Trucuri care te ajută să dai mai mult volum părului

Pe măsură ce îmbătrânim, părul își pierde o parte din grosime și volum. Dar nu trebuie să te dai bătută în fața acestor probleme. Există multe trucuri, tunsori și produse care te pot ajuta să intensifici plenitudinea și grosimea firului de păr. Vei putea să dai volum părului dacă urmezi sfaturile de mai jos, în funcție de schimbările pe care ești dispusă să le faci.

Cum poți să dai mai mult volum părului?


1. Tunsori regulate


Regula de aur a unui păr sănătos este reprezentată de tunsorile regulate. Cu toate că o tunsoare care să ia mai mult din lungimea părului este esențială, mentenanța tunsorilor este chiar mai importantă. Oamenii tind să mărească timpul dintre tunsori din cauza programelor încărcate și stilului de viață ocupat. Când straturile firelor de păr cresc și vârfurile sunt despicate, sacrifici și volumul și textura firului de păr.
Este recomandat să te tunzi la fiecare șase-opt săptămâni pentru a păstra un aspect natural al părului și volumul dorit.

2. Produse bine aplicate


Modul în care aplici produsele pe părul tău te va ajuta să faci firul de păr să pară mai gros. Mai puține produse aplicate reprezintă soluția cea mai bună atunci când ești în căutarea volumului și s-ar putea să fie nevoie să experimentezi cu diferite produse până când reușești să obții combinația care funcționează cel mai bine pentru tine. 

3. Șampon uscat


În ultimii ani, șamponul uscat a devenit unul dintre cele mai populare produse de styling. Brandurile au umplut rafturile magazinelor cu diferite formule și parfumuri menite să te ajute să păstrezi podoaba capilară curată și să elimini excesul de ulei, care poate aplatiza firul de păr între spălări.
Dacă ai părul fin, mătăsos și lipsit de volum, stai cu capul în jos și aplică șampon uscat peste tot la rădăcini. Vei observa că după aplicarea acestui produs vei avea parte de volumul dorit.

4. Uscarea completă a părului


Este esențial și să îți usuci firele de păr complet, indiferent de lungimea sau textura lor. Cu cât este mai ud părul, cu atât mai puțin volum ai. Poți folosi produse de styling cu un finisaj uscat sau mat în locul celor care oferă luciu părului, din același motiv.
Poți încerca un truc simplu înainte de a usca părul cu uscătorul și de a aplica produsele de coafat. Usucă parțial părul cu ajutorul unui prosop. Această tehnică îi permite firului de păr să accepte cu adevărat produsele de styling. Produsele funcționează cel mai bine pe părul ușor umed și nu sunt la fel de eficiente dacă sunt lăsate pe exteriorul firelor de păr, deoarece vor atârna pe firele subțiri de păr.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod