Tratamente de "urgenta" pentru par

Oferindu-i putin ajutor din cand in cand, parul isi pastreaza sanatatea si stralucirea. "Ajutorul" poate fi sub forma unor produsE...
Oferindu-i putin ajutor din cand in cand, parul isi pastreaza sanatatea si stralucirea. "Ajutorul" poate fi sub forma unor produse cosmetice concepute special pentru anumite tipuri de par, dar si pentru anumite probleme ale parului sau scalpului. Produsele din urma sunt astfel concepute incat sa actioneze pentru prevenirea aparitiei unor probleme sau pentru tratarea acestora.

Mastile pentru par

Mastile pentru par se gasesc intr-o gama variata. In general, mastile pentru par contin aproximativ aceleasi ingrediente precum balsamurile, diferenta dintre cele doua fiind data de concentratia substantelor active si consistenta.

Ce poate face o masca pentru par?
Avand in vedere faptul ca ne gandim, in principal, la mastile de calitate, efectele ar trebui sa fie urmatoarele:
hidratateaza parul
confera elasticitate parului uscat
dupa uscare, parul este moale si matasos
ajuta la repararea daunelor aparute in urma colorarii sau a tratamentelor chimice
ofera stralucire parului degradat

Ce nu poate face o masca pentru par? In primul rand, nu trebuie sa te astepti la minuni din partea niciunui produs de ingrijire sau tratare a parului, indiferent de marca sau de ingrediente, fie el masca sau orice altceva.
De exemplu, un par extrem de deteriorat din cauza unui procedeu de vopsire gresit nu va putea fi reparat cu ajutorul mastilor, fie ele oricat de bune.

Tratamentele cu ulei cald

Uleiul cald este un tratament hidratant intens. Se foloseste incalzind recipientul cu ulei (adesea sub forma de fiola) in apa fierbinte sau amestecand uleiul cu apa calda. Se aplica direct pe par si se maseaza bine. Daca parul este lung, se insista asupra varfurilor.

Ce poate face un tratament cu ulei?
ii ofera parului degradat o hidratare intensa
intareste stratul de la suprafata firului de par, facandu-l mai rezistent
netezeste suprafata firului par, ceea ce face ca parul sa reflecte lumina, prin urmare, sa devina mai stralucitor

Tonic pentru scalp

Produsele tonice pentru scalp sunt concepute pentru vitaminizarea scalpului si prevenirea caderii parului sau tratarea si prevenirea matretii.
Se gasesc adesea sub forma de ser. Se aplica direct pe scalp si se lasa sa actioneze in functie de instructiunile de pe ambalaj. De obicei, serurile se adreseaza unei anumite probleme (caderea parului, prurit la nivelul scalpului, par gras, matreata).

Ce poate face un tonic pentru scalp?
in functie de formula si de problemele carora se adreseaza, un tonic pentru scalp poate reduce pruritul aparut din diverse cauze
poate preveni ingrasarea rapida a parului
reduce caderea parului
hidrateaza intens parul uscat si degradat

Nu-ti lasa parul in baza produselor cosmetice!

Esti foarte fericita ca ai achizitionat un nou produs pentru protejarea parului de efectul termic din timpul indreptarii cu placa.
Acum esti linistita, pentru ca poti zabovi mult mai mult timp cu placa pe fiecare suvita si vei avea un par perfect drept...

Din pacate, sunt numeroase femei care cad in aceasta capcana. Un lucru foarte important de retinut este acela ca produsele cosmetice au "puteri" limitate, iar daca te bazezi pe ele la infinit, cu siguranta vei avea de pierdut! Cel mai bun tratament pe care il poti oferi parului tau este atentia. Prin urmare, foloseste cu prudenta uscatorul de par, placa, vopselele, solutiile permanente, decolorantii etc. Chiar si in cazul parului, prevenirea este mult mai sanatoasa decat tratarea.
 

Comentariile 51-100 din 288

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • paula pe 8 Iun 2011, 19:55
    buna

    pentru caderea si regenerarea parului simplu si usor folosete o masca de fiecare data cand te speli la cap de la Kalos eu o foloseama pe cea cu lapte de matca sau ceva de genu mirose foarte frumos si daca o folosesti corespunzator un timp de 6 luni poti avea un par foarte frumos si eu am avut parul vopsit brunet foarte mult timp si pe urma m-am facut blonda dar am mereu grija dupa ce imi spal parul cu sampon sa pun o masca in cap de genu (kalos,masca naturala) si sa o las sa acctioneze timp de 30 d eminute daca nu ai rabdare sa stai in cada poti sa sa te speli separat la cap asa fac eu imi dau parul peste cap in cada il spal de 2 ori cu sampon si pe urma imi pun masca in cap si o casca speciala de par sau o punga si stau prin casa la pc ...incerca sa faci asa pentru 6 luni pe urma o pauza de 1 luna sau 2 pentru ca parul are tendinta sa se ingrase si ai grija la clatire e foarte importanta ....tin sa precizez ca o cutie de 800 ml te tine intre 4 -6 luni eu zic ca e foarte buna ...mereu mi-o cumpar cand sunt acasa ...te pup poate reusesti si ai rabdare nimic nu se schimba intr-o zi

    4
    1

  • Camelia pe 30 Mai 2011, 14:45
    deteriorarea parului si caderea lui

    dupa 5 ani de vopsire a parului in tonuri inchise, negru sau castaniu inchis, am trecut la blond platinat insa asta m-a costat aparte de banii aruncati pentru acest moft, un par extra degradat, un par care se rupe inexplicabil de usor, este elastic cand e ud si asta sufar din decembrie 2010. nu stiu ce masca ar trebui sa folosesc ca sa ii mai dea putere. am cateva tratament pe care le folosesc ca..uleiul de masline si galbenusul de ou. Ati putea sa ma ajutati cumva cu veun sfat?

    0
    0

  • ynna pe 10 Mai 2011, 00:43
    pt giulia

    o sa renunti la placa cand o sa chelesti sa nu mai ai ce sa ti intinzi...si eu am folosit placa dar am renuntat la ea cand am vazut cat de mult poate deteriora parul....

    5
    3

  • ynna pe 10 Mai 2011, 00:26
    tratament pt par

    buna fetelor...eu am folosit alopexy 2%minoxidil pentru cresterea parului timp de 3 luni si a dat rezultate dar slabutze si gerovital....acum mi am dat comanda pe internet de kirkland 5% minoxidil care e mult mai puternic decat alopexy2%.

    3
    1

  • alina pe 30 Apr 2011, 17:41
    par distrus

    mi-am facut de doua ori suvite si l-am indreptat mai mereu cu placa iar acum este foarte uscat si distrus ca nu reusesc sa-l mai asez in nici un fel.cam ce sfat mi-ati putea da?

    6
    1

  • Ellene pe 13 Apr 2011, 09:23
    pentru andreea pe 4 Apr 2011, 19:09 O COAFEZA MI-A DISTRUS PARUL! AJUTOR!!

    Cat de inconstienta poti fi mai fata??? Cum sa iti schimbi culoarea asa cum vrei tu cand vrei tu ..mai ales de la brunet la blond? Tu esti sanatoasa la cap? Parul ala are si el un Dumnezeu, normal ca o sa cada si n-o sa mai creasca cand tu il distrugi si-l suprasoliciti!!!! Cheala meriti si sa fii!!!!!! Si mai dai vina si pe coafeze??? Bine ti-a facut!!! Si app, parul nu devine din ce in ce mai puternic cu fiecare vopsire ci din ce in ce mai sarmos!!! dar tu esti prea proasta sa vezi realitatea, adik faptul ca TU esti de vina si nu altii!!!!

    12
    17

  • alina pe 9 Apr 2011, 13:55
    par gras si foarte rar

    buna...de ceva timp a inceput sa imi cada parul excesiv..anormal..si se ingrasa ft ft repee..il spal dim si seara deja este gras....ce pot sa fac sa isi revina...sa nu mai cada si sa se regenereze..:(va rog ajutati-ma

    5
    10

  • andreea pe 4 Apr 2011, 19:09
    O COAFEZA MI-A DISTRUS PARUL! AJUTOR!!

    buna fetelor.. am si eu UNA BUCATA PROBLEMA! de un an nu imi mai creste parul deloc! sa va povestesc ce am patit: de cand ma stiu am un par puternic si rezistent! am fost vopsita toate culorile, si nu am avut nici cea mai mica problema cu parul. dimpotriva parca de fiecare data knd ma vopseam sau imi schimbam culoarea parca devenea mai puternic. Pana anul trecut in luna februarie cand m-am vopsit bruneta si dupa vreo 3 saptamani m-am hotarat sa ma fac blonda din nou.. toate bune si frumoase pana knd am ajuns la un afurisit de coafor unde am dat peste o vaca de coafeza care habar nu avea sa tina un foarfece in mana.. in fine i-am zis ce vreau sa fac si mi-a dat cu nu stiu ce fel de vopsea in cap k atunci knd ma spala s-a umplut chiuveta aia cu par de al meu.. mai mult knd a vazut ce a facut a zis ka ar fi bn sa ma tund k sa tai varfurile deteriorate..zis si facut. Pe langa faptul k m-a slutit de atunci nu mi-a mai crescut deloc parul. am mers la diferite saloane renumite dar degeaba am incercat sute de produse dar degeaba.am sunat la protectia consumatorului si am denuntat-o pe aia.. nu a patit nimic si in ziua de azi e la acelasi coafor cine stie cate fete a distrus? CE AS PUTEA FACE? VA ROG DATI-MI UN SFAT SUNT DISPERATA! IMI VREAU PARUL INAPOI! DE FIECARE DATA KND MA UIT IN OGLINDA MA APUCA PLANSUL!

    4
    5

  • Ioana pe 31 Mar 2011, 23:41
    ALPECIN e bun

    Am citit cam tot ce s-a discutat aici in legatura cu caderea parului/par deteriorat...De 2 ani ma chinui si eu cu aceasta problema.La fiecare baie imi cadea cate un pumn de par...aveam parul cret si bogat...am ajuns de mi se vedea pielea capului. Am folosit sampon Alpecin...dupa 3 spalari am vazut rezultatul....imi cadea din ce in ce mai putin VIZIBIL, iar in 3 luni aveam suvite de par pana la frunte...regenerate. Cum nu se gaseste peste tot acest sampon,am incetat sa-l folosesc, ma spalam cu Elseve...dupa ceva timp iar a inceput sa-mi cada. Acum il folosesc din nou, desi imi fac parul cu placa de 2 ori pe sapt, si fixativ la greu in fiecare zi(pt ca il tapez) parul nu cade, nu e deteriorat...nu am probleme.ce-i drept nu mai am aceeasi podoaba capilara ca in adolescenta, dar bine ca n-am ramas cheala.

    1
    1

  • cris pe 31 Mar 2011, 18:37
    gas pt par

    buna fetelor.ma scuzati ca ma bag si eu pe aici.eu am tot cautat peste tot gaz pt par si nu era forma sa gasesc.in final am gasit intrun magazin de chimicale in suceava langa primarie.poate gasiti si in alte orase.mult succes fetelor.ma scuzati

    4
    2

  • alina pe 31 Mar 2011, 17:46
    tratament cu ulei de maslina

    buna fetelor! Eu mi-am facut un tratament pt par cu 2 linguri ulei de masline, un galbenus de ou, o fiola de vitamina c si cateva picaturi de lamaie si am stat 2 ore crezand ca.. cu cat stau mai mult cu atat mai bine, dar dupa ce m-am spalat am observat ca mi s-a decolorat parul foarte tare, are nuanta de roscat (din brunet) A mai patit cineva asa??

    0
    2

  • daniela pe 23 Feb 2011, 18:19
    PAR GRAS

    BUNA.MI SE INGRASA PARUL F F F REPEDE,seara ma spal si a doua zi deja incepe sa se ingrase'tre sa ma spal din 2 in 2 zile in plus mai e si deteriorat de la vopsit, am firul suptire de cand ma stiu si sta pur si simplu lipit de cap fara pic de volum a si nu pot sa ma pieptan daca nu il dau cu balsam cred ca mi-as rupe tot paul care il mai am(si credeti-ma e atat de rar ca nu as avea de unde sa mai rup).astept rasp cat mai multe cu atat mai bine.mersi

    14
    1

  • rocsana pe 23 Feb 2011, 16:09
    par degradat si ondulat:|

    fetelor am parul ars de la placa si vopsit(blond) si de 1 an ma tot tund pt a scapa de parul meu ars..si tot nu reusesc sa scap. inainte aveam parul drept iar acuma are o tendinta de ondulare ce pot face sa am parul iar drept si macar sa aibe un aspect sanatos(inafara de tuns)?

    18
    8

  • rocsana pe 23 Feb 2011, 16:08
    par degradat si ondulat:|

    fetelor am parul ars de la placa si vopsit(blond) si de 1 an ma tot tund pt a scapa de parul meu ars..si tot nu reusesc sa scap. inainte aveam parul drept iar acuma are o tendinta de ondulare ce pot face sa am parul iar drept si macar sa aibe un aspect sanatos(inafara de tuns)?

    6
    3

  • Cristina pe 22 Feb 2011, 14:22
    garantat efecte vizibile pt par deteriorat

    Fetelor..eu am un par extrem de dificil,am firul de par foarte subtire si extraordinar de des,tuturor coafezelor le-am dat bataie de cap,uimindu-se de'bogatia dificila',..Am fost toate culorile posibile in cap,si-l dau cu placa,cu ondulatorul,il exploatez aproape zilnic,altfel nu am sansa sa arate bine...am incercat mai tot ce se poate credeti-ma,incepand la cele mai scumpe de pe piata,le cele profesionale,pana la cele babesti,iar singura metoda care a dat rezultat a fost combinatia de ulei de MASLINE,un OU si PETROL fetelor(acesta din urma si uleiul de masline fac minuni),insa nu orice petrol e recomandat,doar cel pur ,curat din batrani,cel de pe piata e cu impuritati si nu e indicat.Eu odata pe saptamana,seara imi prepar masca aceasta,o aplic pe par,si dorm asa o noapte intreaga,odata pe saptamana,si dupa o luna de zile veti simti diferenta. Incercati fetelor ,ca se merita !!!

    2
    1

  • Alina Hani pe 22 Feb 2011, 12:17
    Recomandari

    si eu folosesc PRIORIN (acelasi despre care spunea si Sheba)..dar nu cred k se gaseste in tara:D..eu locuiesc in germania si de aici il cumpar.Nu il folosesc de foarte mult timp dar sunt foarte multumita pana in momentul de fata.pentru spalarea parului folosesc: 1.KLORAN-36lei- impotriva matretii grase,deoarece am parul foarte gras(acesta il aplic prima data ,masez foarte bine si apoi il las 5 min pe par,dupa care clatesc foarte bine). 2.Aplic samponul VICHY ENERGY(impotriva caderi parului)-50 lei- procedez la fel ca in CAZUL 1,dupa care astept sa se usuce...si aplic FIOLE : VICHY (impotriva caderii parului)-120 lei- nu sunt tocmai accesibile daca privim partea materiala,in schimb..CALITATEA face DIFERENTA:D PT toatae fetele care acuza mancarimi,matreata si mirosuri neplacute in zona scalpului KLORAN(impotriva matretii grase) este cel mai bun...cel putin pt mine este;) momentan sunt multumita..astept sa vad cum evolueaza ..si o sa va comunic rezultatele;)...pana atunci va urez toate cele bune!:)

    2
    0

  • vero pe 20 Feb 2011, 17:01
    cum pot sa procur de la italia : revalid

    buna,am si eu o problema cu parul,as vrea sa folosesc masaca de par care a recomandato mai multe dintre voi,si de aicic din italia cum pot sa procur :revalid ???

    0
    0

  • criss pe 17 Feb 2011, 21:13
    MASCA PENTRU PAR

    masca cu ulei de masline, galbenus de ou si fiola de revalid.....cat de des se aplica? multumesc:)

    8
    1

  • andreea20 pe 17 Feb 2011, 15:06
    caderea parului

    pentru fetele carora le cade excesiv parul, s-ar putea sa fie din cauza glandei tiroide.

    2
    0

  • sandra pe 15 Feb 2011, 02:29
    mi am ars parul prin decolorare

    fetelor am o mare problema . dati mi va rog un sfat ce as putea sa folosesc ca sa imi regenerez parul intr un timp foarte scurt.sa va povestesc ce mi s a intamplat: mi am decolorat radacinile si am stat 2 ore cu decolorantul.dupa ce m am spalat si mi s a uscat parul am vazut ca parul meu se rupe de la radacina p alocuri. va rog dati mi un sfat urgent.

    9
    0

  • francezu pe 13 Feb 2011, 16:08
    vreti sa aveti un par sanatos si frumos?

    fetelor,nu va mai vopsiti!fiti naturale si veti fi mai frumoase si mai sanatoase si fara probleme.dar o ingrijire a parului naturala o puteti face,cu tot felul de plante benefice parului,intrebati batranii. aveti grija de podoaba voastra capilara! ca o sa va coste mult!

    3
    3

  • Chris pe 9 Feb 2011, 01:10
    Aplicarea mastii descrise mai sus

    aplic masca astfel...initial imi spal parul cu un pic de sampon...apoi adaug masca cu galbenusul de ou,3 lg de ulei de masline si fiola de revalid....imi infasor parul cu un prosop las sa actioneze circa 30 min dupa care clatesc bine bine, mai spal odata cu sampon si iar clatec...eu nu-mi usuc parul cu pheonul, nu il intind cu placa, nu-l dau cu fixativ si nici cu spuma decat la ocazii...folosesc doar peria de par saptamanal. Cineva chiar m-a intrebat acum cateva luni in urma "de unde iti cumperi asa par ?!:))"

    1
    1

  • Chris pe 9 Feb 2011, 01:01
    Masca pentru par

    mi-am facut masca cu un galbenus de ou, o fiola de revalid si 3 lg de ulei de masline...sunt super incantata ! parul meu este des, negru si intins cat de cat de la sine...dupa ce am aplicat masca nu pot spune ca a capatat o stralucire de-mi ia ochii insa este atat de matasos ... ma simt excelent...foloseam o masca de par de la elseve la borcanel rosu pt par vopsit dar mi-a degradat parul ...de-acum am sa apelez numai la tratamente si masti naturiste...incercati fetelor fara sfiala !

    1
    0

  • miha pe 31 Ian 2011, 20:15
    super ars

    spuneti-mi va rooog o masca facuta acasa am inteles k sunt cele mai bune pt parul ars dupa 2 decolorari intr-o saptamana noroc k e frig si port caciula k altfel....il am varza ce sa zic o sa si il tund dar daca as taia toata arsura as ramane chiala va rog cat mai multe le fac pe toate ms va pup

    8
    1

  • Adina pe 22 Ian 2011, 10:58
    Parul meu

    mi se ingrasa foarte repede parul, cu stiu ce sa fac, cu placa mi-l fac o data pe saptamana poate chiar si la doua saptamani il fac cu peria cand il intind in res nu prea imi place sa mi-l pieptan pt k mi se rupe, ma fac cu balsam oara sa fie din cauza balsamului>>>????? ma fac cu protectie k sa nu se arda de la placa (stiu ca aia nu are "puteri" nelimitate dar cat timp ma fac cu placa il protejeaza)l-am avut pana sub fund dar mi l-am tuns pana la mijlocul spatelui iar apoi pana mai injos putin de umeri. vreau sa nu mi se ingraje. ajuatti-ma va rog

    2
    1

  • mirela pe 22 Ian 2011, 09:47
    nu stiu ce sa mai fac

    buna fetelor.am 22 de ani si am inceput de la 19 ani sa ma vopsesc bruneta si culoarea mi se duce dupa 2-3 saptamani.si imi pica groaznic parul si nu stiu ce sa mai fac,m-am tuns bob numai ca sa nu il mai am lung ca nu aveam nici un beneficiu cu el asa,si acum abia il prind,mai am cateva fire in cap si simt ca inebunesc si plang de ciuda ca imi pica,placa de indreptat parul o folosesc o data la 2 zile sau 1 data la saptamana si cu ocazia asta imi e foarte gras parul si farmacista mi-a recomandat chel stop si degeaba.help me ca nu stiu ce sa mai fac si nu vreau sa ma mai tund numai din cauza faptului ca imi pica parul.multumesc!

    5
    0

  • elenailda pe 16 Ian 2011, 04:44
    Masca de par geniala

    fetelor sunt noua pe aici dar vin cu o masca geniala de par, eu am folosit-o am vreo 2 ani iar acum nu mai am posibilitatea,o sa intelegeti de ce.... va trebuie 3-4 capatani de usturoi de la tarani, in nici un caz cel de pe piata, cel de la turci; o lingura de ulei de masline, o lingura de ulei ricin, un ou, o lingura otet de mere si cel mai important 2 linguri de gaz (cel pe care il foloseau bunicii nostri la candela) se amesteca totul (evident usturoiul curatat si pisat ffff bine) se pune in cap de la radacina spre varf apoi se acopera cu folie de plastic si un prosop peste o tineti cat puteti de mult insa minim 2 ore ca efecte mai urate este ca o sa va usture scalpul si o sa aveti o senzatie de frig insa dupa vreo ora trec toate si apoi trebuie sa folositi mult sampon ca sa scoateti mirosul de usturoi. Este adevarat ca miroase de rupe dar masca asta facuta 1 data pe saptamana timp de o luna.....credeti-ma, o sa ma pomeniti. Ideea e ca eu nu mai am de unde sa fac rost de acel tip de gaz daca aveti voi vreo idee v-as multumii enorm si cu siguranta v-as ramane datoare. daca aveti posibilitatea sa faceti masca asta de par credeti-ma ca o sa fiti multumite, dar va atarg atentia ca este bine de facut iarna si dupa ce faceti masca atunci cand va mai spalati la cap o sa miroasa un pic cam nasol dar cu timpul trece si asta dar va garantez ca va salveaza parul indiferent de cat de rau este distrus si cat de rau va cade. daca o incercati dati de veste. si mare atenti folositi gaz de la tara NU cel pe care il gasiti la benzinari.

    10
    0

  • alexandra pe 13 Ian 2011, 03:26
    Par distrus

    Am mari probleme cu parul meu.am avut un par des cind eram la liceu.pina n-am ineput sa-l vosesc de la o culoare la alta.apoi am si avut o placa rea.prostie mare faceam ca inainte de-al face cu placa puneam si ceara pe el si se ardea.pe urma incepea sa cada.dupa un timp am observat ca parul meu nu mai arata asa cum a fost cindva.dar nu ma gindeam la ceva mai rau.cei drept foloseam si masti naturale cu ulei de ricin,ulei de masline,cu galbenus.dar oricum cadea.dupa un timp oarecare a incetat sa cada si crezind ca totul e bine,am continut vopsitul vrind deja sa ma fac blonda.de la negru-la blond fara decolorare nu era chip.acum parul meu cade in pumn,ca cind vrei sa mergi cu degetele in virfuri cade vreo 5 fire de par.am vrut sa ajung la blondul dorit dar ma tem sa ramin fara par in cap.POATE CINEVA SA-MI SPUNA DACA INCETEZ VOPSIREA SI IMI CRESC PARUL MEU NATURAL,POT SA REVIN LA PARUL MEU DES SI SANATOS DE CINDVA???

    5
    1

  • alexandra pe 13 Ian 2011, 03:22
    Par distrus

    Am mari probleme cu parul meu.am avut un par des cind eram la liceu.pina n-am ineput sa-l vosesc de la o culoare la alta.apoi am si avut o placa rea.prostie mare faceam ca inainte de-al face cu placa puneam si ceara pe el si se ardea.pe urma incepea sa cada.dupa un timp am observat ca parul meu nu mai arata asa cum a fost cindva.dar nu ma gindeam la ceva mai rau.cei drept foloseam si masti naturale cu ulei de ricin,ulei de masline,cu galbenus.dar oricum cadea.dupa un timp oarecare a incetat sa cada si crezind ca totul e bine,am continut vopsitul vrind deja sa ma fac blonda.de la negru-la blond fara decolorare nu era chip.acum parul meu cade in pumn,ca cind vrei sa mergi cu degetele in virfuri cade vreo 5 fire de par.am vrut sa ajung la blondul dorit dar ma tem sa ramin fara par in cap.POATE CINEVA SA-MI SPUNA DACA INCETEZ VOPSIREA SI IMI CRESC PARUL MEU NATURAL,POT SA REVIN LA PARUL MEU DES SI SANATOS DE CINDVA???

    0
    1

  • luminita pe 7 Ian 2011, 19:28
    par deteriorat

    Aveti grija fetelor de ...parul vostru.Acum sa va povestesc ce am facut eu...mi-am decolorat parul pana am ajuns la culoare blond nordic...foarte frumos ...ca si pretul fabulos la fiecare 3 saptamani plateam 50 de euro la coafor ..Avand un program foarte lung la lucru,nu am mai avut timp sa-mi fac masti pt regenerare a parului,asa ca ,mi s-a rupt tot parul si am ramas cu cativa centimetri.Nu luati exemplul meu.

    0
    1

  • ALINA ANDREEA pe 5 Ian 2011, 18:58
    par distrus

    ceau ......si eu am o mare problema cu caderea parului imi cade groaznic , cate un pumn de par la fiecare pieptanare sau spalare.......folosesc sampoane de calitate (scumpe rau) si nu au nici un efect plus de asta am un par aspru rau. am fost si eu decolorata .........si de atunci mai am jumatate din parul ce il aveam acum 2 luni . am un par groaznic de aspru si distrus . ajutati-ma si pe mine.

    6
    0

  • ALINA ANDREEA pe 5 Ian 2011, 18:58
    par distrus

    ceau ......si eu am o mare problema cu caderea parului imi cade groaznic , cate un pumn de par la fiecare pieptanare sau spalare.......folosesc sampoane de calitate (scumpe rau) si nu au nici un efect plus de asta am un par aspru rau. am fost si eu decolorata .........si de atunci mai am jumatate din parul ce il aveam acum 2 luni . am un par groaznic de aspru si distrus . ajutati-ma si pe mine.

    0
    0

  • Carmen pe 28 Nov 2010, 19:53
    sau alte tratamente

    Astept raspunsurile voastre despre alpecin.si alte recomandari pt cresterea mai rapida a parului. Imi doresc un par lung in cel mai scurt timp posibil

    1
    0

  • Carmen pe 28 Nov 2010, 19:51
    Alpecin pt cresterea mai rapida a parului e bun?

    M-am vopsit bruneta de curand, imi intind parul cu placa de 2 ori pe zi .Am un par goraznic nici cretz si drept e asa de`lela si arata oribil daca nul intind cu placa.De cand cu vopsitu si intinsu excesiv imi creste foarte greu parul.Am auzit de tratamentele de la alpecin pt accelerarea cresteri parului.. ati folosit careva? nu stiti e bun?

    3
    0

  • ana pe 21 Nov 2010, 11:25
    par deteriorat,ars

    fetelor ajutati-ma...am facut o mare proostie...sunt bruneta de 24 ani si am vrut sa-mi schimb culoarea,sa o mai deschid si m-am decolorat acasa si a doua zii m-am vopsit,mi-a iesit o culoare urata si am parul distrus adika degeaba e lung ce masti sa folosesc

    0
    2

  • elis pe 17 Nov 2010, 17:53
    masca pentru par

    eu pun o sticluta de ulei de ricin cu o sticulta de vitamina a un galbenus de ou si ma dau cu el inainte de baie...stau 3 ore...poti sa stai cat vrei tu e foarte buna..mult succes

    2
    0

  • andreea pe 13 Sep 2010, 22:52
    par gras

    nu va spun decat ca ptr cine are parul gras si uscat la varfuri nu face decat sa afecteze imaginea lui cu toate uleiurile astea!! excesul de sebum cu uleiul de masline duce la anumite neplaceri care duc chiar la durerile scalpului!! nu incercati reteta ptr cine are parul gras sau cu tendinta de a se ingrasa foarte repede la radacina si la varfuri nu!! va sfatuiesc sa folositi anumite masti care sunt pe piata bune sunt si cele de la pantene cel cu albastru si cel cu maron!! faceti bine saa va ingrijiti parul cu sfatul unui medic nu de capul vostru cu atatea uleiuri.. da,intr-adevar sunt bune ca sunt naturiste dar amestecate si folosite ptr cine nu trebuie nu faceti decat sa va faceti situatia mult mai critica!! sper sa nu intelegeti gresit sfatul meu.... !! eu am trait asemenea experienta si acum trag sa rezolv problema!!numai bine!!

    3
    0

  • bianca pe 13 Sep 2010, 22:28
    hidratarea parului

    in afara de ulei de masline,ulei de ricin,vitamina a incercati sa puneti si vitamina e,nu se mai gaseste in farmacii decat in forma de capsule moi!!!le spargeti un pic si scurgeti lichidu din inauntru!!cam 5 capsule la reteta care va dat-o Aurora!! si chir o puteti pune exact pe par nu e nevoie cu demachiantele!! multa bafta!! azi am aflat si eu reteta de la altcineva si am incercat-o doar o data ca se face o data pe saptamana ca si uleiurile acelea se

    2
    0

  • Ana MARIA TATUC pe 30 Aug 2010, 15:12
    caderea parului

    buna,am o problema foarte mare.Imi cade foarte mult parul,si nu stiu ce sa fac,as vrea sa stiu un tratament naturist in potriva acestui defect.va multumesc

    3
    0

  • cristina pe 30 Aug 2010, 10:17
    stimularea cresterii parului

    Am parul lung pana la mijloc si sanatos...doar ca a inceput sa cada,dar cum nu consum apa,fructe si legume nu ma mira,apoi analize nu mi-am mai facut de trei ani,asa ca poate anemie....sau ne schimbam blana!Bafta fetelor!Crestere rapida a podoabei capilare!

    0
    0

  • cristina pe 30 Aug 2010, 10:13
    stimularea cresterii parului

    Buna ,fetelor!Am fost 10 ani blonda iar dupa nasterea celui de-al doilea copil m-am hotarat sa am parul sanatos si lung ceea ce nu mai reusisem din adolescenta.Am foslosit amestec de tincturi:urzica,brusture,lavanda,ardei iute,mesteacan,pedicuta si usturoi.Nu vreti sa stiti cum miroase dar sigur veti fi uimite sa aflati ca mi-a crescut f.f.repede parul spre uimirea tuturor.

    4
    0

  • enciu ioana pe 28 Aug 2010, 00:12
    sfaturi pENTRU par deteriorat

    vreau sfaturi pt k imi cade parul,lam decolorat si deatunci nu mai sta nici cret dar nici drept,,sta naspa rau si imi cade foarte mult

    1
    0

  • Laura pe 22 Aug 2010, 15:54
    par deteriorat

    Si eu am folosit masca cu galbenus de ou,parul nu m-ai cadea dar varfurile tot au ramas deteriorate,am auzit ca este bine sa te clatesti pe par cu infuzie de ceai de urzici.

    0
    0

  • Monica pe 18 Aug 2010, 17:15
    Cresterea parului

    Si eu sunt absolut dependenta de placa de par, daca-l fac cu placa sta superb, daca nu (pt ca vreau sa incetez) e lipit de cap, dezordonat, urat, zici ca nu sunt pieptanata. Pentru cresterea parului va recomand clatirea dupa fiecare spalare cu otet de mere. O sa vedeti cu ochiul liber cum creste parul, mirosul nu ramane prea tare dupa ce se usuca parul si cu putin parfum pe par se neutralizeaza imediat. As vrea sa fie un produs comercial care sa refaca parul, mi-e lene sa tot aplic tratamente naturiste. La mine uleiul de ricin+ulei de masline nu au avut efect. E adevarat ca nu am pus si galbenus. Succes!

    0
    0

  • Eliza pe 14 Aug 2010, 00:19
    Upss

    Eu mi'am luat placa cum 2 ani si de atunci am folosit'o aproape in fiecare zi (NEBUNIE) Nu am realizat cat de rau imi afecteaza vroiam doar sa am paru drept ...extrem de drept chiar il si fixam sa stea... si vro 5 luni daca nu si mai mult in fiecare zi imi faceam baie ca apoi sa il indrept si sa il fixez :-S GROAZNIC am ajuns acum sa am un par oribil si sa imi cada sa nu mai spun cata vopsea am bagat in el. Aveti grja de parul vostru ca apoi sa o regretati lafel ca mine:-< oricum am folosit si produse dar toate nu au facut altceva decat sa inrautateasca situatia:| acum am ajuns sa folosesc si eu tratamentu cu galbenush de ou , ulei de ricin si de masline dar mai puneam si putina lamaie(asa mi'a zis o tipa) si vad ca incepe sa mearga :X parul meu a inceput sa nu mai cada asa mult si a inceput sa isi recapete si stralucirea ... a daaa si am inceput sa folosesc si produse din gama elseve.Fetelor aveti grija de paru vostru ... eu nu am fost atenta la el doar la cum arata atunci pe moment lam stricat si cu spuma si am uitat sa mentionez am avut si extensii si alea mi l'au distrus mai rau:-S l'am si tapat sa imi fac tot felu de tampeni pe care mi le'a facut coafeza mea la ocazii si imi placea cum imi statea oricum am mai auzit de un tratament cu rozmarin:-S sau cu miere:-?? care mai stiti tratamente dasteaaa spuneti'mi si mie .Multumesc!

    0
    1

  • Anca pe 10 Aug 2010, 23:45
    O intrebare!!!

    mastile de par cu galbenus de ou, ulei de masline , vit A ; se aplica inainte de spalare cu sampon sau dupa. Si daca se aplica inainte de spalare, se aplica pe par uscat sau se umezeste putin parul? Rog rasp din partea celor care stiu.

    0
    0

  • Salvina pe 2 Aug 2010, 22:16
    Ajutatima va rog

    Am un par de lungime medie care inainte sa folosesc placa de par zilnic avea volum de la radacina, dar acum are numai catre varfuri si are un aspect deteriorat (ars)....Intotdeauna mi-am dorit un par drept de aceea am si folosit placa de par zilnic....Acum va rog frumos datimi niste sfaturi ...sau ceva masti de par pentru a nu-l mai avea degradat si pentru al avea sanatos si stralucitor daca s-ar putea.Astept raspunsuri si va multumesc mult.Pupici:*

    0
    0

  • Manuela pe 23 Iul 2010, 01:19
    Par frumos

    Buna fetelor, eu sunt noua pe aici ,... dar ma bag si eu in discutiile pt par pt ca consider ca parul e ceea ce conteaa la o fata cel mai mult un par frumos si lung intotdeauna va intoarce privirile fie el blond, roscat, brunet,...important e sa fie ingrijit si sa arate sanatos......Eu ce pot sa spun:| sunt blonda de la mama natura:| blond deschis dar pe parcus s-a inchis .Acum 2 ani mi-am achizitionat o placa de intins parul nici scumpa nici ieftina ,iar spre uimirea mea nu mi s-a distrus parul tare decat putzin varfurile.Asa ca am luat masuri de vreo 6 luni imi fac masca cu galbenus de ou ,ulei de ricin si ulei de masline, o data pe saptamana ma dau cu ulei simplu de masline pe lungimea firului de par (il aplic seara si il las pana dimineatza), tot o data pe saptmana o masca de la kallos (cu placenta) am parul lung si sunt foarte multumita de cum arata ...a si inca ceva niciodata nu o sa aveti parul sanatos indiferent cate produse de hairstyle a`ti folosi daca nu aveti o alimentatie adecvata .fructe ,legume si apa...bafta fetelor:x aveti grija de voi:X

    2
    0

  • anca ceoroaba pe 15 Iul 2010, 22:26
    parul cret

    va rog spunetimi si mie cineva un tratament ptr parul ars am parul cret si miam facut suvite nu era foarte ars dar curind am incercat o solutie ptr ami indrepta parul ptr k e super cret dupa cum vam spus si nu a mers si miam distrus parul poate cineva sa ma ajute orice tratament va rog ptr k parul meu sa prinda macar putina stralucire ast un raspuns paaaaaaaaa

    0
    0

  • elisa pe 12 Iul 2010, 19:28
    par deteriorat

    am citit mai sus ca un par extrem de deteriorat din cauza vopiselei nu poate fi reparat cu ajutorul mastilor,atunci cuum??????????????????????????????

    0
    0
Pagina « 1 2 3 4 5 6 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod