Tratamente de "urgenta" pentru par

Oferindu-i putin ajutor din cand in cand, parul isi pastreaza sanatatea si stralucirea. "Ajutorul" poate fi sub forma unor produsE...
Oferindu-i putin ajutor din cand in cand, parul isi pastreaza sanatatea si stralucirea. "Ajutorul" poate fi sub forma unor produse cosmetice concepute special pentru anumite tipuri de par, dar si pentru anumite probleme ale parului sau scalpului. Produsele din urma sunt astfel concepute incat sa actioneze pentru prevenirea aparitiei unor probleme sau pentru tratarea acestora.

Mastile pentru par

Mastile pentru par se gasesc intr-o gama variata. In general, mastile pentru par contin aproximativ aceleasi ingrediente precum balsamurile, diferenta dintre cele doua fiind data de concentratia substantelor active si consistenta.

Ce poate face o masca pentru par?
Avand in vedere faptul ca ne gandim, in principal, la mastile de calitate, efectele ar trebui sa fie urmatoarele:
hidratateaza parul
confera elasticitate parului uscat
dupa uscare, parul este moale si matasos
ajuta la repararea daunelor aparute in urma colorarii sau a tratamentelor chimice
ofera stralucire parului degradat

Ce nu poate face o masca pentru par? In primul rand, nu trebuie sa te astepti la minuni din partea niciunui produs de ingrijire sau tratare a parului, indiferent de marca sau de ingrediente, fie el masca sau orice altceva.
De exemplu, un par extrem de deteriorat din cauza unui procedeu de vopsire gresit nu va putea fi reparat cu ajutorul mastilor, fie ele oricat de bune.

Tratamentele cu ulei cald

Uleiul cald este un tratament hidratant intens. Se foloseste incalzind recipientul cu ulei (adesea sub forma de fiola) in apa fierbinte sau amestecand uleiul cu apa calda. Se aplica direct pe par si se maseaza bine. Daca parul este lung, se insista asupra varfurilor.

Ce poate face un tratament cu ulei?
ii ofera parului degradat o hidratare intensa
intareste stratul de la suprafata firului de par, facandu-l mai rezistent
netezeste suprafata firului par, ceea ce face ca parul sa reflecte lumina, prin urmare, sa devina mai stralucitor

Tonic pentru scalp

Produsele tonice pentru scalp sunt concepute pentru vitaminizarea scalpului si prevenirea caderii parului sau tratarea si prevenirea matretii.
Se gasesc adesea sub forma de ser. Se aplica direct pe scalp si se lasa sa actioneze in functie de instructiunile de pe ambalaj. De obicei, serurile se adreseaza unei anumite probleme (caderea parului, prurit la nivelul scalpului, par gras, matreata).

Ce poate face un tonic pentru scalp?
in functie de formula si de problemele carora se adreseaza, un tonic pentru scalp poate reduce pruritul aparut din diverse cauze
poate preveni ingrasarea rapida a parului
reduce caderea parului
hidrateaza intens parul uscat si degradat

Nu-ti lasa parul in baza produselor cosmetice!

Esti foarte fericita ca ai achizitionat un nou produs pentru protejarea parului de efectul termic din timpul indreptarii cu placa.
Acum esti linistita, pentru ca poti zabovi mult mai mult timp cu placa pe fiecare suvita si vei avea un par perfect drept...

Din pacate, sunt numeroase femei care cad in aceasta capcana. Un lucru foarte important de retinut este acela ca produsele cosmetice au "puteri" limitate, iar daca te bazezi pe ele la infinit, cu siguranta vei avea de pierdut! Cel mai bun tratament pe care il poti oferi parului tau este atentia. Prin urmare, foloseste cu prudenta uscatorul de par, placa, vopselele, solutiile permanente, decolorantii etc. Chiar si in cazul parului, prevenirea este mult mai sanatoasa decat tratarea.
 

Comentariile 251-288 din 288

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • daniela pe 17 Iul 2008, 21:06
    imi cade parul

    si mie imi cade parul c sa mai fac

    0
    0

  • anne pe 17 Iul 2008, 18:22
    Ai dreptate in mare parte cu crema de la Kallos

    in mare parte ai dreptate u cu masca de la KALLOS...Nu toata lumea "se impaca" cu ea...depinde de tipul de par al fiecarui om in parte..

    0
    0

  • silvy pe 17 Iul 2008, 11:06
    crema kallos mi a facut rau

    sal,am vazut aici k laudati f mult aceasta crema dar vreau sa zic ca mie mi a distrus parul aveam un par luuung deeees de nu stiam ce sa i mai fac sa stea si o prietena mi a recomandat crema.am fost foarte incantata de ea ajunsesem dependenta de ea o foloseam si la spalare dar si sa imi aranjez parul cu ea zi de zi parul meu nu mai statea daca nu ma dadeam pe par,am folosit o timp de 3 ani,pana cand o data cand am facut baie mi a cazut extrem de mult par din senin.eu o foloseam pe cea verde cu placenta si cea albastra cu lapte pt ca imi placea fff mult mirosul dar mi a uscat parul.la fiecare baie imi cadea parul ff mult asa k m am hotarat sa nu o mai folosesc si am aruncat toata cutia,mi am cumparat ceva de la loreal tot pt cadearea parului mai rau si aia...:(si am inceput sa nu mai folosesc nici o crema pur si simplu am inceput tratamente naturiste care mi le fac acasa cu ulei de masline cu ou,ricin,ma spal pe cap cu ceai de salvie,coada calului otet apa cu lamaie si parul meu s a regenerat ff mult deci tot retetele facute in casa sunt cele mai bune poti sa dai oricat de multi bani k e loreal garnier kallos nu conteaza uleiul de masline e baza si oul k regenereaza.aa si nu mai zic.....cand foloseam kallos toata lumea se mira de parul meu ca nu luceste si era ff aspru si nu ma dadeam cu tone ca sa il aranjez doar putin.

    0
    0

  • Andreea pe 15 Iul 2008, 01:10
    CLAR!

    Privind peste comenturile acestea mi-am dat seama ca uleiul de mazline si galbenusul de ou sunt folosite in cele mai multe cazuri....incerkand mi-am dat seama ca asa este!!!

    0
    0

  • Anne pe 12 Iul 2008, 01:03
    parul cazut niciodata nu mai"invie"

    Trebuie stiut ca parul odata cazut nu mai creste la loc, din pakate:(..Acest lucru o spun specialistii si nu eu..Exista in librarii carti despre sanatatea parului unde specialistii va invata cateva trucuri pentru un par frumos si va prezinta exact cauzele care duc la pierderea parului..Eu am o carte mai veche in care prezinta si astfel de cazuri de alopecie care poate fii de mai multe grade etc. si sunt date fel de fel de tratamente.Aveti insa grija la ce pastile luati pentru cresterea parului pt ca daca sunt pe baza de hormoni este psibil sa va creasca par peste tot si astea sun cazuri reale!!Folositi pastile pt cresterea parului pe cale naturista!Mentionez inca o data ca cele de la Eurovita pot da rezultate folosite cu strictete:)..Fiolele pt par aplicate la radacina pot intari radacina si indesi parul,dar daca parul este rar din nastere nu mai poate deveni des:|..Eu sunt inca in scoala de stylisti si am fost pe la fel de fel de seminarii unde sunt prezentate in mod fregvent astfel de probleme...Este adevarat ca la inceput nu ne dam seama de gravitatea problemei,dar in timp parul nostru ne va arata si consecintele..Nu toate suntem norocoase sa avem un par frumos,dar trebuie doar sa ne alegem o frizura care ne avantazeaza si care nu presupune ore in sir de stat in oglinda pentru a o pune in valoare.Multi ies de la un salon f bne aranjati/e ,dar cand ajung acasa,la prima spalare pe cap nu stiu ce sa mai faca ca sa le stea parul si evident..apelam la placa,fixativ in exces,ondulator..etc!Eun incerc sa ma multumesc asa cum sunt si chiar daca nu-mi sta parul bine cateodata incerc sa-mi pun in evidenta celelalte calitati ale fizionomiei prin machiaj etc..Trebuie sa stiti ca parul cret creste mult mai greu decat cel drept iar atunci cand acesta va fii tuns chiar si din varfuri..intotdeauna veti avea senzatia ca e mai scurt..:)Pentru cele care au un par cret,rebel,recomand ca dupa spalare sa folositi o spuma de par pt par cret si bucle bine definite,ser pt par cret si difuzorul ,dar folosit pe aer rece,iar pt finisare putina ceara de par!Cu singuranta va schimba un pic aspectul parului in bine:),iar pt cele care vaor un par drept..recomand un ondulator de par care functioneaza exact ca aranjatul parului cu peria si phoenul dar care este mai practic.Dupa spalare se va da parul cu un ser pt par drept si fire rebele si se va usca suvita cu suvita cu ondulatotul..iar in acest mod coafura capata si volum,iar parul devine drept fara sa mai folosim placa!Este adevarat ca si acest ondulator degradeaza si usuca parul in timp,dar incomparabil cu efectele daunatoare pe care le are placa!Incercati!

    0
    0

  • Anne pe 12 Iul 2008, 00:39
    parul

    Eu am parul usor ondulat,il vopsesc chiar f des(cam odata la 2 luni)..si timp de 1 an de zile l-am facut aproape zilnic cu placa..Este adevarat ca devenise foarte aspru si greu de pieptanat si isi pierduse si stralucirea.Am observat apoi ca incepuse sa-mi cada si parul,dar nu foarte mult...si am renuntat la placa si l-am facut cret,dar nu permanet:)..Am inceput sa iau Eurovita pt par si unghii timp de 3 luni dupa care urma o pauza de o luna si iar incepeam sa iau,am folosit ulei de ricin si galbenus de ou si chiar ulei de masline si dupa fiecare spalare foloseam masti de la Elseve sau Kallos(cea cu placenta)..niciodata nu m-am spalat cu un singur tip de sampon,asa se procedeaza si in afara...ca de exemplu:daca ai un par f aspru,cu fire despicate si fara stralucire si volum....veti folosi un sampon pentru hranire,combinat cu unul pentru par matasos si stralucitor si intotdeauna un sampon naturist(pe baza de plante care stimuleaza circulatia sangelui).Este foarte eficient si masajul capilar.Seara,timp de 10-20 min cu varfurile degetelor se va masa pielea capului.Acest lucru va stimula cresterea parului.Daca ai un par gras nu este recomandat masajul,deoarece provoaca seboreea si se va ingrasa.Bineiteles ca fiecare dintre noi trebuie sa ne cunoastem tipul de par pentru a ne alege un tratament care sa dea roade.Pentru asta e necesara parerea unui specialist.Ceea ce vreau sa va zic este ca atunci cand observati ca aveti probleme cu aspectul parului trebuie sa mergeti mai intai la un salon si sa va consulte un specialist,dar intotdeauna produsele naturiste vor da randament si vor hrani parul.Renuntati la placa sau nu o folositi atat de des,iar atunci cand o folositi,folositi-o impreuna cu un ulei protector!Vopsiti-va parul cat mai rar..macar odata la 3-4 luni si chiar daca nu aveti parul deteriorat nu evitati sa-l hraniti pentru ca un par f lung este si un par batran!Tunderea parului nu inseamna ca stimuleaza si cresterea acestuia,doar simplu fapt ca parul trebuie tuns macar odata la 2 luni pentru a mentine un aspect frumos si de a scapa de varfurile tocite!Recomand pt cele care au varfurile tocite un ser de la Avon care chiar este f eficient aplicat pe varfuri dupa fiecare spalare!Eu pot spune ca am in prezent un par cat de cat sanatos fata de cum il aveam,este f des,nu este drept cum mi-as dori si nici cret,dar un par lung intotdeauna confera un aer de eleganta asa ca va tin pumnii si nu ezitati sa folositi produse de ingrijire a parului!

    0
    0

  • gill pe 11 Iul 2008, 12:33
    caderea parului

    Eu am inceput sa folosesc crema impotriva caderii parului de la Vivanatura. Contine petrol si 97% plante. Am folosit-o numai o data, miroase cam puternic dar sper sa dea rezultate. Prin februarie mi-a cazut parul cat un banut, dar in urma tratamentului mi-a crescut la loc. am facut tratament cu minoxidil 2%, sampon cu cofeina Alpecin C-1 - impotriva caderii parului si vitamine Eurovita. De atunci nu m-am mai vopsit........ dar tot imi cade, destul de mult si totodata se si regenereaza.

    0
    0

  • Hypnoti-K_MoNi-K pe 10 Iul 2008, 00:13
    Pentru par

    Parul meu este destul de rar.Eu ma vopsesc cam odata la 3 luni acum am rarit vopsitu pentru ca incerc cu disperare de 3 luni sa caut tratamente si solutii pentru crseterea parului,parul meu este lung cat de cat dar nu cat as vrea.AM impresia ca nu creste mai deloc.Am folosit fel de fel de masti cu ou,uleiuri de masline de ricin,gaz.solutie cu vitamina A si nimik..acum am gasit la farmacie un tratament care costa in jur de 30 ron cu sampon si niste fiole,vreau sa-mi creasca paru si sa fie mai des.mentionez ca nu de la vopsea mi s-a rarit..asa il am din nastere :( sper sa dea randament tratamentul,dar oare are ceva daca dupa tratament fac o pauza de o luna 2 si ma vopsesc iarasi?

    0
    0

  • piti pe 7 Iul 2008, 16:55
    caderea parului

    si mie imi cade parul

    0
    0

  • Laura pe 5 Iul 2008, 20:48
    Par uscat

    pentru par uscat incercati masca de la kalos: placenta, e formidabila!!!

    0
    0

  • andreea pe 24 Iun 2008, 16:27
    pt par

    ce as putea folosi sa nu mi ard parul atunci cand mi l indrept?vreau sa fie stralucitor si sa nu mi se arda.va rog ajutati ma

    0
    0

  • mihaela pe 17 Iun 2008, 14:32
    par deteriorat

    va rog ajutati-ma si pe mine!!!!!!!!!!!!!din cauza ca inainte ma vopseam foarte des acum am de suferit.....parul meu este f f f uscat si orice folosesc e in zadar abia pot sa ma pieptan se incalceste foarte tare si e tare ca "sarma"mi-am cumparat produse foarte scumpe cele ce se folosesc doar in saloane dar...in zadar ,am fost la medic acum iau revalid si folosesc sampon si balsam NUTRICERAT dar nu se vede nimic .va rog ajutati-ma !!!!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0

  • Alexandra Madalina pe 26 Apr 2008, 18:20
    Despre par

    Daca as folosi ceai in fiecare saptamana as obtine un rezultat bun?Va rog sa-mi raspundeti.Multumesc.

    0
    0

  • alina pe 2 Apr 2008, 21:12
    Pentru T:Iancu

    dragul meu,s-ar putea sa ma injuri,dar aici este vorba de altceva,despre caderea parului,remedii,tratamente,si multe alte probleme,nici decum despre cuvintele din dictionar,.eu iti inteleg frustarea,dar cred ca ar trebui sa te adresezi unei emisiuni tv,nu cred ca ii pt da numele,dar totusi,nu ar trebui sa fim carcotasi....

    0
    0

  • T. Iancu pe 1 Apr 2008, 22:10
    scalpul

    Nu stiu cui sa ma adresez, dar daca aveti vreo legatura cu firmele de sampon care isi fac reclama la televizor, faceti ceva sa nu mai auzim stalcita limba romana si in domeniul dvs. In toate dictionarele cuvantul "scalp"se defineste ca fiind: "Piele a capului uman impreuna cu parul, smulsa de pe craniu in urma unui accident sau desprinsa cu un instrument ascutit." Nu e posibil sa ni se inoculeze zi de zi ideea ca scalp ar insemna "pielea capului". Auzim despre "un scalp sanatos", "un scalp sensibil","excesul de sebum al scalpului" si alte minuni din acestea. Nici Ceausescu, in 25 de ani, nu a reusit sa ne invete sa spunem "tutulor" in loc de tuturor, deci incercarea de a schimba limba romana are sanse foarte mici de reusita. In plus, ne abate atentia de la obiectul reclamei. Eu personal, schimb postul cand aud una din expresiile de mai sus, pentru ca imi face rau.

    0
    0

  • hirondelle pe 25 Mar 2008, 22:51
    Caderea parului

    O masca foarte eficienta se obtine din doua galbenusuri, ulei de ricin si cativa graunti de usturoi bine pisat. Se lasa o ora. Usturoiul face minuni.Miroase putin dar rezultatul conteaza. O masca foarte buna impotriva varfurilor despicate este de la Jean Luis David.Este extraordinara.

    1
    0

  • corina pe 25 Mar 2008, 15:20
    caderea parului

    eu recomand samponul panten pro-v

    0
    0

  • andreia pe 23 Mar 2008, 01:14
    Kderea Parului

    BUNA! Si eu am probleme cu,kderea parului si tre s incep s fac un tratament.Dar exista o problema...k nu stiu kre tratament sa-l fac,pt k sunt atatea....si nu stiu kre sa-l aleg.Dati-mi un sfat :pt par lung,blond natural(niciodata vopsit) si cu tendinte d ingrasare. Este f fragil acum pt k de ceva timp imi cadea(putin) dar in ultimele 3 saptamani...mai mult.Am mai facut un tratament de la Vichy(acum un an si ceva)anticadere si nu am avut nici un rezultat.Am si platit vreo 45 euro.Acum tre s incep altul,dar...natural si sper sa dea rezultate.

    0
    0

  • Simo pe 18 Mar 2008, 21:08
    Caderea parului

    Si mie a inceput sa-mi cada parul foarte mult incepand din toamna trecuta. Primele saptamani nu m-am ingrijorat, am crezut ca e ceva trecator, legat de o perioada mai stresanta. Apoi am constatat ca aproape chelisem in crestetul capului. Momentul a coincis si cu efectuarea unor analize. Pana la urma era o dereglare hormonala. De 3 luni iau Revalid pastile si ma spal cu Kloranne. Fiind chiar la sfarsitul tratamentului acum, astept sa vad rezultatul. In ultima luna am observat ca nu-mi mai cade asa mult par. Cauza caderii parului este de cele mai multe ori de natura hormonala.

    0
    0

  • andreea pe 14 Mar 2008, 09:00
    par degradat

    m-am vopsit de foarte multe ori si cred k si din cazua asta imi cade parul, dar si din cazua stresului.Culoarea este blond inchis si am parul ondulat. Ce imi recomandati sa aplic pe par?Va multumesc.....

    0
    0

  • deea pe 11 Mar 2008, 12:47
    pt ade

    am avut si eu aceeasi problema ca si tine, imi cadea parul foarte mult mai ales la spalat....eu am folosit revalid pastile, sunt mai scumpe pt ca trebuie sa faci tratamentul cam 3 luni, eu am facut doar 2 dar sunt foarte multumita de rezultat, nu imi mai cade parul, nu te mai chinuii cu uleiuri pt ca problema e din interior, incearca sa mananci mai sanatos si o sa isi revina.

    0
    0

  • ina pe 10 Mar 2008, 12:07
    caderea parului

    buna la mine vitaminele nu au avut efect , imi cadea f tare parul si nu stiam ca sa mai folosesc; o prietena mi-a recomandat masca de par pe baza de argila de la Asla Vital si spre surprinderea mea in doua saptamani s-au vazut efectele si chiar a inceput sa se regenereze parul ( s-a indesit )

    0
    0

  • oana pe 9 Mar 2008, 15:26
    caderea parului

    nu stiu dar eu zic ca cel mai important e sa folositi vitamine.atunci cand esti stresat,organismul pierde multe minerale,asa ca un supliment cu minerale nu strica:D eu am avut inainte o matreata ingrozitoare.eram mai tot timpul cu mana prin par pentru ca ma manca pielea capului si cand ma scarpinam,nu zic ca era verde!!!apoi mi-am luat la ceva timp vichy anti-matreata pt scoame mici si mi le-a facut mari!!!nu mai zic ca nu suportam planta din sampon pe pielea capului!parca ma urzica!apoi mi-a luat mama revalid.asta a fost singurul care m-a multumit.parul meu nu se mai ingrasa,matreata nu mai am desi,samponul e pentru regenerare si revitalizare iar parul nu mai imi cade cine stie ce.cred ca inainte era de la matreata,ca umblam prea mult cu mana prin par si ma scarpinam dar si din cauza ca aveam suvite decolorate.am folosit inainte o masca cu petrol si gaze.intr-adevar,aveam parul mai aspru si se rupea mai putin dar cand o aplicam,imi rupea multe fire de par deci,tot cam aia era.folosesc de o luna si jumatate si pastile revalid si doar imi cade putin par insa,eu vreau sa-mi recuperez parul pierdut:Dpoate e si din cauza ca,de fapt pe la inceputul toamnei cade mai mult par si pe la sfarsitul primaverii.inseamna ca trebuie sa ma pregatesc sufleteste pentru ce o sa urmeze peste 2 luni:)si vad ca,trebuie sa urmez tratamentul 3 luni dar sunt curioasa care s-a tinut de tratament:dupa ce trece perioada si vreau sa mai continui cu tratamentul,cat sa fac pauza?dupa 3 luni de abia incepe parul sa se regenereze si nu rezolv nimic.citisem undeva ca o tipa l-a facut timp de 7 luni si ca s-a dus la coafor si aia ii spunea ca nu i se mai aseaza parul ca acum are prea mult.cel mai mult ma doare ca inainte aveam parul de 3 ori mai des decat acum:(

    0
    0

  • nina pe 9 Mar 2008, 15:08
    incearca si asa

    eu personal am inceput sa folosesc drojdia de bere in pastile,si-mi merge de minune.adevarul este ca am inceput s-o folosesc din alte motive(contra accneei,aveam spatele facut praf,)dar in acelasi timp mi-a facut bine si la par.innainte de a o folosi ,citeste despre ea,asa vei vedea de ce este vorba.un pupic dulce din spania.

    0
    0

  • Berta pe 8 Mar 2008, 10:15
    Stoparea caderii parului

    Singurele remedii care au avut efect spectaculos, dupa ce am folosit zeci de produse cosmetice, uleiuri, medicamente, masti, etc. au fost: 1. Sampon C1 din gama ALPECIN cu cafeina ( pe flacon scris portocaliu C1) 2. Lotiunea tonica pt. pielea capului ALPECIN. din gama HAIR ENERGIZER, tot cu cafeina. 3. PHYTOPHANERE pt par si unghii 2 caps/zi. Dupa aprox. 3 spalari a inceput sa cada din ce in ce mai putin, de fapt firele moarte deja si apoi nu a mai cazut deloc. Il folosesc in continuare de trei luni, acum termin al 2 lea flacon de drageuri Phytophaner si sunt incantata. Am luat Revalid mai demult si atunci a avut efect, dar acum ori e schimbata calitatea ,ori ...altceva, dar nu a mai avut efect. Eu am slabit foarte mult in 2004-2005, de atunci ma mentin, mi-am tot vopsit parul cand rosu cand blond ,deci au fost multe "atacuri" la adresa lui. Acum daca imi cad 4-5 fire pe zi, daca se incurca de vant, etc. si folosesc din nou produse de coafat ca spuma, fixativ, ceara uneori. Va recomand aceste produse ca fiind foarte eficiente, testate, la propriu pe piele mea.

    0
    0

  • anny pe 7 Mar 2008, 14:55
    despre par

    din punctul meu de vedere,nu exista o recomndare certa...fiecare om are un tip de par,o rezistenta a lui...pot fi trei persoane carora li se ingrasa parul...dar asta nu inseamna ca e aceeasi cantitate de sebum eliminata prin firul de par,asa ca...fiecare sa foloseasca ce i se pare ok pt.el...nu neaparat ce ai folosit tu"sss",este ok si pt.altcineva,si cu cat veti folosi mai multe produse,cu atat va fi mai greu sa va dati seama care este potrivit pt.tipul vostru de par....Cat despre caderea paruli= stress-ul,nopti nedormite,deficit mare de calciu in organism,un sampon prost,o alimentatie proasta.....si muuulte altele...

    0
    0

  • monyk pe 7 Mar 2008, 12:28
    k sa nu mai cada paru

    folositi samponul pantene....rosu....si o sa vedeti k nu o sa va mai cada paru

    1
    0

  • mema pe 7 Mar 2008, 10:02
    caderea parului rau

    nu stim ce sa mai folosim

    0
    0

  • sss pe 6 Mar 2008, 21:30
    par gras

    Ce va faceti fetelor cu parul gras?... eu am mari probleme pentru ca nu trece nici macar o zi de la spalare (24 h) si am parul gras...am incercat destule sampoane. am inceput cu ducray..a avut efect 1 luna si a prelungit procesul de ingrasare al parului cu 3 zile. deci la 3 zile parul meu inca arata bine. apoi nu si-a mai facut efectul . am cumparat sampon de la vichy care din prima utilizare a dat gres, lasa un par aspru si fara nici un sens de asezare. apoi am cumparat kloranne. Ei bine, acesta a avut un oarecare efect..nu pot sa zic ca am fost multumita 100% dar 75% am fost. mai ales ca lasa un par atat de moale si usor de aranjat ca nu-mi venea sa cred. L-am folosit 2 luni dupa care am ramas fara. intretimp am vb cu cineva din america sa-mi trimita de acolo un sampon. am primit o mostra (sampon renumit acolo pentru tratarea parului gras). am folosit mostra de 4 ori si nici un rezultat. asa ca azi mi-am cumparat kloranne iar pentru ca e singurul sampon care m--a multumit pana acum. Deci daca aveiti probleme cu parul gras incercati kloranne.

    0
    0

  • Laura pe 6 Mar 2008, 20:18
    Ade

    Incearca Lotiune regeneranta pt par de la Gerovital plant si samponul Petrole Hahn,e cu petrol.Mie mi-a cazut parul si am incercat aproape de toate...de la Revalid pana la alopexil...sincer,mi se parea ca-mi pica si mai rau daca ma dadeam...si cred ca era si din cauza stresului ca imi pica parul...Nu prea m-am mai dat cu mare lucru,si in vreo 2-3 luni a incetat sa cada...Nu fac reclama...merita sa incerci,zic eu.

    0
    0

  • ragre pe 6 Mar 2008, 16:28
    pt ade

    Fa-ti niste analize hormonale. Mergi la un endocrinolog.

    0
    0

  • ade pe 6 Mar 2008, 15:21
    ajutati-ma si pe mine

    nu mai stiu ce sa fac,imi cade parul ingrozitor.Am facut tratament cu ceva ser din franta,degeaba.Am incercat deasemenea si cu ou si ulei ,degeaba.Este foarte slab si pe langa asta si cade.Am folosit sampoane recomandate impotriva parului dar nu m-au ajutat deloc,nu stiu ce sa mai fac.

    0
    1

  • maar pe 6 Mar 2008, 12:28
    pt mirela

    ulei presat la rece !

    0
    0

  • mirela pe 6 Mar 2008, 10:50
    nu inteleg

    ce fel de ulei?

    0
    0

  • TINA pe 6 Mar 2008, 10:42
    pt par

    eu mai folosesc ceai negru,chiar daca mirosul nui f .placut efectul e bun.

    0
    0

  • ileana pe 6 Mar 2008, 09:16
    masca de par

    O data la doua saptamani eu aplic o masca dintr-un cub de drojdie, zeama de la o jumatate de lamaie si 1-2 linguri de ulei de masline extravirgin. Rezultatele nu vor intarzia sa apara; parul este mai viguros, hidradat si stralucitor.

    0
    0

  • alina pe 6 Mar 2008, 09:09
    masca de par

    eu fac un amestec dintr-un galbenus de ou si o masca de par hidratanta, din comert. O las cam 1 ora pe par si apoi ma spal ca de obicei, cu sampon.

    0
    0

  • Dimitriu pe 6 Mar 2008, 08:16
    un par sanatos

    Eu folosesc foarte des masajul parului cu un galbenus de oua, de casa, proaspat. Masez bine parul si las parul acoperit cu o folie timp de 10-15 min. Dupa care clatesc intens parul si nu mai folosesc nici un fel de sampon sau balsam. Acest lucru fac de 2-3 ori pe luna. Parul este stralucitor, si are un volum aparte. Incearca si tu.

    0
    0
Pagina « 1 2 3 4 5 6 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod