Tratamente de "urgenta" pentru par

Oferindu-i putin ajutor din cand in cand, parul isi pastreaza sanatatea si stralucirea. "Ajutorul" poate fi sub forma unor produsE...
Oferindu-i putin ajutor din cand in cand, parul isi pastreaza sanatatea si stralucirea. "Ajutorul" poate fi sub forma unor produse cosmetice concepute special pentru anumite tipuri de par, dar si pentru anumite probleme ale parului sau scalpului. Produsele din urma sunt astfel concepute incat sa actioneze pentru prevenirea aparitiei unor probleme sau pentru tratarea acestora.

Mastile pentru par

Mastile pentru par se gasesc intr-o gama variata. In general, mastile pentru par contin aproximativ aceleasi ingrediente precum balsamurile, diferenta dintre cele doua fiind data de concentratia substantelor active si consistenta.

Ce poate face o masca pentru par?
Avand in vedere faptul ca ne gandim, in principal, la mastile de calitate, efectele ar trebui sa fie urmatoarele:
hidratateaza parul
confera elasticitate parului uscat
dupa uscare, parul este moale si matasos
ajuta la repararea daunelor aparute in urma colorarii sau a tratamentelor chimice
ofera stralucire parului degradat

Ce nu poate face o masca pentru par? In primul rand, nu trebuie sa te astepti la minuni din partea niciunui produs de ingrijire sau tratare a parului, indiferent de marca sau de ingrediente, fie el masca sau orice altceva.
De exemplu, un par extrem de deteriorat din cauza unui procedeu de vopsire gresit nu va putea fi reparat cu ajutorul mastilor, fie ele oricat de bune.

Tratamentele cu ulei cald

Uleiul cald este un tratament hidratant intens. Se foloseste incalzind recipientul cu ulei (adesea sub forma de fiola) in apa fierbinte sau amestecand uleiul cu apa calda. Se aplica direct pe par si se maseaza bine. Daca parul este lung, se insista asupra varfurilor.

Ce poate face un tratament cu ulei?
ii ofera parului degradat o hidratare intensa
intareste stratul de la suprafata firului de par, facandu-l mai rezistent
netezeste suprafata firului par, ceea ce face ca parul sa reflecte lumina, prin urmare, sa devina mai stralucitor

Tonic pentru scalp

Produsele tonice pentru scalp sunt concepute pentru vitaminizarea scalpului si prevenirea caderii parului sau tratarea si prevenirea matretii.
Se gasesc adesea sub forma de ser. Se aplica direct pe scalp si se lasa sa actioneze in functie de instructiunile de pe ambalaj. De obicei, serurile se adreseaza unei anumite probleme (caderea parului, prurit la nivelul scalpului, par gras, matreata).

Ce poate face un tonic pentru scalp?
in functie de formula si de problemele carora se adreseaza, un tonic pentru scalp poate reduce pruritul aparut din diverse cauze
poate preveni ingrasarea rapida a parului
reduce caderea parului
hidrateaza intens parul uscat si degradat

Nu-ti lasa parul in baza produselor cosmetice!

Esti foarte fericita ca ai achizitionat un nou produs pentru protejarea parului de efectul termic din timpul indreptarii cu placa.
Acum esti linistita, pentru ca poti zabovi mult mai mult timp cu placa pe fiecare suvita si vei avea un par perfect drept...

Din pacate, sunt numeroase femei care cad in aceasta capcana. Un lucru foarte important de retinut este acela ca produsele cosmetice au "puteri" limitate, iar daca te bazezi pe ele la infinit, cu siguranta vei avea de pierdut! Cel mai bun tratament pe care il poti oferi parului tau este atentia. Prin urmare, foloseste cu prudenta uscatorul de par, placa, vopselele, solutiile permanente, decolorantii etc. Chiar si in cazul parului, prevenirea este mult mai sanatoasa decat tratarea.
 

Comentariile 201-250 din 288

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • kikitza pe 9 Dec 2008, 23:04
    par ars,uskat,degradat

    buna,am si eu o problema.am fost bruneta si mi am dekolorat parul sa ma pot face blonda,binenteles la un salon foarte renumit si skump.mi l am mai vopsit de vreo 5,6ori din luna iulie pana in prezent k aveam kulori groaznice in kap.pana intr un final am reusit.dar pot sa va spun k akum am un par terminat.am toate problemele posibile aproape.il am uskat,degradat,ars,aspru si imi kade foarte rau.am folosit si tratament skump.in valoare de vreo3milioane.sampon,balsam vichy,fiole k placenta...dar in zadar.nu au dat nici un rezultat.va rog sa ma ajuta ti si pe mine.k nu stiu ce sa mai fak.va pup si va multumesk anticipat!!!

    0
    0

  • mima pe 6 Dec 2008, 21:27
    imi cade f mult par

    sunt disperata,de 2 luni incoace imi cade parul ingrozitor,in fata deja se vede pielea capului,m-am gandit sa ma tund mai scurt in speranta ca se mai regenereaza+poate nu o sa se mai vada asa mult pielea capului.dar nu stiu ce ce tratament sa folosesc,am incercat ulei de ricin cu un galbenus de ou,si nimik,mi se pare ca mai mutl imi cade.need help!!!!!ms.

    0
    0

  • patricia pe 3 Dec 2008, 20:57
    f bun pentru par

    Fetelor, problemele de care va plangeti le-am avut si eu, adica: caderea parului, matreata, e destul de gras, si nu in ultimul rand, e f subtire. Imi fac saptamanal o masca, in casa preparata: un galbenus ou, cu ulei rici, ulei vitamina A sai/E si petrol (in sticla de petrol am pus cativa catei ustroi, la macerat...e f bun) si imi masez parul cu aceasta masca, apiu imi pun o punga si un prosop/caciula si il las pana a doua zi, dupa care il spal si il limpezesc bine cu apa, apoi il mai clatesc o data cu....bere si cu zeama de la o lamaie. Folosesc berea in loc de spuma de par, pt ca dupa spuma fac ingrozitor de multa matreata.....asa incat nu am alta alternativa. Va garantez ca nici un alt produs din comert, sau pastile, cu care nu sunt de acord nu vor da asa bune rezultate! Va urez bafta si...un par de invidiat la toate!!!

    0
    0

  • ralu pe 3 Dec 2008, 20:51
    ajutati'ma

    ciao :*pls ajutati'ma si pe mine...am inceput din vara asta sa ma vopsesc si akum m`am facut blond-deschis...si inainte aveam un gri-cenusiu care imi placea...si akum vreau sa ma fac iar gri,dar m`am decolorat de 2 ori knd m`am vopsit blonda...problema ii k eu folosesc placa de 2 ori pe saptamana si aku si ku decolorarea asta paru mi distrus...ii uscat...degradat...imi cade parul...ce tratament ma sfatuiti sa folosesc...?k vreau sa fac un tratamen kt de kt sa`mi regenerez paru si peste cateva saptamani sa ma fac iar gri-cenusiu..:)

    0
    0

  • dorina pe 29 Nov 2008, 10:25
    cresterea parului

    salut!si eu am o problema,am avut un par bogat, cret si lung dar dupa ce am nascut mi-a cazut si l-am tuns scurt,acum nu imi mai creste,stiu ca problema e hormonala,da cu toate tratamentele nu isi mai revine,am sa fac si combinatia de tratament cu ulei de ricin ou si vitamina A, care am vazut-o aici.multumesc!

    0
    0

  • maria pe 21 Nov 2008, 15:12
    cade parul

    vreau sa le dau un sfat la toate femeile care le cade parul.nui nici un tratament mai bun ca acel din plante medicinale.eu am facut asa,am dat 2 cepe mari prin masina de tocat si pe urma o aplici pe cap stai 30min dupa aceasta iti speli capul,pe urma il aplici cu miere de albini si stai o jumate de ora,dupa aceail speli fara sampon.sa vedeti ce efect are chiar din primele proceduri.parul incetineste de cazut si creste stralucitor.va urez bafta.

    0
    0

  • LoRe pe 18 Nov 2008, 20:20
    revelid

    fetelor.. nu stiu ce sa zic eu am folosit revalid si nici macar o diferenta .. in plus am dat si o gramada de bani pe capsule balsam si sampon si m`am si ingrasat de la ele.... acuma folosesc masca de par sampon si balsma din gama TREsemne e spectaculos rez se vad fff rapid... din pacate nu cred ca se gaseste in romnia....

    0
    0

  • marynely pe 7 Nov 2008, 09:52
    pt caderea parului

    fetelor cel mai bun remediu pt caderea parului ramane galbenusul de ou ,uleiul de masline,uleiul de ricin si vitamina A incercati si veti vedea ca nu trebuie sa mai da ti banii pe toate produsele astea care nu au nici un efect.amestecati toate ingredientele si lasa ti sa actioneze o ora pe parul umed.pt inceput face ti o data pe saptamana iar apoi la doua saptamani si veti vedea rezultate.

    1
    0

  • ana pe 4 Nov 2008, 11:34
    cade parul

    cine ma poate ajuta??m-am nascut cu o problema imi cade parul si este rar si creste foarte greu.la varsta de 2 ani eu eram periuta in cap ca nu-mi crestea...credeti-ma ca am incercat tot ce am putut am consultat si un medic si toti ridica din umeri .....de ani de zile parul meu nu a trecut de umeri...ca nu se poate este si rar si creste greu ....singurul produ care mi-l regenereaza asa putin ...am vazut un rezultat micut a fost uleiul de recin ...nu stiu ce m-as face dak ar disparea de pe piata astept un raspuns ms

    1
    0

  • ank pe 2 Nov 2008, 00:59
    imi cade parul

    buna!am citit citit comentariile si se pare ca multa lume are probleme cu caderea parului,problema mea a inceput acum 2 -3 luni,m-am ingrozit cand vedeam cat imi cade,o problema de alimentatie nu am ...sunt vegetariana,sunt anemica insa niciodata nu am avut asa probleme cu caderea parului,in final m-am dus la un medic dermatolog.am facut un set de analize ,nu sa descoperit vreo infectie mare care sa declanseze aceeasta cadere masiva de par.urmez un tratament cu un sampon NIZORAL,o solutie care se aplica pe scalp ,DIPROSALIC,se aplica de 2 ori pe saptamana,si pt spalarea normala a parului KLORANE,si tablete de ZINKIT,inainte sa incep acest tratament imi cadea cam 200-250 de fire de par zilnic,dupa a-3-a aplicare a tratamentului numarul firelor de par care imi cadea a mai scazut,in final ....cred ca problema e stresul...sau dereglarea hormonala ,am renuntat la anticonceptionale ,uleiul de ricin este fffff bun,am incercat si eu dar in cazul meu nu era suficient,am si un par subtire si se ingrasa ffff repede,in prezent am ramas cu ffff putin par dar se pare ca tratamentul are ceva rezultate,KLORAN este ffff bun ,acum depinde de tipul de problema sau de par,eu nu imi vopsesc parul si nu mai folosesc nici un produs cosmetic,poate si asta ajuta ca un tratament sa aiba efect,am folosit si REVALID dar nu a avut nici un efect din pacate,totusi sfatul meu este ...ca inainte sa incercati tot felul de tratamente...mergeti intai la un medic dermatolog ,asa aflati intai care este cauza caderi parului.dar un lucru este cert ULEIUL DE RICIN este fff bun,dar trebuie si rabdare, si in loc de un sampon cosmetic incercati un sampon pe baza de plante si Vit b...multumesc si sper ca toti care au probleme cu parul sa va reveniti ...si....rabdare....numai bine tuturor.

    0
    0

  • roxana pe 1 Nov 2008, 22:23
    ajutatima...

    Fetelor....dintr-o prostie mi-am tuns parul.....l-am avut foarte lung dar asa cum am zis mi l-am tuns pana la umar.Toate stim ca daca avem parul lung si daca il tundem dintr-o prostie mai tarziu o sa ne para rau.Eu vreau un tratament daca puteti sa ma ajutati natural...pt cresterea parului...multumesc

    0
    0

  • Ruoczz pe 31 Oct 2008, 22:25
    ce pot face

    vreau ca parul meu sa aiba volum si sa straluceasca,nu folosesc sampoane speciale ,si nu fac tratamente :D

    0
    0

  • mona pe 30 Oct 2008, 08:30
    tratarea parului deteriorat

    buna fetelor,vreau un remediu pt parul deteriorat.am luat de la farmacie vit A,E,si ulei de racin,dar nu prea stiu sa le folosesc!cum se aplica?va poop

    1
    0

  • Diana Madalina pe 26 Oct 2008, 15:29
    BUna ;)

    fiindca si mie a inceput sa imi cada parul foarte tare am inceput in urma cu 2 luni si 2 saptamani tratamentul cu Revalid....pastile de 3 ori pe zi, samponul si balsamul din aceeasi gama :* si am observat rezultate f bune deoarece nu mai cade parul plus ca s-a indesat dar asta cred ca e de la masca mare mi-o aplik odata sau de 2 ori pe saptamana formata din 50 ml de petrol+ 50 ml de ulei de masline + 50 ml de alcool + un galbenus de ou ( aceasta masca o aplic de obicei seara dupa care ma leg cu cv si dorm cu ea apoi in ziua urmatoare ma spal) va zik ca parul capata volum straluceste foarte tare nu se mai incalce si de cateva saptamani am renuntat si la feon si e super ok acuma. ....Va zik ca inainte eram disperata plangeam incontinu de disperareca raman fara par asa ca fetelor daca vreti sa fiti frumoase stiti voi " Rabda baba la frumos ;))" nu mai faceti mofturi ca vai petrolul miroase vai cama ingras dela revalid vai ca cum sa pun ulei in cap si faceti-o pt parul vostru. Gasiti o zis in care nu mergeti nikari in wekend poate si aplicati-va astea in cap dupa care eu ma spalam cu samponul Revalid si Balsamul Revalid. Orikum va zik ca sunt cam scumpe intrucat o cutie de Revalid e 25 lei si sampobul cu balsamul iar vreo 35 lei dar merita efortul. Orikum bunika imi zicea ca ea se dadea cu petrol s i seindesa parul f tare asa ca va zik eu ca PeTROLUL e solutia. ;) Va urez succes si sper sa scapati de caderea parului. AAAAA si inka cv pt acelea care ati zis ca vre sa va creasca parul , eu am observat ca de la Revalid a crescut parul f taremi-a crescut in o luna cat inainte in 3 luni;) Va pup si abea astept sa aud ca ati oprit caderea parului :*

    0
    0

  • jojo pe 24 Oct 2008, 19:06
    cresterea rapida

    fetelor,pentru cresterea rapida a parului,stiti ceva?am avut parul scurt si de vreo 2ani....il las sa creasca,dar nu prea am rabdare!in afara de uleiul de ricin...ceva mai rapid?mersi fetelor

    0
    1

  • daniela pe 22 Oct 2008, 21:54
    despre revalid

    despre revalid,,,am luat timp de 3 lluni,de 3 ori pe zi...nu m-am ingrasat,dar nici nu am vazut absolut nici un rezultat...si am m-ai dat si bani degeaba,si nu putini.....

    0
    0

  • ana pe 19 Oct 2008, 20:03
    caderea parului

    Salut, de aproximativ 1 aa de zile a inceput sa-mi cada parul. In perioada aceea tocmai slabisem si am pus caderea parului pe acest lucru si intradevar mi s-a oprit din cadere. Insa dupa 3 luni a inceput sa-mi cada parul foarte abundent si de atunci nu mai mi mi se opreste din cadere, (ca-i zi ca-i nopate, peste tot numai par cazut.) Am zis ca trebuie facut ceva si am facut am mers la medic si...am platit multi bani pentru tot felul de analize si bineinteles toate analizele au iesit in limitele normale. Atunci am inceput sa folosesc tot felul de produse sampoane, solutii impotriva caderii parului, masca de galbenus de ou, urzici, ulei de ricin, masline....si nici un rezultat, ba mai rau. Ce pot sa mai fac? Ca ... uitandu-ma la o poza mai veche si la parul meu de acum, parca as fi avut o sumedenie de extensii de par pe vremuri, iar acum itrei fire ba imi vad si pielea capului.

    0
    0

  • mudu pe 19 Oct 2008, 15:54
    paru`...

    eu imi fac un tratament cu ulei de masline..sh il las o ora sa actioneze..pe urma ma clatesc..samponeaz..sh iar ma clates..dar dupa ce se usuk paru rame lipicio sh pare urat ca sh cum nar fii spalat...e de vina uleiul de masline??...oricum nu cade paru`...sh e stalucitor..ajutai`ma..va roogg..:*

    0
    0

  • dana pe 16 Oct 2008, 19:58
    i-mi cade foarte mult par enorm

    buna ,nu stiu ce mai fac sunt in pragul disperari ,parul meu se subtiaza pe zi ce trece si i-mi cade f fmult .ce sa mai fac?

    0
    0

  • laura pe 14 Oct 2008, 18:51
    buna

    Buna,fetelor ,am si eu o intrebare.Imi cade parul si am folosit tratamentul d la Vichy se vede o imbunatatzire dar,dak vreau sa mai fac un tratament d la Revalid ar trebui sa fac o pauza d cateva luni intre tratamente?

    0
    0

  • Florri M. pe 13 Oct 2008, 14:43
    Imi cade parul

    Sal fetelor! Imi cade parul de un an de zile, in cantitate fff mare. Am incercat tot felul de masti, dar nici un rezultat. Nu stiu ce sa mai fac, mi-e teama sa nu raman cu trei fire in cap! De 2 sapt iau pastile Revalid, dar mi-au spus mai multe pers ca ma ingras de la ele. A incercat cineva pastilele Revalid? Macar isi fac efectul?

    0
    0

  • Diana pe 11 Oct 2008, 16:55
    tratamente par gras sau deteriorat

    Fetelor, asta este...parul se deterioreaza sau se ingrasa natural, pt ca fie asa este el de la mama natura, fie este vopsit si stresat cu placa si uscatorul. Acum un an ma vopseam blonda si parul se deteriorase foarte mult, pentru ca ma decoloram la radacina imediat cum crestea, apoi dadeam cu vopsea profesionala ca sa obtin acel blond inchis nuanta de gri, natural ca suedezele, apoi dadeam cu masti si balsamuri, uscan cu foehn-ul si bagam si placa....rezultat, un par ca matura, tepos si aspru de-mi venea sa plang. Problema este ca majoritatea dintre noi folosim vopsele neprofesionale, ne vopsim acasa, folosim sampoane din comert ieftine, pe principiul ca ce a mers la X va merge si la mine. Nu fac reclama nici unui produs, insa sunt ferm convinsa, din experientele mele neplacute cu fel si fel de produse, ca cele profesionale sunt cele mai bune. Pantene, L'Oreal si alte tampenii care costa 5 lei sticla, chiar credeti ca la acesti bani va vor face parul frumos? Kallos costa la fel, 6 lei cutia, am folosit si eu, fara absolut nici un rezultat. Eu folosesc sampon numai de la Matrix si Keuna, sunt scumpe insa investitia merita, sunt si foarte consistente si o sticla va tine foarte mult timp, Matrix costa in jur de 30 de lei dar Keune e mai scump, 80 de lei, ca si produsele de la Joico. Ca masca, va marturisesc ca cea mai buna masca de par este cea cu argila de la Asla Vital (Farmec sau Gerovital, nu mai stiu firma care le produce), este ieftina dar face miracole. Eu am parul gros si des de la natura, insa cand este vopsit sau stresat cu orice produs care nu este pe baza de ulei (fixativ de exemplu), devine ca o matura aspra si rebela si nu-l pot aranja deloc. Folosesc o crema de la Schwartzkopf, se numeste Smooth Cream, din pacare eu momentan ma aflu in Suedia si am cumparat-o de aici, in Romania nu am vazut. Este roz cu bej ambalajul, la sticla subtire cu gat lung. Este miraculoasa si aceasta, eu numai cu masca de la Asla Vital, crema de la Schwartzkopf si sus-numitele sampoane si balsamuri ma inteleg. Daca aveti probleme cu pielea capuli NU EZITATI sa incepeti tratamente naturiste-de cele mai multe ori este vorba despre un parazit care provoaca mancarimi. Clatiti-va parul cu apa in care ati fiert urzici, musetel, orice planta cu proprietati dezinfectante si detoxifiante. Daca aveti parul gras, nu va mai spalati cu sampon. Cea mai buna reteta este SAPUNUL DE CASA CU FRUNZE DE PELIN, il gasiti la taranci in piete, de exemplu la piata crangasi in bucuresti, la 1 mai, etc. Taie grasimea, protejeaza firul de par si are grija de pielea capului...bunica mea numai cu el se spala, avea un par extraordinar. Eu nu folosesc pentru ca sunt vopsita si mi-ar usca parul prea tare. Deci sapunul de casa este ideal, apoi parul clatit cu apa si otet sau apa si bere pentru stralucire. Va doresc sanatate, par frumos si sper sa va fie de folos sfaturile mele. Credeti-ma ca am incercat TOT ce se poate, stiu orice sampon si balsam si produs de frumusete. Tineti cont de firul de par, nu va mai luati dupa X si Y. Mie imi fac bine anumite chestii, pe cand altora poate le fac rau. Oricum, despre ceea ce v-am recomandat eu am auzit numai de bine.

    0
    0

  • stoica mihaela pe 10 Oct 2008, 19:32
    pentru caderea parului

    caderea parului sub forma de cheliute

    0
    0

  • lory pe 8 Oct 2008, 17:40
    caderea parului

    imi cade parul foarte mult , si cred k e din cauza k am folosit placa . Am luat tratamente pentru par dar tot cade , nush ce sa mai fac.:( . Ce ar trebui sa ii fac?

    0
    0

  • luminita pe 4 Oct 2008, 19:01
    decolorarea mia distrus paru

    am avut un par frumos,dar lam distrus din cauza la decolorari si vopsiri repetate.sant disperat ,si as vrea sa stiu ce e de facu k sa nu mai fie atat de uscat si sa creasca mai repede.va rog ajutatima

    0
    0

  • alexandra pe 27 Sep 2008, 14:14
    daca ma puteti ajuta..

    vreau sa incerc si eu masca cu drojdie,ou,ulei de masline.. si nu stiu cum se face.. intai ma spal pe cap cu sampon .. dupa care aplic masca.. sau ma ud pe par,aplic masca stau 1 ora si apoi ma limpezesc si gata? pls help me:D

    0
    0

  • elena pe 25 Sep 2008, 18:10
    caderea parului

    Va rog am si euo problema cu caderea parului sunt vopsita blonda si imi cade parul ingrozitor nu stiu ce sa mai fac ....va rog ajutati'ma :*:*:*

    0
    0

  • DRAGUTA80 pe 24 Sep 2008, 23:04
    SANT DISPERATA

    CE SA FAC MA PUTETI AJUTA CU UN SFAT IMICADE PARUL IN DISPERARE SI NU STIU CU CE SA MAI IMI DAU VOI CE SFAT IMI PUTETI DA

    0
    0

  • eaa pe 19 Sep 2008, 11:08
    PENTRU PARUL GRAS

    cand samponati masati delicat, fara a apasa, cu buricele degetelor ,nu rapid.scuzati-mi greseala.nu trebuie masat rapid, deoarece stimuleaza si mai mult eliminarea sebumului, deci trebuie evitat masajul rapid.

    0
    0

  • eaa pe 19 Sep 2008, 10:46
    PENTRU PARUL GRAS

    starceti 1-2 lamai.dupa ce aplicati samponul, clatiti, apoi zvantati parul cu prosopul si aplicati zeama de lamaie pe par,direct pe scalp la radacini.masati astfel incat sa se repartizeze la radacini sau/si pe lungimi.clatiti foarte bine.(nu este indicata aplicarea celuli de-al doilea sampon, deoarece avand parul gras,lamaia il trateaza,numai ca trebuie clatit parul foarte bine) zvantati si aplicati masca.masca de par trebuie folosita numai p lungimi, la fel si balsamul.parul trebuie clatit foarte bine si nu trebuie sa apasati p scalp, trebuie sa folositi pt samponare buricele degetelor,nu unghiile,foarte delicat, sub forma unui masaj rapid,NU APSATI PE SCAPL,chair daca aveti impresia ca se curata mai bine, el se va ingrasa si mai tare.parul trebuie spalat la 2 zile, spalarea mai rara nu ajuta cu nimic parul, din contra el trebuie tratat.incercati tratamentul cu lamaie pentru parul gras, va functiona.vorbesc din experienta mea.

    0
    0

  • Alle pe 9 Sep 2008, 15:22
    tratament impotriva caderii parului

    Efecte miraculoase de la Vichy ampole ;-).

    0
    0

  • emilia pe 2 Sep 2008, 11:54
    par deteriorat

    vara asta mi-am decolorat parul si apoi l-am vopsit !acum imi pare rau pt ca e fffff deteriorat si nush ce tratament sa fac!aveam parul pana la mijloc si acum l-am tuns destul d mult!va rog ajutati-ma cu ceva....

    0
    0

  • ion pe 29 Aug 2008, 16:38
    anne

    vreau ID tau de messenger :) sau daca nu .. snoop_dog_hd@yahoo.com te rog sa ma ajuti cu cate ceva :*

    0
    0

  • ion pe 29 Aug 2008, 16:04
    imi pica parul :(

    folosesc placa de intins parul de aproape un an , inainte imi spalam parul in fiecare zi si il intindeam tot in fiecare zi.acum il spal odata la 3 zile si il intind tot la 3 zile .. , iar cand fac dush traiesc o drama ingrozitoare sub picioarele mele se afla numai par de'al meu ink nu am incercat tratamente si alte cele.. vreau ca parul meu sa se regenereze in scurt timp :(.. astept indicatzii multumesc !

    0
    0

  • tony pe 27 Aug 2008, 01:23
    caderea parului

    si eu sunt vopsita blond deschis si acum imi cade foarte rau paru.Am avut parul foarte lung si acum am fost nevoita sa il tund foarte des si acum imi cade rau de tot .Ce imi recomandati?Momentan folosesc masca de la kaloss dar nui suficient.

    0
    0

  • cineva pe 26 Aug 2008, 22:29
    caderea parului

    folositi PEDICUTA se vad rezultatele de la prima aplicare ..........cum se aplica:dupa ce terminati sa av spalati puneti putina apa intr-un lighean si si tornati 5 picaturi de pedicuta apoi bagati parul in lighean si gt nu va mai limpeziti va uscati.......

    0
    0

  • giulia pe 26 Aug 2008, 21:57
    cum sa renunt la placa???

    cum pot renunta la placa de par???am parul terminat din cauza ei...ce-mi recomanzi???

    0
    0

  • Laura pe 23 Aug 2008, 00:09
    caderea parului

    imi cade parul ingrozitor.a folosit cineva Provillus? costa o groaza de bani dar e bun de ceva?multumesc

    0
    0

  • IORDACHE DIANA pe 19 Aug 2008, 15:13
    pt caderea parului

    mie imi cadea parul foarte rau si am incercat tratamentul cu ulei de masline seara inainte de culcare imi dadeam in par cu ulei de masline si imi puneam o punga pe cap si stateam asa pana a 2 zii dimineata .asta faceam o data la 2 sapt ,apoi dupa un timp la 3 sapt ,iar acu am facut o pauza si numai imi pik parul .este foarte bun.:):*incercati si voi .!

    1
    0

  • anca pe 17 Aug 2008, 03:41
    masca din ulei de masline si galbenus de ou

    folosesc de ani de zile masca facuta acasa din ulei de masline amestecat cu galbenush de ou.1 data la 2 saptamani aplic masca pe parul umed ,pun un prosop imbibat in apa fierbinte,o las 1 ora si jumatate,ma spal cu sampon si clatesc cu apa cu otzet.merita sa incercati :)

    0
    0

  • Raluca. pe 11 Aug 2008, 23:43
    par degradat.

    Eu am parul lung si des.. de aproape un an folosesc placa de fiecare data cand ma spal pe par si am ajuns dependenta . Nu stiu ce sa fac ca sa scap de placa . Daca nu`mi intind parul imi sta aiurea rau de tot.. ca fanu` .. la propriu! Ce sa fac ? am incercat cu Kallos .. atat doar ca imi face parul mai moale , dar in rest nu am obtinut nu stiu ce rezultate.

    0
    0

  • andy_girl pe 10 Aug 2008, 01:15
    par gras

    Si eu am parul gras si il uras ptr asta ! :(( inainte ma spalam la 2 zile..dar acum ma spal la 4-5 zile si nu am vazut nicio diferenta de vreo 2 luni incoace..:( nu stiu ce sa`i mai fac ...

    0
    0

  • adriana pe 4 Aug 2008, 19:05
    par sanatos

    io folosesc gama gliss sau elseve pt ca este f buna. atat masca , spray cat si balsam dar ca de 2 ori pe luna imi fac o masca dintr un galbenus de ou si 2-3 lg de ulei de masline si o las sa actioneze acm 1 ora dupa care ma spal bine cu sampon si aplic balsam . incercati si veti vedea ca da rezultate.

    0
    0

  • roxana pe 4 Aug 2008, 01:22
    parul meu...:((

    spuneti-mi va rog ce sa fac cu parul meu...a inceput sa fie fara viata,gras il spal de multe ori zilnik pt k nu-l mai supoort in felul acesta...nu are stralucire...de la un timp mi s-a rarit in ultimul hal....nu ma vopsesc des..ci foarte rar...ce sa fac? ajutaty-ma cu un sfat...pls...multumesc:*

    0
    0

  • daniela pe 2 Aug 2008, 02:38
    caderea parului

    Poate cineva sa mi dea cateva sfaturi practice impotriva caderi parului,ce mi le pot prepara singura in casa?Eu,locuiesc in Spania si mie foarte greu sa mi cump produse din romania.Imi cade parul ingrozitor,e fantastic de uscat si greu rau de pieptanat.Multumesc

    0
    0

  • Maria pe 24 Iul 2008, 13:06
    Scalp iritat

    Buna fetelor, Am in special in crestetul capului iritatii si mancarimi. Consider ca le-am luat de la faptul ca ma vopsesc. M-am facut cu vopsea wella profesionala. Am incercat sampoane de la wella si l'oreal pt par sensibil.Nu imi trece. Sa ma vopsesc sau nu?Ultima s-a folosit un oxidant de 12. Nu am matreata.In zona din fata ,m-am am frecat o data tare si mi-a aparut niste matrata alba fina. Eu am avut un fir gros,si un par gras.Se poate ca intre timp,pt ca ma vopsesc de multi ani blonda sa mi se deshidratat radacina. Nu am incercat fiole,lotiuni sau masti. Cine stie cat costa o analiza a scapului,si/sau a firului de par. Ce sa ma fac?

    0
    0

  • teodora pe 23 Iul 2008, 21:41
    .................

    care stiti ceva trucuri pt paru drept va rog bagati id teo_dora7

    0
    0

  • Dya pe 21 Iul 2008, 14:49
    tratament pentru par

    ATENTIE!!!este un tratament fff bun:1 galbenus de ou, amestecat cu ulei de ricin si vitamina A fac minuni.Incercati si nu o sa va para rau.Acest tratament regenereaza parul si acesta nu va mai cadea.Acest tratament mi l-am facut si eu la stilist si rezultatele sunt f vizibile.Va pup!

    0
    0

  • anne pe 20 Iul 2008, 21:43
    caderea parului consta si in alimentatie etc

    Parul poate sa cada atunci cand esti f stresata sau atunci cand nu te alimentezi cu ce trebuie.Cand nu macam ce trebuie parul nu este suficient hranit si cade.Sfatul meu e sa mergem la medic daca observam ca ne cade parul f mulult pt ca e f grav:|..Putem fii victimile unor anemii f grave ,iar daca nu ne tratam putem da usor in leucemie..Sfatul meu este sa mancati cat mai multe fructe si legume,beti sucuri naturale..vitamina A sa nu va lipseasca din alimentatie,calciu si D3..le puteti lua si de la farmacie.Incercati o baie de ulei de ricin.Inveliti-va capul intr-un prosop cald iar la radacina aplicati uleiul de ricin si stati 30-45 de min.Acesta intareste radacina.Parul nu trebuie tratat numai la exterior ci si in interior..trebuie vitaminizat la radacina..Masati-va pielea capului in fiecare seara timp de 10 minute pt ca acest lucru va pune circulatia sangelui in miscare.Nu intotdeauna dau rezultate mastile..Vitaminele sunt baza!

    0
    0

  • criss pe 18 Iul 2008, 10:02
    nush ce sa mai fac imi cade paru ingrozitor de rau

    chiar nush ce sa mai fac mi-am facut tot felu de masti imi cade rau inaite il filam foarte mult pt k il aveam bogat acum am mai ramas cu trei fire in cap in parti sa rarit paru super mult zici ca sunt chelioasa :(( spunetim ce sa fac da-tim un sfat

    1
    0
Pagina « 1 2 3 4 5 6 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod