Coafura cu impletitura coada de peste

Top 5 coafuri de vară uşor de realizat. Învaţă cum să le faci!

Vremea caldă nu aduce schimbări doar în garderobă, ci şi în materie de coafuri. Descoperă 5 coafuri de vară uşor de realizat

Fă ca totul să pară simplu, dar de impact. Arabella Zadic, trainer The Studio şi membru echipa Wella Professionals, îţi propune 5 look-uri de vară actuale, foarte uşor de realizat. Renunţă la coafurile foarte studiate şi fixe şi optează pentru un păr cu mişcare naturală, ce pare aranjat cu minim de efort.

1. Împletituri

Pentru o împletitură reuşită pregăteşte părul aplicând o loţiune pentru volum sau una pe bază de particule de sare, şi usucă normal ajutându-te de o perie. Foloseşte tehnica fishtail sau clasica împletitură în trei.

2. Beach Waves

Păr cu mişcare naturală, lejeră, inspirată de valurile mării. Pentru a obţine acest look este important să îi dai părului volum la rădăcină cu ajutorul unei spume de styling, iar pe lungimi să pulverizezi o loţiune pe bază de microparticule de sare, pentru o fixare uşoară şi aspect mat, de vară.

Întâi se usucă bine rădăcinile cu o perie plată şi apoi lungimile. Efectul de valuri se obţine utilizând ondulatorul poziţionat pe verticală. Lookul final se lucrează cu degetele. Putem ciufuli uşor părul cu foenul dat la viteză mică şi jet de aer rece.
Coafura beach waves

3. Bucle

Primul pas pentru bucle rezistente cu aspect natural este aplicarea unei loţiuni de coafat ce oferă volum şi conţine particule din zahăr pentru apretare şi luciu. Apoi, pe părul uscat foloseşte ondulatorul pornind de dedesubt (ceafă) şi mergând progresiv spre top. Optează pentru cărări dispuse în zigzag pentru un efect vizual mai frumos.

La final se recomandă desfacerea acestor bucle, pentru un aspect natural.
Bucle lejere

4. Coadă de cal

Pare banală, dar poate arată fabulos. Separă secţiunea din faţă printr-o cărare de la o ureche la cealaltă. Prinde o coadă de cal dedesubtul vârtejului şi fixează cu un elastic. Tapează cealaltă secţiune, de top, netezeşte-o uşor şi poziţionează-o spre spate, fixând-o de baza cozii. Alege o şuviţă din coada de cal şi ruleaz-o în jurul elasticului şi fixează cu o agrafă. Asftel vei ascunde elasticul iar finishul va fi mai curat. Netezeşte uşor partea frontală şi lateralele cu o perie moale şi pulverizează un pic de fixativ.

Pentru a accentua efectul de răvășit, relaxează şi texturează cu degetele topul, pentru a fi mai natural.
Coafura coada de cal

5. Wet look

Este împrumutat de pe podiumurile de modă. În cazul acestei coafuri este importantă pregătirea părului. Este necesară utilizarea unui primer care uniformizează diferenţele de structură de-a lungul firului de păr. Apoi, pe părul uscat, se aplică de la rădăcina câţiva centimetri spre lungimi un gel lucios cu grad mare de fixare sau un fixativ umed, cu luciu. Partea frontală astfel apretată o modelăm cu ajutorul mânilor pentru netezire şi cu un pieptăn pentru a da acel efect de “after shower”.
Coafura wet look

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod