Tendinţe în coafură pentru 2011

Anul ce urmează va fi dominat de patru trend-uri importante: Pashonista, Glamazon, Lumina şi Polaris", a explicat Cristina.
Cristina Grama, câştigătoarea titlului de Personalitatea anului 2010 în coafură, decernat la Paris de Intercoiffure Mondial, a prezentat sâmbătă, în cadrul unui eveniment al atelierului de creaţie FASON, noile tendinţe în hair design pentru anul 2011.
 
"Cuvintele cheie pentru anul 2011 sunt: iubire, armonie, echilibru şi feminitate. Anul ce urmează va fi dominat de patru trend-uri importante: Pashonista, Glamazon, Lumina şi Polaris", a explicat Cristina Grama.

Pashonista

Pashonista, fuziune între cuvintele pasional şi fashion, este trendul ce recreaza stilul feminin, o poveste dominată de culoarea roşu, în toate nuanţele sale. Forma părului este fluidă, lungimea fiind medie şi lungă, iar valurile de culori roşu-violet pot fi combinate cu arămiu şi frez.

Glamazon

Glamazon reprezintă călătoria amazoanei în mediul urban. Cuvintele de bază sunt frumuseţea naturală, iar culoarea predominantă a părului este cea inspirată de pământ. Pe părul lung şi mediu, strat după strat, se întrepătrund irizaţii de maro, reci şi calde, înnobilate de accente de inspiraţie high-tech, foarte moderne. Totul este finalizat de un styling cu texturi neobişnuite, împletituri şi volum neaşteptat, şuviţe libere şi rebele, dar şi zone plate şi ferme. Elementele de inspiraţie tribală se îmbină cu elemente futuriste, rezultând astfel combinaţii spectaculoase.

Lumina

În cazul trendului Lumina, cuvântul cheie este "metal". Culorile metalice, argintiul şi auriul se reflectă pe păr în nuanţe de roze, bej şi gri. Vorbim despre pasteluri în combinaţii creative, forme futuriste, pe păr scurt şi mediu, dar care păstrează o formă plină, ovală în partea din faţă şi foarte fluidă în partea din spate.

Polaris

Polaris este un trend cu mesaj, ce trage un semnal de alarmă asupra schimbărilor de temperatură şi echilibru. Culorile sunt monocrome, formele sunt simetrice, iar combinaţia de cuvinte cheie este new-kraft, noua artă a meşteşugului. Culoarea este construită pe formă, pornind de la o bază închisă, un negru compus, şi trecând apoi, prin intermediul unui degrade gri, către o zona de alb.
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Lore pe 6 Ian 2011, 02:11
    Sunt o bruneta fara idei.

    Vreau si eu o propunere...sunt bruneta de 2 ani de zile am parul foarte lung este filat...M`AM SATURAT!VREAU O SCHIMBARE...dar nu mi-as schimba culoarea in totalitate...m-am gandit la ceva shuvinte insa nu stiu unde..la varfuri?prin par pierdute?cu atat mai putin culoarea pe care sa o aleg shuvitelor(nici decum blonde ies galbuie dupa n spalari),..ma gandesc sa-l tund drept sa nu mai fie filat..habar nu am..va rog,o idee care ar arata chic si sa nu fie chiar foarte demodat..:-s :-d multumesc pentru atentie !!

    0
    0

  • Razvan Andrei pe 25 Nov 2010, 11:52
    Tendintele Wella 2011

    Ma bucur ca cititoarele revistei eva.ro sunt informate atat de bine despre tendintele Wella 2011, pe care eu si colegii mei din echipele Wella Winners si Wella Top Team le-am lansat ieri in cadrul spectacolului anual Gala Wella. Am o singura remarca de facut, prima tendinta se numeste PASSIONISTA si nu Pashonista, asa cum apare in articol. Va multumesc si urez tuturor cititoarelor revistei dumneavostra sa se bucure de noile tendinte Wella. Razvan Andrei, Top Team Wella Romania, Director artistic Intercoiffure Romania, Personalitatea Anului 2007, Paris, Intercoiffure Mondial

    0
    0

  • Alina pe 24 Nov 2010, 22:35
    @ssamara20

    Tendintele se refera persoanele tinere, in special, oamenilor care accepta noul, fara conceptii invechite, feminin = pleata neingrijita. Trebuie sa acceptam modernul pentru a nu mai fi catalogati inapoiati.

    0
    0

  • ssamara20 pe 24 Nov 2010, 19:56
    se poate si mai bine

    lipsa de bun gust in aceste tendinte, se pare ca nu mai e la moda sa fi decent la fel cum lumea isi pierde din bunul simt asa si moda evolueaza, care sunt ultimele tendinte in moda sau coafuri? cat mai extravagant, acesorii cat mai mari si stralucitoare, culori tipatoare sa iesi in evidenta altfel esti demodata...feminitatea nu mai e la moda

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod