Stilistul Laurent Tourette, despre tendintele cele mai recente in coafura

Anul 2005 a inceput de nici o luna si, gandindu-te la tine, realizezi ca ai dori o schimbare. Se spune ca o femeie, cand vrea sa schimbe ceva esential la ea, se gandeste mai intai la coafura. Teoretic, zis si facut, practic... de unde sa incepi? Ce se poarta anul acesta? Ne-am gandit sa-ti oferim un mic ghid al celor mai recente tendinte si l-am intrebat pe stilistul Laurent Tourette.

Tourette, membru creator al Haute Coiffure, ne spune ca anul acesta parul lung este "regele" absolut, mentionand ca, in ceea ce priveste stilul, onduleurile sunt foarte moderne. "Sunt de preferat buclele largi, cat mai naturale, inclusiv pentru parul scurt, in cazul caruia se vor folosi bigudiuri mari, care sa confere volum coafurii", spune stilistul francez.

Daca iti place sa porti breton si consideri ca ti se potriveste, te vei bucura sa afli ca se poarta si anul acesta, dar mai lung decat pana acum si foarte filat. De asemenea, Laurent recomanda un breton "rasfirat", pentru a putea fi aranjat cu usurinta. Indiferent de tipul tau de par - fie ca este gras sau uscat - bretonul ramane o optiune valabila si interesanta, urmand sa fie adaptat in functie de specificul firului.

In cazul in care te-ai gandit la o schimbare a nuantei, Tourette iti sugereaza sa alegi suvitele. "Suvitele sunt la moda de cinci ani in Europa si anul acesta se poarta parca mai mult ca oricand. Nu are importanta culoarea lor, dar e de preferat sa nu se creeze un contrast prea mare cu nuanta naturala a parului. Recomand suvite subtiri si discrete, care sunt cele mai solicitate", mai spune Laurent.





 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • buzatu pe 22 Nov 2008, 13:02
    moda

    moda este cea mai importanta pentru femei

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod