Schimbari mici cu efecte mari pentru look-ul tau!

Obisnuinta te determina sa iti prinzi parul intotdeauna la fel sau sa il lasi liber pe spate. Incearca sa folosesti bentite, clame, ace de par sau diverse alte accesorii pentru par care iti permit sa aduci ceva nou look-ului tau in fiecare zi.

Forma sprancenelor


Numeroase femeie au obiceiul de a se pensa singure. Nu ar fi nici o problema daca forma sprancenelor ar fi deja data de un profesionist si tot ce ai face ar fi sa iei firele crescute in jurul acesteia. Problema apare cand, de-a lungul timpului, forma se modifica din cauza pensarii incorecte.

O data la cateva luni, mergi la un profesionist care sa iti va recontura corect sprancenele si le va vopsi, daca este necesar. O forma potrivita chipului tau poate avea ca efect o schimbare radicala si benefica.

Spancenele conturate gresit genereaza diverse expesii ale fetei pe care tu nu le doresti. De exemplu, daca sunt aplecate spre exterior, vei parea trista sau obosita, iar daca sunt arcuite gresit, poti parea incruntata.

Gene extraordinare!


Nu oricine se poate lauda cu gene lungi, dese si curbate, iar mascara rar ne ofera exact ce ne dorim. Din fericire, noile trucuri inventate de specialistii in frumusete te ajuta sa ai genele la care ai visat fara sa petreci ore in fata oglinzii. Daca exista extensii pentru par, de ce nu ar exista si pentru gene?

Diferite de clasicele gene false, extensiile pentru gene pot fi aplicate numai in saloanele de infrumusetare. Durata lor de viata este cuprinsa intre patru si sase saptamani, potrivit Plasmetic.com. Principalul lor avantaj este acela ca arata foarte natural. De asemenea, te scutesc de aplicarea mascarei in fiecare zi.

Un alt truc interesant pentru ochii tai sunt lentilele de contact. Daca poti ochelari de multa vreme, inlocuirea acestora cu lentile de contact ar putea fi o schimbare substantiala pentru look-ul tau. Desi lentilele de contact colorate pot fi tentante, sunt extrem de rare cele care arata cu adevarat natural.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • agafitei_cornelia pe 29 Sep 2009, 11:41
    as dori si eu o frizura , ca sa arat mai bine la fata

    cum se poate sa ma aranjezi mai bine ,cit la par,cit si la fata.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod