Șampanie rose, nuanța de blond pe care să o încerci în această primăvară

Tonurile pastelate de blond-roz vor fi un trend major în colorarea părului în primăvara acestui an.
Dacă ești deja blondă, atunci îți va fi foarte simplu să încerci acest stil inedit, ce inspiră feminitate și romantism.
 
Linet K, un hairstylist care lucrează cu numeroase celebrități, a dezvăluit pentru popsugar.co.uk cum ar trebui purtat acest trend.

Atunci când mergi la salon pentru a face schimbarea de culoare, trebuie să ai în vedere faptul că procesul este unul destul de costisitor și nu tocmai blând cu părul tău dacă nu ești deja blondă. Va fi necesară decolorararea părului, ceea ce îi afectează structura și sănătatea.
"Clienții trebuie să înțeleagă că este un  proces dublu", spune Linet. Trebuie să-ți decolorezi părul fie în totalitate, fie pe șuvițe, în stil ombre sau balayage, în funcție de zonele în care vrei să se afle accentul de culoare roz.

De asemenea, cere-i coloristului tău să-ți arate nuanțele de roz disponibile, astfel încât să nu obții un ton intens de magenta când de fapt îți doreai un roz pal.

Dacă părul tău nu este blond platinat, stilistul tău va trebui să-ți aducă nuanța părului cât mai aproape de această culoare.

De asemenea, trebuie să colaborezi cu hairstylist-ul tău pentru a găsi nuanța de șampanie care ți se potrivește cel mai bine.
Pe de altă parte, trebuie să decizi ce fel de vopsea vrei în păr. "Poți alege o culoare semipermanentă care va rezista între patru și opt săptămâni sau poți opta pentru o vopsea permanentă, care va rămâne pe păr până când îl vei decolora sau îl vei vopsi cu o altă nuanță", spune Linet.

Indiferent de tonul pielii tale, poți găsi o nuanță care ți se potrivește cel mai bine. Linet recomandă alegerea unei nuanțe de șampanie pentru păr în funcție de pigmentul pielii.
"Un ton de șampanie mai deschis sau mai roz va arăta foarte bine pe pielea deschisă sau medie, în timp ce tonurile mai închise arată bine pe pielea măslinie", spune specialista.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod