Poartă-ți părul ca un accesoriu de lux. Prinde-l cu o eşarfă!

Auzim tot mai des că părul este un accesoriu și totuși suntem din ce în ce mai neinspirate în a ni-l aranja pentru a veni mereu și mereu cu ceva nou. De aceea, ne-am gândit să vă propunem

Auzim tot mai des că părul este un accesoriu și totuși suntem din ce în ce mai neinspirate în a ni-l aranja pentru a veni mereu și mereu cu ceva nou. De aceea, ne-am gândit să vă propunem ceva special pentru acele zile în care nu ştii ce să mai faci cu părul tău.


Propunerea noastră pentru această vară este pe cât de simplă, pe atât de spectaculoasă ca și apariție: eșarfa. Dar nu la gât, aşa cum suntem obişnuiţi, ci în păr.

Şi dacă luăm în calcul şi faptul că vara trebuie să ne protejăm părul de soare, atunci o eşarfă este soluţia salvatoare.

Astfel, putem îmbina utilul cu frumosul folosind eșarfele, parte satinate, parte destrămate pentru a ni-l proteja, dar și pentru a-l accesoriza.

Iată și câteva tipsuri:

-      Folosește o eșarfa suficient de mare pentru a-ți putea acoperi părul, ca pe o bentiță dar și pentru a te folosi de lungimi să poți improviza ceva din ele.

-      Poți prinde lungimile într-o fundă sau efectiv te poți juca cu ele, împletindu-le în păr.

-      Pentru a fixa eșarfa mai bine, folosește- te de agrafe, pe care le poți ascunde în spatele urechii.

-      Lasă coafura puțin nefinisată, pentru a da impresia de dezordonat și răvășit.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod