Părul tău: 6 coafuri care te fac să pari mai slabă. Învaţă să le faci singură

Modul în care îţi aranjezi părul poate fi un atu important atunci când vrei să pari mai slabă. Schimbarea poate fi mică, însă efectul ei va fi cu siguranţă observat de cei din jur. Află care sunt cele mai importante trucuri pentru subţierea feţei şi încearcă 6 coafuri care te fac să pari mai slabă.
Modul în care îţi aranjezi părul poate fi un atu important atunci când vrei să pari mai slabă. Schimbarea poate fi mică, însă efectul ei va fi cu siguranţă observat de cei din jur. Află care sunt cele mai importante trucuri pentru subţierea feţei şi încearcă 6 coafuri care te fac să pari mai slabă.

Coafura potrivită poate fi primul pas pentru un nou look atunci când încerci să renunţi la kilogramele în plus. Asigură-te că îţi coafezi părul într-un mod care evidenţiază schimbările pe care le-ai făcut sau pe care vrei să le faci şi evită coafurile care le estompează.



Cărare laterală


Cărarea pe mijloc poate adăuga volum şi pe faţa manechinelor. Ca să pari mai slabă, este necesar să alegi o coafură care îţi subţiază faţa, nu una care îi adaugă volum lateral. Cărarea laterală alături de un breton lung creează un look care îţi subţiază faţa. Linia diagonală de pe frunte creată de păr îţi va accentua pomeţii, nu obrajii, şi poţi părea astfel mai slabă.


Tunsoare în scări

Dacă alegi o tunsoare în scări, ai şanse mari să pari mai slabă, în funcţie de priceperea stilistului sau coafezei tale. Explică-i ce îţi doreşti şi dă-i un sfat preţios dacă nu îl ştie deja. Secretul pentru o coafură în scări reuşita sunt şuviţele care încadrează faţă nu în dreptul maxilarului ci mai jos. Acestea îţi alungesc faţa şi pot ascunde volumul în plus şi în dreptul gâtului.



Volum deasupra

O altă modalitate de alungire a feţei şi de a estompa kilogramele în plus este volumul în partea de sus a coafurii. Când părul este aranjat într-o coafură ridicată, ochiul privitorului este atras în sus, iar faţa rotundă pare ovala. Scapi astfel de câteva kilograme în plus dacă găseşti modalitatea cea mai bună de a integra această coafură în stilul tău.



Lung şi drept

Dacă ai părul lung, îi poţi adăuga textură sau bucle, dar important să ştii în ce zone sunt mai potrivite aceste accente. Nu este necesar să-ţi întinzi părul cu placa, dar evită volumul în zona obrajilor. Când părul lung atârnă relativ drept, te va face să pari mai înaltă şi mai slabă.





Scurt cu breton lung

Bretonul drept este un look care pune în evidenţă în mod plăcut foarte puţine femei. Un breton într-o parte este însă cel mai bun mod de a adapta o tunsoare scurtă pentru a părea mai slabă. Tunsoarea bob adaugă de obicei volum feţei şi nu este de dorit în situaţia ta, dar dacă alegi un bob mai lung cu un breton lung într-o parte, poti purta un păr scurt care reduce din kilograme. Asigură-te doar că nu ai prea multe suviţe a căror lungime corespunde cu obrajii, deoarece acest lucru adaugă volum feţei.



Bucle delicate

Buclele sunt o altă modalitate de a estompa kilogramele în plus sau de a părea mai slabă. Secretul unei coafuri cu bucle ţine însă tot de evitarea zonei obrajilor. Alege însp buclele delicate, deoarece buclele bine definite pot sublinia faţa rotundă sau kilogramele în plus.

Indiferent de coafura aleasă, ţine cont de faptul că părul într-o singură culoare nu te face niciodată să pari mai slabă. Adaugă câteva şuviţe într-o nuanţă puţin mai deschisă decât cea principală şi părul tău va căpăta mai mult volum, iar acest truc util te poate face să pari mai slabă.

Autor: Iulia Anghel

Sursa foto: Lublin.pl
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod