Părul în nuanțe opal face senzație pe Instagram. Cum arată noul trend?

Când vine vorba de noi tendințe și idei în materie de colorarea părului, Instagram pare să fi devenit locul ideal pentru inspirație.
Tinerele pasionate de frumusețe postează frecvent look-uri interesante și originale, care devin cât se poate de repede virale. Astfel se nasc noi trenduri. Iar cel mai recent este părul în nuanțe opal.

Inspirat de strălucirea discretă și jocurile subtile de culori ale pietrei prețioase cu același nume, trendul părului vopsit în nuanțe opal a strâns deja aproape 19.000 de fotografii postate cu tagul "opal hair", potrivit glamour.com. Iar ceea ce îl face atât de popular este combinația dintre alte stiluri care au luat cu asalt această rețea de socializare în 2017.
Este vorba despre părul în nuanțe pastelate, dar și cel multicolor, în stil curcubeu, care a primit numele de trend "unicorn" sau "sirenă".
 
Rezultatul este un ton deschis de roz sau piersică, realizat pe o bază de blond platinat. Mai conține accente de roz argintiu și tonuri delicate de albastru. Având în vedere că trebuie să bifeze atât de multe cerințe, este de înțeles de ce părul opal este atât de apreciat, dar și dificil de obținut.

În primul rând, este necesar să ai o bază foarte deschisă, ceea ce înseamnă o decolorare puternică a părului.
În niciun caz nu poți trece de la un șaten închis sau negru la blond platinat pentru a obține acest look, de aceea este mult mai potrivit celor care au deja părul blond. Chiar și în acest caz, decolorarea intensă poate deteriora serios părul.

Pentru a-i mulțumi și pe cei cu părul în culori mai închise care vor nuanțe sidefate de roz, albastru sau oranj în părul lor, hairstiliștii au inventat o altă tehnică menită să rezolve această problemă. Specialiștii au creat o combinație de culori care se potrivesc părul în nuanțe închise, care a primit denumirea "opal-oil hair".  
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod