Par mai puternic in doar 10 zile

Lucrurile care te fac sa te simti extraordinar nu se intampla peste noapte, nu-i asa? Ai nevoie de 6 saptamani de dieta pentru a scadea in greutate, de 2 ani pentru...
Lucrurile care te fac sa te simti extraordinar nu se intampla peste noapte, nu-i asa? Ai nevoie de 6 saptamani de dieta pentru a scadea in greutate, de 2 ani pentru ca parul sa ajunga la lungimea pe care ti-o doresti si de multa rabdare si perseverenta pentru schimbarile majore din viata ta.

Dar ce schimbari majore poti face in 10 zile? Pantene iti vine in ajutor cu noua formula cu Amino-S, oferindu-ti un par rezistent si stralucind de sanatate. Daca nu esti multumita, Pantene iti da banii inapoi.

Noua formula a Pantene Pro-V imbogatita cu Amino-S contine un compus special, amino siliconul, care, in combinatie cu celelalte ingrediente de ingrijire, actioneaza mai bine asupra firului de par, conferindu-i mai multa protectie!

De cele mai multe ori, cand este vorba despre aspectul nostru, ne dorim ca schimbarile sa se produca cat mai repede, chiar instant daca ar fi posibil.
Experienta insa ne-a invatat ca toate lucrurile bune au nevoie de timp. De aceasta data, rabdarea nu iti mai este pusa la incercare, deoarece cu noua gama Pantene Pro-V, cu formula Amino S, poti avea un par puternic in doar 10 zile.

Cristina Suciu, in varsta de 23 de ani, din Sighisoara a acceptat provocarea Pantene si a testat samponul si balsamul cu formula Amino-S timp de 10 zile. "In general, accept provocarile pentru ca ma atrage necunoscutul. Cand am aflat de propunerea de a testa noul Pantene Pro-V cu formula Amino-S timp de 10 zile, am fost incantata.
Dupa doar 10 zile, parul meu e mai puternic si arata mai bine. Prefer sa raman la Pantene. Le-am recomandat si prietenelor mele sa faca testul si puteti incerca si voi. Ce aveti de pierdut?".

Foloseste la fiecare spalare samponul si balsamul din noua gama Pantene si in doar 10 zile poti avea un par mai puternic si mai rezistent. Incearca si, daca nu esti multumita, primesti banii inapoi!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod