O nouă culoare de păr la modă. Se poartă roşcatele!

Culoarea părului este întotdeauna importantă atunci când vrei să-ţi schimbi radical look-ul. Dacă nu vrei să regreţi imediat după ce ai făcut schimbarea, trebuie să consulţi un hair stilist.

Culoarea părului este întotdeauna importantă atunci când vrei să-ţi schimbi radical look-ul. Dacă nu vrei să regreţi imediat după ce ai făcut schimbarea, trebuie să consulţi un hair stilist.

Ca să îţi scoţi în evidenţă trăsăturile feţei trebuie să ştii ce fel de culoare ţi se potriveşte în funcţie de tenul tău:

Tenul cald este tenul cu uşoare tendinţe spre culoarea piersicii sau tenul uşor închis. Acestui tip de piele sunt recomandate culorile brune, şatene, castanii.

Tenul rece este tenul rozaliu, care permite oricui să poarte fără griji blondul de orice nuanţă, arămiul sau roşcatul.

Ca să fii în ton cu moda, îţi oferim câteva idei de a purta roşcatul, o culoarea puternică în diferite nuanţe.

Roşcatul profund, roşcatul cafeniu sau vişiniu şi roşcatul de Burgundia sunt câteva nuanţe pe care le poţi adopta dacă vrei să fii cu totul diferită. Această culoare puternică îţi pune în evidenţă ochii şi culoarea tenului, şi nu vei putea trece neobservată când vei ieşi din casă. Cea mai recentă apariţie cu acest look este Mădălina Pamfile.



Părul cu reflexii roşcate se potriveşte cel mai bine persoanelor care nu vor o schimbare radicală, păstrându-şi o oarecare naturaleţe. Acest look poate fi încercat indiferent de nuanţa tenului, transformându-te într-o femeie delicată şi senzuală. Bianca Drăguşanu a încercat multe nuanţe de roşcat până acum.



Buclele sau şuviţele roşcate sunt alegerea perfectă pentru persoanele îndrăzneţe. Dacă vrei să fii cu totul alta încearcă parul în două culori, una dintre ele fiind roşcatul aprins, sau chiar roşul-portocaliu. Delia Matache a trecut de la blond la roşcat şi blond fără să stea pe gânduri.



Pont!

Dacă vrei să fii roşcată în mod natural fără să-ţi distrugi părul vopsindu-l, soluţia noastră este să foloseşti Henna. Henna este o plantă cu proprietăţi puternice de colorare ce se găseşte în comerţ sub diverse forme în combinare cu diverşi aditivi de care depinde nuanţa finală. Această substanţă nu numai că îţi schimbă culoarea, dar îţi şi întăreşte firul de păr.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Aron pe 18 Ian 2013, 21:57
    Bianca

    Bianca are ceea mai frumoasa nunta de par e o culare superba, o prinde minunat, si eu vreu culoare aia dar nu stiu sa o cer la coafor

    1
    4

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod