Noua generatie! Ei se lupta pentru titlul „Cel mai bun hairstylist din Romania”!

Zece hairstylisti talentati au fost alesi de juriul de specialitate si s-au calificat in finala concursului „Cel mai bun hairstylist din Romania”. Unul dintre acestia va castiga marele titlu, dar si un premiu consistent in valoare de 3000 de euro.
Concursul, desfasurat la initiativa hairstylistului Cristi Pascu, isi propune sa descopere si sa sustina noi talente din industria hairstylingului din Romania.

In competitie s-au inscris zeci de specialisti, insa doar 13 au fost admisi in semifinala ce a avut loc luni la sediul Top Line din Bucuresti.

Semifinalistii au trecut prin trei probe: vopsit, tuns si coafat lejer, respectand tendintele anului 2015.

Acestia au fost monitorizati de un membrii juriului de specialitate: Cristi Pascu (hairstylist), Franck Perez (Creative Design Team Educator Moroccanoil, New York), Geta Voinea (hairstylist), Laurent Tourette (hairstylist), Stephan Pelger (designer), Valentina Pelinel (fost model international), Lavinia Gogu (Elle Romania), Laura Davidescu (Unica).

Membrii juriului si-au acordat voturile si au decis ca in finala sa mearga Bogdan Stoian, Ioana Todoran, Marian Cotoi, Constantin Cucu, Mihnea Marinas, Adrian Ancau, Alexandru Francu, Razvan Costan, George Popescu, Florina Demian.


Cei zece finalisti se vor intrece in seara de 17 iunie, in cadrul unui eveniment organizat la Stejarii Country Club din Bucuresti, in fata juriului de specialitate si a unui public format din VIP-uri, reprezentanti din industria de frumusete si Mass Media.

Concurentii vor trebui sa realizeze o coafura fantezie, prin care sa impresioneze membrii juriului.

Castigatorul va primi premiul de 3000 de euro oferit de Top Line, iar tot atunci va fi anuntat si cel care va primi premiul de popularitate, in valoare de 500 de euro, oferit de Top Line pe baza succesului de care s-a bucurat creatia lui din semifinala pe pagina de Facebook a concursului, https://www.facebook.com/CelMaiBunHairstylist.

In cadrul finalei „Cel mai bun hairstylist din Romania”, va avea loc si o reprezentatie speciala „Life is a Red Carpet Show”, oferita de Franck Perez, Creative Design Team Educator Moroccanoil, New York, si presedinte al juriului competitiei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod