Împletiturile incredibile create de un hairstilist de 21 de ani: Sunt atât de frumoase încât au devenit virale

Dacă zânele ar exista și ar avea nevoie de un hairstilist, atunci sigur ar apela la Alejandro Lopez.
Tânărul în vârstă de 21 de ani a învățat în mai puțin de doi ani să realizeze împletituri extrem de elaborate, ce par inspirate din povești. Alejandro a devenit maestru în arta împletiturilor fine, dar și în cea a colorării părului în nuanțe inedite.

Am iubit întotdeauna culorile și îmi place că pot folosi toate culorile curcubeului în păr pentru a crea ceva magic. În industrie sunt cunoscut mai mult pentru împletiturile mele unice și complicate. Îmi las imaginația să preia controlul pentru a crea coafuri care mă fac fericit și care îi inspiră pe ceilalți”, a declarat hairstilistul pentru boredpanda.com.

Citește și: Coafuri grecești. 50 de stiluri pe care să le încerci


Totul a început cu o împletitură simplă, numită coadă de pește, și a devenit rapid o pasiune imensă, transformată ulterior în profesie. Alejandro folosește mai multe tehnici de împletire, inclusiv cea mai migăloasă și elaborată dintre toate, care presupune folosirea unei croșete.

Coafurile sale incredibile au devenit virale pe Instagram, fiind urmărit de peste 43.000 de followeri.

Descoperă în galerie 40 de împletituri uimitoare, realizate de Alejandro Lopez.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod