Head & Shoulders Moisturizing Scalp Care

Parul este unul dintre cele mai importante aspecte ale infatisarii noastre si pentru a fi mereu impecabil trebuie sa-i acordam o atentie aparte. Dar pentru a avea un par frumos nu este suficient ca parul sa fie doar spalat si aranjat. La fel ca si pielea, pe care o hranim dupa fiecare dus cu lotiuni si uleiuri hidratante, si parul are nevoie de o hranire periodica. Este important de stiut ca in vreme ce pielea este satisfacuta de un continut de apa de 10%, parul are nevoie de un procent de 15-17%, lucru extrem de neglijat. De asemenea, factorii externi cum ar fi folosirea uscatorului de par si a instrumentelor de styling duc rapid la uscarea parului si a scalpului.

Dar pentru a taia raul de la radacina, Head&Shoulders iti propune sa privesti lucrurile dintr-o noua perspectiva: incepe cu scalpul, sursa de viata a parului tau. Daca el este sanatos si hidratat, atunci si parul tau va fi la fel. Astfel, prin cei patru pasi simpli pe care Head&Shoulders ii propune, parul tau va capata stralucire si un aspexct vizibil mai sanatos.

Primul pas – Hidratarea scalpului

Samponarea, dupa cum bine stii, este principalul pas de ingrijire a parului. Este importanta pentru ca elimina murdaria si hraneste scalpul mentinand parul frumos si hidratat.
Noul sampon Head&Shoulders cu ulei de migdale face tocmai acest lucru, curata scalpul si sustine cu ingrediente hranitoare bariera naturala de protectie a pielii. In plus, datorita hidratarii intense, este impiedicata aparitia matretii.

Al doilea pas – Hidratarea parului

Chiar daca majoritatea femeilor neglijeaza acest pas, balsamul este cel care face diferenta.

Rutina de ingrijire a parului, dupa cum sustin specialistii, ar trebui sa includa de fiecare data si aplicarea balsamului. Acesta merntine parul sanatos, usor de manevrat si hidratat. Este cel care face parul stralucitor, plin de viata si ii ofera aspectul acela de invidiat.
Formula avansata a balsamului Head&Shoulders Moisturizing Care contine ulei de migdale, ingredient care hidrateaza intensiv parul, il face mai usor de aranjat, sanatos si stralucitor.  

Al treilea pas – Un plus de hidratare

Uneori simpla samponare si aplicarea balsamului nu sunt suficiente, mai ales daca parul este foarte deshidratat. Chiar daca te confrunti sau nu cu aceasta problema a parului lipsit de vitalitate, trebuie sa recunoastem, nimeni nu se poate plange ca are parul prea hidratat. De aceea, aplicarea periodica a unei masti de par este metoda cea mai simpla de a-ti mentine parul sanatos, moale si irezistibil de frumos.  
In acest sens, Head&Shoulders a creat o masca speciala de par cu ulei de migdale care remediaza parul stresat. Inovatia consta in faptul ca se aplica direct pe scalp pentru a hidrata intensiv atat parul cat si scalpul. Formula lui Head&Shoulders Moisturizing Care cu ulei de migdale este inteligent construita pentru a invalui fiecare fir de par, asigurand o retea invizibila care imita stratul natural protector si impermeabil. Masca ajuta la refacerea barierei naturale a pielii scalpului, ofera o hidratare continua si lupta impotriva cauzelor principale ale matretii si a scalpului uscat.

 
Al patrulea pas – masajul scalpului

Scalpul are nevoie de aceeasi grija cu care iti rasfeti pielea cand ii aplici o crema hidratanta. Asa ca, atunci cand te speli pe cap ar fi bine sa iti masezi scalpul cu miscari usoare. Acest lucru intensifica efectele produselor folosite, relaxeaza si activeaza microcirculatia la nivelul scalpului. Pentru a te bucura de toate proprietatile pe care samponul, balsamul si masca ti le ofera, Head&Shoulders vine in ajutorul tau cu un mic ghid de masaj al scalpului.

Miscarea 1 - incepe masajul folosindu-te de buricele degetelor, nu de unghii. Miscarile trebuie sa fie usoare, relaxate, fara a apasa puternic. Incepe sa masezi circular dinspre crestetul capului spre extremitati si invers. 

Miscarea 2 - plimba degetele de la ambele maini dinspre ceafa spre crestetul capului si invers. Repeta miscarea de cateva ori.

Miscarea 3 - cu mainile amplasate pe extremitatile capului, continua cu miscari liniare, scurte si usoare, cu buricele degetelor, punand presiune usoara pe zona cefei si a fruntii.

Miscarea 4 - cu miscari circulare, preseaza usor zona tamplelor, inaintand usor pana la ceafa si inapoi.

Miscarea 5 - creaza o miscare de pieptanare lejera a parului cu ajutorul degetelor, cu o usoara apasare din zona fruntii pana la varfuri.

Parul vedetelor este foarte invidiat, mai ales atunci cand arata ireprosabil de fiecare data. Acesta este si cazul Andreei Raicu. Fie ca este in fata camerelor de filmat, pe strada sau la birou, Andreea arata de fiecare data impecabil.
Care sunt secretele ei de frumusete si cum isi mentine parul atat de stralucitor si sanatos ne spune chiar ea.

1. Cu toate ca parul tau este supus mereu styling-ului, te poti mandri cu un par frumos si sanatos. Care este pentru tine cel mai important pas in ingrijirea lui?
Multumesc. Trebuie sa recunosc ca incerc sa accord o atentie sporita parului meu mai ales in perioadele in care filmez sau am multe sedinte foto. Nu cred ca pot sa vorbesc despre cel mai important lucru pe care il fac, dar am grija ca atat parul cat si pielea scalpului sa fie mereu curate si hidratate.
 
2. Unul dintre cele mai invidiate aspecte ale parului tau este stralucirea lui. Cum reusesti sa o pastrezi?
Sanatatea parului este un indicator al sanatatii corpului. Un par fara straluicire tradeaza de cele mai multe ori o alimentatie saraca in fructe si legume crude, minerale si antioxidanti - ceea ce va duce la afectarea parului si a unghiilor. Dincolo de alimentatie, hidratarea parului este foarte importanta. Folosesc un sampon care confera luciu si hraneaste in profunzime  fibra capilara. Si pentru ca am parul vopsit , imi aplic de 4-5 ori pe luna o masca hidratanta pentru par si scalp cu extract de migdale din colectia H&S Moisturizing Scalp Care.

3. Masajul scalpului in timpul spalarii pe cap intensifica efectele produselor folosite. Esti de acord? Ai vazut vreodata diferenta?
In cazul parului, orice schimbare pe care o faci, in bine sau in rau, se vede in timp. Ca sa ai un par sanatos si frumos trebuie sa incepi ingrijirea de la baza, de acolo de unde parul creste si de acceea e important ca principiile active din produsele pe care le folosim in ingrijirea parului sa ajunga in primul rand la radacina parului.
Masajul ajuta la acest lucru, plus ca masajul scalpului stimuleaza circulatia sangvina, nu doar te relaxeaza. Astfel, ai parte de un par puternic, sanatos si plin de stralucire....masajul scaplului este un adevarat rasfat pentru parul tau.

4. Ti s-a intamplat vreodata sa ai “a bad hair day”? Ce faci in cazul asta?
E o femeie care sa nu fi avut o astfel de zi?! Cand mi se intampla asta, daca am timp, dau o fuga la un salon. Cand timpul insa nu este de partea mea, apelez la cea mai simpla solutie, imi prind parul - in coada sau in coc.

5. Iti place sa tii cont de tendinte cand vine vorba de parul tau?
Tendintele dau o directie, dar asta nu inseamna ca ele trebuie luate si aplicate de fiecare femeie ad litteram. In primul rand, trebuie sa ne gandim daca ele ni se potrivesc personalitatii noastre, stilului nostru de viata si mai ales, in cazul parului, daca poti sa iti aranjezi zilnic parul in acest fel. E bine sa fii in tendinte, dar mai important e sa fii cat mai naturala si sa te simti bine in pielea ta.

https://www.facebook.com/HeadandShoulderspentruEa

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod