Hairstilistul Cristi Pascu: Tunsorile scurte și agresive sunt noul trend pentru 2016

Frizurile ieșite din tipare, geometice, chiar masculine sunt în tendinţe anul viitor, iar la cele în vogă acum, precum bobul texturizat, se va renunţa treptat. Descoperă recomandările expertului
Cunoscutul hairstilist român, Cristi Pascu, a fost invitat special la Salon International 2015 de la Londra, cel mai mare eveniment dedicat stiliștilor profesioniști, unde au fost trasate și comunicate principalele tendințe în coafură pentru anul 2016.

Cristi Pascu ne informează astfel că anul viitor vor fi la modă, în cazul femeilor, frizurile ieșite din tipare, geometice, chiar masculine, iar cele în vogă anul acesta, precum bobul texturizat, vor ieși din trend.

Înca o dată, Londra confirmă statului ei de avanpost în lumea hairstiliștilor.
La Salon International s-a demonstrat că 'sky is the limit' în materie de tunsoare. Bobul texturizat pe care l-a adoptat o lume întreagă și care este încă  foarte dorit și în Romania, nu se regăsește sub nicio formă în tendințele pentru anul viitor
”, declară Cristi Pascu.

Tunsorile tradiționale sunt înlocuite în anul 2016 cu frizuri ieșite din tipare, nebunești, masculine, în care predomină formele geometrice.
Părul scurt este ‘must have’ în anul 2016, iar tunsorile scurte și agresive, pe alocuri de inspirație masculină, sunt noul trend pentru doamnele și domnișoarele care își doresc un look fresh, cool, adecvat unei societăți moderne, cu tentă minimalistă.
Doamnele care nu vor să-și tundă părul vor putea adopta tunsori cu forme geometrice, inspirate de tehnica celor de la Vidal Sasoon
”, continuă Cristi Pascu.



În materie de culoare, blondul gri se menține în tendințe și este completat de nuanțe îndrăznețe de albastru metalizat, mov sau roșu electric.
Blondul gri este omnipresent și în 2016. De la alb platinat până la gri-petrol sau gri-mov, această culoare vine să complementeze un look avangardist care pune în valoare orice femeie.
Nu lipsesc nici nuanțele ‘mai nebune’ precum verde, albastru metalizat, roz, turcoaz, mov, roșu electric, simple sau în toate combinațiile posibile
”, menționează cunoscutul hairstylist Cristi Pascu. 

Cristi Pascu este unul din cei mai experimentați hairstiliști din România, cu o activitate în domeniu de peste 20 de ani. Inițiatorul concursului anual “Cel mai bun hairstylist din România”, Cristi Pascu le oferă șansa celor talentați și pasionați de coafură să devină hairstyliști profesioniști, prin Academia de Coafură Cristi Pascu.
 

Credit foto: Salon International

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod