Frumuseţea ta: Cum să-ţi faci singură o coafură sexy acasă. 5 idei

De Sărbători suntem foarte ocupate cu pregătirile necesare, cadourile şi ultimele detalii care trebuie puse la punct. Nici nu se mai pune problema să mergem la coafor, având în vedere şi aglomeraţia din saloane
Dar poţi obţine o coafură absolut superbă singură, acasă, în numai câteva minute, urmând pas cu pas instrucţiunile tutorialelor de frumuseţe. Iată cinci idei:

Coc cu bentiţă


Îţi poţi face un coc retro şi glamour în numai câteva minute, cu ajutorul unei bentiţe elastice. Fii în ton cu sărbătorile şi alege o bentiţă elegantă, în nuanţe intense precum roşu burgund sau verde smarald.





Coc voluminos


Încearcă acest coc voluminos, plasat cât mai jos, spre ceafă, care îţi oferă o eleganţă aparte şi este ideal pentru petrecerile de sărbători. Iată cum să-l obţii:





Coc împletit


Dacă te pricepi la împletituri, un coc realizat dintr-o coadă împletită pe o parte este alegerea ideală pentru tine. Vei obţine un look elegant şi glamour, perfect pentru Crăciun.
Iată care sunt paşii pentru a realiza această coafură:





Coadă de peşte


O împletitură în stilul coadă de peşte, pe o parte, poate fi transformată cu succes într-o coafură numai bună pentru ocazii speciale, aşa cum sunt petrecerile de sărbători. Ai grijă să împleteşti coada lejer, pentru a crea impresia de volum. Poţi adauga şi accesorii voluminoase pentru păr dacă vrei un efect dramatic.





Bucle fără căldură


Îţi este foarte greu să mânuieşti ondulatorul? Poţi obţine bucle perfect definite şi fără căldură. Foloseşte şerveţele umede pe post de bigudiuri.
Lasă-le în păr peste noapte, iar dimineaţa când le vei desface vei avea o coafură superbă!

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • kiki pe 27 Dec 2013, 14:21
    superb

    Sunt usor de urmarit,si cred ca si de realizat. Multumim !

    2
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod