Frumuseţea ta: Cum să-ţi coafezi părul peste noapte. Trucuri simple şi eficiente!

Nu ai timp de pierdut în faţa oglinzii şi totuşi îţi doreşti ca în fiecare zi părul tău să arate minunat? Poţi folosi cu succes orele pe care le petreci dormind.

Descoperă câteva metode inedite de a-ţi aranja părul de seara, pentru ca dimineaţa să arate ca şi cum ai ieşit dintr-un salon!

Volum de invidiat


Pentru ca părul tău să aibă volum senzaţional dimineaţa, spală-te pe cap seara, foloseşte un spray pentru volum şi apoi usucă-l. Prinde-l într-un coc înalt, fixat cu o bandă elastică lată sau acoperită cu material textil şi lasă-l aşa peste noapte. Dimineaţa desprinde-l şi aplică puţin fixativ flexibil.

Bucle perfect definite


O metodă absolut senzaţională de ondulare este înodarea părului. Este o tehnică pe care o poţi pune în practică cu mâinile goale: nu ai nevoie de elestice, agrafe, clame, bentiţe etc.

Îţi trebuie doar ceva antrenament până înveţi mişcarea.

Bucle lejere


Ondularea cu ajutorul unei bentiţe este deja un truc clasic. Este foarte simplu de pus în practică şi ai nevoie doar de o bentiţă elastică. Umezeşte-ţi puţin părul, apoi răsuceşte fiecare şuviţă după bentiţă şi lasă-ţi părul aşa peste noapte.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod