Frumuseţea ta: Ce tip de breton ţi se potriveşte, în funcţie de forma feţei

Decizia de a-ţi tăia părul pentru că îţi doreşti breton este una importantă, având în vedere faptul că vei fi nevoită să trăieşti câteva luni buni cu această consecinţă, dacă nu-ţi place rezultatul.

De aceea este necesar să ştii exact ce ţi se potriveşte, în funcţie de forma feţei tale, ca să nu regreţi apoi. Iată care sunt cele mai bune opţiuni:

Faţa în formă de "inimă" - Bretonul drept


Bretonul des, pe toată fruntea, este alegerea perfectă în cazul tău. Îţi pune în valoare ochii şi echilibrează proporţiile feţei. Optează pentru un breton uşor alungit în zona tâmplelor.

Faţa dreptunghiulară - Bretonul pe o parte


Un breton pe o parte, tuns în trepte, este cea mai bună opţiune pentru tine. Dacă ai opta pentru un breton tăiat într-o linie perfect dreaptă, forma dreptunghiulară a feţei ar fi accentuată, ceea ce te-ar dezavantaja.

Faţa ovală - Orice tip de breton


Faţa ovală este adesea numită faţa perfectă, iar dacă eşti una dintre norocoase, trebuie să ştii că poţi adopta orice tip de breton. Este important să-ţi aminteşti totuşi că un breton voluminos este mai potrivit dacă ai părul drept.

În cazul în care părul tău este ondulat, vei fi nevoită să-l întinzi des cu placa.

Faţa rotundă - Bretonul pe o parte, filat


În cazul tău, un breton pe o parte, subţire, uşor filat sau în scări delicate accentuează simetria feţei. Evită bretonul drept, pe frunte, pentru că îţi taie din lungimea feţei, amplificând senzaţia de volum.

Faţa alungită - Breton cu colţuri rotunjite


Pentru tine, tăiat drept pe frunte este opţiune a perfectă pentru a reduce din lungimea feţei şi pentru a obţine un chip armonios. Dar este foarte important ca bretonul tău să fie alungit la extremităţi, către tâmple, evitând astfel colţurile.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod