Frumuseţea ta: 7 idei pentru ca părul tău să arate sexy, chiar dacă este necoafat

Când nu ai timp de coafuri elaborate, dar vrei neapărat să abordezi un stil sexy şi atrăgător, apelează la câteva stiluri foarte simple, care îţi pun în valoare feminitatea. Alege un look lejer şi relaxat, care îţi oferă senzualitate:
Când nu ai timp de coafuri elaborate, dar vrei neapărat să abordezi un stil sexy şi atrăgător, apelează la câteva stiluri foarte simple, care îţi pun în valoare feminitatea. Alege un look lejer şi relaxat, care îţi oferă senzualitate:

Coadă împletită


Chiar şi o banală coadă împletită se poate transforma într-un look sexy. Împleteşte-ţi părul în coadă seara, înainte de culcare. Dimineaţa coada ta va arăta dezordonat, dar sexy. Dacă este prea ciufulită, reîmpleteşte-o, dar fără să-ţi piepteni părul.


Look-ul de plajă


Este una dintre cele mai sexy şi uşor de realizat lookuri. Pentru că părul tău trebuie să fie uşor răvăşit, ca şi cum tocmai ce ai plecat de plajă, este foarte simplu de realizat. Umezeşte-ţi foarte puţin părul şi aplică apoi puţină spumă de păr în palme şi strângeţi părul în pumni, de la vărfuri, aşteaptă câteva secunde apoi eliberează-l. Repeta mişcare de câteva ori, apoi usucă cu foehnul.



Părul lung şi ondulat


Onduleurile foarte lejere îi oferă părului lung un aer sexy şi feminin. Dacă părul tău este drept, prinde-l seara într-un coc, umezind înainte foarte puţin părul. Dormi cu cocul astfel prins, iar dimineaţa vei avea bucle largi.



Coc răvăşit


Cocul lejer, la spate, din care ies câteva şuviţe rebele este un stil foarte sexy, pe care îl obţii instant. Strânge-ţi părul în coadă pe care să o răsuceşti şi apoi o fixezi cu o clamă.




Coadă lejeră


Clasica şi simpla coadă la spate poate fi transformată într-un look foarte sexy. Prinde-o lejer, fără să strângi şi apoi adu-o pe o parte. Pentru ca lookul să fie mai interesant, fă-ţi o cărare pe o parte, aproape de tâmplă.



Lung şi drept


Părul perfect drept te ajută să arăţi elegant şi sexy fără să te străduieşti. Foloseşte placa pentru a-l îndrepta, aplică apoi puţină ceară în palme şi defineşte-ţi vârfurile.




Coadă înaltă


Pentru ca o coadă înaltă să arate foarte sexy, stiliştii recomandă să netezeşti foarte bine părul lipit de cap şi să răvăşeşti puţin coada. Pentru a face asta, prinde-ţi părul într-o coadă înaltă şi fixează cu agrafe cât mai puţin vizibile şuviţele rebele. Cu un piepten des, netezeşte bine părul lipit de cap, apoi piaptănă coadă de la vărfuri spre rădăcină, ca să o ciufuleşti puţin. Diferenţa de textură va face ca lookul să fie extrem de sexy şi îndrăzneţ.

Foto: Allure.com
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod