Frumuseţea ta: 5 trucuri simple ca să ai un păr strălucitor de Revelion

Părul tău trebuie să arate impecabil de Revelion. Ca să-l îmblânzeşti şi să strălucească de sănătate trebuie să ţii cont de câteva trucuri simple şi cu efect garantat.

Părul tău trebuie să arate impecabil de Revelion. Ca să-l îmblânzeşti şi să strălucească de sănătate trebuie să ţii cont de câteva trucuri simple şi cu efect garantat.

 

Te pregăteşti pentru seara de Revelion şi vrei să te asiguri că părul tău va fi mai strălucitor ca niciodată? Chiar dacă nu ai respectat întotdeauna rutina necesară pentru îngrijirea părului şi ai mai sărit peste măştile hidratante sau balsam, acum este momentul să le aplici pentru că ele îţi vor îmblânzi părul.

În plus, îl vei coafa mai uşor şi vei obţine acea strălucire pe care o visezi.

Iată care sunt cele mai rapide trucuri ca să ai un păr strălucitor de Revelion:

1. Vopseşte părul în nuanţa dorită

Acest lucru îi va conferi o strălucire aparte, te vai simţi sexy în rochia cea nouă şi vei fi mândră de podoaba ta capilară.


2. Aplică o mască hidratantă şi nu uita de balsam

Pentru ca părul să strălucească are nevoie de hidratare. Cea mai bună soluţie pentru a-l hidrata este aplicarea unei măşti, fie din comerţ, fie din ingrediente naturale.
Dacă vrei să-ţi pregăteşti o mască cu ingrediente naturale, foloseşte uleiul de măsline, de migdale sau de ricin. Aplică seara, înainte de culcare, pe toată lungimea firului de păr ulei. Strânge părul într-o coadă lejer împletită şi lasă-l să acţioneze toată noaptea. Dimineaţa, spală părul normal şi nu uita să foloseşti balsamul la fiecare spălare.


3. Nu spăla părul cu apă fierbinte


Apa fierbinte îl usucă şi-l face să-ţi pierde toată strălucirea.


4. Foloseşte produsele de strălucire din comerţ

Fie că este vorba despre un spray, serum sau ceară, pentru noaptea dintre ani aplică un astfel de produs pentru a acorda un plus de strălucire părului.



5. Nu folosi treapta cu aer cald de la foehn şi nici placa/ondulatorul pe părul umed


Este de preferat să usuci părul cu aer călduţ. De asemenea, este recomandat să foloseşti placa sau ondulatorul numai după ce părul s-a uscat complet.

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod