Frumuseţea ta: 10 sfaturi esenţiale de la un expert pentru un păr superb


Cu siguranţă visezi să ai un păr foarte frumos, bogat, o tunsoare care ţi se potriveşte perfect şi care este admirată de toată lumea. Hairstilistul Eduard Virag îţi oferă cele mai bune sfaturi pentru ca tu să faci cele mai bune alegeri când vine vorba de podoaba ta capilară. Iată care sunt recomandările specialistului:
Cu siguranţă visezi să ai un păr foarte frumos, bogat, o tunsoare care ţi se potriveşte perfect şi care este admirată de toată lumea. Hairstilistul Eduard Virag îţi oferă cele mai bune sfaturi pentru ca tu să faci cele mai bune alegeri când vine vorba de podoaba ta capilară. Iată care sunt recomandările specialistului:

Care sunt tendinţele în materie de tunsori pentru vara 2012?


Lungimea nu contează neapărat, în egală măsură se poate purta păr scurt, mediu sau lung. Forma tunsorii trebuie să fie în perfectă armonie cu nuanţele părului şi cu stilul personal.
Se poartă bretoane pline pe formă ovală sau dreaptă cu lungime medie sau lungă. Părul poate să fie uşor graduat dar cu contururi mai pline.
Bobul se poartă în continuare, acesta poate să fie scurt sau extrem de grafic cu asimetrii, bretoane scurte, decupate şi cu styling spectaculos. Sunt tunsori îndrăzneţe, grafice pline sau texturate, dar cu extrem de multă atitudine. Părul lung poate să fie foarte drept şi strălucitor sau graduat şi ondulat, chiar rebel.
 
Care sunt noutăţile în materie de culori?

Sunt patru tendinţe diferite, atât pentru tunsoare cât şi pentru culoare.
- Culoriile nisipului, dunele de nisip, blond bej, blond auriu, blond cenuşiu, miere, blonduri mai reci amestecate cu blonduri mai calde, aceste nuanţe sunt aşezate una lângă alta pentru a crea senzaţia de dune de nisip, fără contrast, nuanţe ale scoarţei de copac uscată, culori din natură, iar rădăcina poate să fie uşor în umbră.
- Nuanţe închise cu contrast vibrant, nuanţe de castaniu închis, negru compus, castaniu violet cu accente puternice de fucsia, mov aubergine şi chiar accente cu nuanţe de roşu
- Nuanţe de blond luminos argintiu, nuanţe deschise aşezate pe forme geometrice. Aceste nuanţe trebuie asortate cu accente mai calde: blond auriu, blond roşe, lavandă, nuanţe pale de lila, auriu violet, auriu arămiu. De asemena, pot să fie nuanţe luminoase şi contrastante, culori care se reflectă, nuanţe oxidate de auriu, nuanţe închise meteorit, opal, bej.
- O altă variantă de nuanţe este inspirată din moda disco anilor “70, foarte glamour dar minimal, nuanţe de castaniu, blond închis cu accente vibrante, nuanţe de violet, albastru floral, galben muştar.

Ce trucuri putem folosi pentru a face părul subţire să pară mai voluminos?

Produsele folosite trebuie să fie potrivite părului:
- şampon pentru volum, mască pentru volum sau leave-in pentru păr fin.
- produse de styling cum ar fi spumă, sprayuri pentru volum.
- gama Nioxin este dedicată împotriva subţierii părului şi ajută părul subţiat să devină mai plin, să capete un aspect mai des, mai bogat.
Aceste produse oferă părului un volum natural. Fireşte, prin metode de styling, se poate obţine în salon un volum cât de mare îl doreşti.

Care sunt regulile de îngrijire pentru părul creţ sau ondulat pentru a avea bucle bine definite?

Pentru a avea bucle bine definite trebuie să avem un păr mătăsos, de aceea este preferabil să folosim un şampon pentru păr rebel sau hidratant, mască de păr potrivită şi un leave-in.
În ceea ce priveşte stylingul, este foarte important înainte de uscare să pieptănăm foarte bine părul, să aplicăm produse de styling pentru un păr ondulat cum ar fi:
    - spumă de păr pentru Wella Professionals BOST BOUNDS
    - cremă pentru bucle System professional POLISHED WAVES
    - spray pentru definirea buclelor
Apoi, părul se piaptănă din nou şi se usucă uşor la o temperatură mică (şi nu cu putere mare!) folosind un difuzor. Când temperatura de afară ne permite se poate usca liber, fără uscător.

Care sunt cele mai importante detalii pe care trebuie să i le spunem stilistului atunci când vrem o schimbare de look?

Să avem o discuţie deschisă, liberă, putem folosi şi imagini din reviste.
- să spunem ce ne place şi ce nu ne place
- să spunem cum ne aranjăm părul acasă
- să povestim despre stilul nostru vestimentar, despre imaginea zilnică, despre alte schimbări din trecut... care ne-au avantajat, care nu ne-au avantajat
Este perfect dacă hairstilistul înţelege stilul şi atitudinea clientului.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Anonim pe 14 Apr 2013, 23:53
    impresii salon Eduard

    N-am fost tunsa vreodata mai prost sau trasa de par mai rau... Lungimea as putea-o recupera, poate, in 5 ani (si nu exagerez), daca nu m-a distrus iremediabil prin arsurile provocate: la doua zile dupa vopsire inca aveam usturimi si nu suportam apa calda. Nici macar nu m-a coafat, ca ei folosesc fixative doar la cerere, desi preturile sunt departe de a fi mici! Doamna din salon se presupune ca ar fi trebuit sa aiba o anumita experienta, ca are o varsta… Bineinteles ca nu emit bon, ca doar e criza… si evaziunea in floare…

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod