Frumusetea parului tau depinde de tine!

Cu siguranta, ti s-a intamplat macar o data ca parul tau sa-ti faca surprize neplacute, sa nu arate chiar estetic, iar firele rebele sa fie greu de "imblanzit". De cele mai multe ori, apelai la...
Cu siguranta, ti s-a intamplat macar o data ca parul tau sa-ti faca surprize neplacute, sa nu arate chiar estetic, iar firele rebele sa fie greu de "imblanzit". De cele mai multe ori, apelai la o solutie "de urgenta" si ti-l prindeai in coada sau il acopereai cu o palariuta haioasa.

Ce te faci, insa, daca trebuie sa te duci la o petrecere sau ai intalnire cu iubitul? O ingrijire atenta, in functie de tipul tau de par si de stilul pe care doresti sa il abordezi, este calea cea mai simpla si cea mai indicata catre un aspect de invidiat al podoabei tale capilare.

Fiecare femeie viseaza sa aiba un par rezistent, usor de aranjat, lucios si matasos. Chiar daca celor mai putin norocoase dintre noi, care se lupta zi de zi cu firele rebele, li se pare o misiune imposibila, nu este foarte greu sa obtii un par superb.

Poti folosi o gama de  produse de ingrijire care sa se potriveasca parului tau si sa il hraneasca in profunzime, asa cum o fac produsele Pantene.

Pentru ca stie ca fiecare femeie este unica, Pantene iti propune 28 de produse special create pentru fiecare tip de par, grupate in trei game: "Ingrijire de baza", "Par plin de stil" si "Ingrijire speciala".

Produsele Pantene ofera, astfel, un sistem complet de ingrijire, format din sampon, balsam si masca.

 

Comentarii (16)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • aida pe 6 Feb 2009, 09:47
    inca ceva

    daca vreti mai multe retete intrati pe google si bagati "retete pentru par" si gasiti ce vi se potriveste exista retete si de sampon pe care ti l prepari u acasa;) simplu ca buna ziua

    1
    2

  • aida pe 6 Feb 2009, 09:45
    exista

    multe retete pentru par nu sunt folosite.retete pe cae ni le putem face acasa iar daca vrei sa te multumesti cu samponu si balsamul atunci trebuie sa ti iei ceva mai scump.nu dau nume dar daca va permite buzunarul atunci mergeti si intrebati in farmacii sau daca nu at folositi masti pe care le stie orice femeie miere cu galbenus de ou sau miere cu lapte iar daca ai par gras mai adauga niste suc de lamaie.

    0
    0

  • ANDRA pe 3 Ian 2009, 21:57
    draga roxana

    te-as sfatui sa iti indragesti parul deoarece daca doresti poti sa mergi la frezerie si sa ti-l indrepti. daca doresti sa ai un par sanatos, mai des, si lucitor te-as sfatui sa ti-l speli cu sapun de rufe . si desigur poti sa folosesti balzam pentru par, care il face mult mai sclipitorsisi mai super.!!!!!!!!!!!!!

    0
    0

  • roxana pe 14 Dec 2008, 22:06
    parul meu

    am parul cret ,cam rar,si nu prea creste ce as putea sa-i fac??

    0
    0

  • roxana pe 14 Dec 2008, 22:04
    parul meu

    am parul cret ji putin cam rar

    0
    0

  • liliana pe 9 Dec 2008, 12:26
    intrebare

    De ce a disparut de pe piata samponul Pantene Pro v pentru bucle perfecte?

    0
    0

  • deya pe 6 Dec 2008, 19:09
    fire rebele

    cum sa scapam de firele rebele shi de electrizarea parului!!!!mor knd il vad dimineata k se ridica shi foarte putin pot sa-l imblanzesk:((

    0
    0

  • ella pe 5 Dec 2008, 21:12
    am parul rar si moale

    buna...numele meu este ella si am si eu o intrebare pr voi...parul meu este moale si destul de rar.In plus el nu sta nici drept nici ondulat...atunci cand il indrept cu placa zici k am 3 fire de par in cap. Ce tratament imi puteti recomanda pt un par mai bogat si mai puternic?

    0
    0

  • ana pe 27 Nov 2008, 22:36
    sfat

    din cate stiu eu exista o varianta de la pantene care te ajuta sa ai un par mai neted si fara fire rebele. te-ai interesat?

    0
    0

  • carmen pe 27 Nov 2008, 13:11
    Ma intereseaza cum sa imi fac paru drept si fara fire rebele !

    Ma intereseaza cum sa imi fac paru drept si fara fire rebele !

    0
    0

  • raluca pe 26 Nov 2008, 20:47
    parere

    parca au si pentru par gras. ai incercat?

    0
    0

  • Mykymihaela pe 25 Nov 2008, 19:39
    Interesant

    cred ca nu este pentru mine:)....la cat de rpd mi se ingrasa parul:-

    0
    0

  • sofia pe 22 Nov 2008, 12:31
    erata

    pantene, nu panten. imi cer scuze

    0
    0

  • sofia pe 22 Nov 2008, 12:20
    sampon

    nu sunt chiar deplin multumita de samponul meu actual si ma gandeam ceva nou. am auzit unele lucruri bune despre panten dar am o retinere inca. de ce as trece la panten, totusi?

    0
    0

  • Lavinia pe 22 Nov 2008, 10:32
    buna

    Ma intereseaza cum sa imi fac paru drept si fara fire rebele !

    0
    0

  • Liliana pe 21 Nov 2008, 12:47
    Fii asa cum esti

    Totul depinde de starea sufleteasca,fii asa cum esti ... important e sa ai un par curat si aranjat.Adaugati poze...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod