Frumuseţe. Stiluri de tunsori bob la modă în acest sezon. 50 de imagini

Actriţa Emma Stone este cea care a dat tonul în ceea ce priveşte bobul cu şuviţe inegale şi vârfuri tăiate perfect drept. Numeroase staruri i-au urmat apoi exemplul
Acest stil este unul dintre cele mai importante tendinţe în materie de tunsori bob ale momentului, fiind o alegere perfectă atât pentru părul drept, cât şi pentru cel ondulat sau creţ. Oferă mult volum şi un look foarte modern. Este, pe de altă parte, uşor de întreţinut.

Îi poţi adăuga un breton gros, pe o parte sau poţi opta pentru varianta şi mai simplă, cu cărare pe mijloc sau pe o parte.

Bobul clasic, cu o lungime aproximativă până sub bărbie, este completat în acest sezon de lob, un bob ceva mai lung, care ajunge aproape de nivelul umerilor.
Termenul în sine este o asociere între cuvintele "long bob" (bob lung).


Acest stil a fost adoptat de vedete printre care se numără actriţele Elle Fanning, sora mai mică a talentatei Dakota Fanning, Kerry Washington sau Lily Collins.

Bobul cu cărare pe o parte şi vârfuri ascuţite, tăiate în trepte aproape insesizabile este de asemenea un stil care merită încercat, mai ales dacă ai părul fin şi drept. Actriţa Emma Roberts a adoptat această tunsoare, dar şi Rosamund Pike, interpreta rolului feminin principal din filmul "Gone Girl".

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod