Frumuseţe. Ce tunsori şi culori se poartă în acest sezon. Recomandările hairstylistului

Culorile toamnei:

Trecerea de la un sezon la altul vine cu schimbări nu doar în vestimentație, ci și în materie de coafură și de colorimetrie a părului. După un sezon estival dominat de blonduri deschise, argintii și de culori pop-art precum verde, albastru sau galben, cunoscutul hairstylist Cristi Pascu spune că urmează o toamnă domolită, în care arămiul și șatenul natural sunt culorile de bază.

Arămiul

“În această toamnă, arămiul va reveni în forță, iar aici mă refer la variațiuni de la un arămiu deschis (irlandez), până la un brun-roșcat”, spune Cristi Pascu.
 
Maroul glace
 
“O altă nuanță, cerută frecvent în ultimii ani și de fiecare dată toamna, este maroul glace, un maro rece ce are reflexe de nisip ud.”
 
Blondul

“Blondurile nu vor pierde foarte mult teren, însă nu vor mai fi foarte deschise sau argintii, așa cum s-a întâmplat în această vară.
Blondurile vor merge către nuanțe de miere sau chiar de bej”.

Șatenul natural

“O altă tendință a toamnei este șatenul natural, pe care din ce în ce mai multă lume și-l dorește. Se poartă șatenul mai rece, acea nuanță pe care doar copiii o au și pe care multe companii se chinuie să o inventeze și să o livreze cât mai ușor catre client. Este o culoare greu de obținut, iar când o clientă spune unui stilist că vrea să aibă părul întocmai ca al copilului ei, atunci urmează o probă de foc în materie de colorimetrie.

Deși este o culoare foarte simplă, aceasta simplitate dă mult de furcă stiliștilor pentru a realiza o nunță 100% naturală”, menționează hairstylistul.

Cristi Pascu a lansat la sfârșitul anului trecut Academia de Coafură Cristi Pascu, dedicată viitorilor profesioniști din domeniu.
A doua sesiune de cursuri începe în luna septembrie, iar înscrierile se află în plină desfășurare.
 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod