Frumuseţe. Ce sunt microextensiile şi cum te ajută să ai un păr mai bogat

Sunt aplicate individual, fir cu fir, și sunt fixate pe mici secțiuni de păr natural prin formarea unor legături de mărimea unui bob de orez, fiind aproape invizibile
Extensiile de păr au devenit foarte populare în ultima perioadă pentru că sunt o metodă eficientă și la îndemână de a-ți schimba look-ul. Cu o simplă vizită la un salon de înfrumusețare poți adăuga lungime, volum și chiar culoare părului natural, iar tot procesul durează doar câteva ore.

Cu toate acestea foarte multe persoane sunt reticente să facă acest pas pentru că se tem că extensiile le vor deteriora părul, vor avea un aspect artificial sau pur și simplu nu au lungimea potrivită a firului de păr.
Tehnica de aplicare nou apărută în România, bazată pe micro-extensii profesionale pentru păr cu meșe naturale alese manual, te ajută să scapi de aceste probleme și are de asemenea multe alte beneficii.

Micro-extensiile pentru păr sunt o noutate chiar și la nivel internațional. Spre deosebire de extensiile cu microringuri, bandă adezivă sau cheratină, aceste extensii sunt prinse pe părul natural printr-o tehnică specială, folosind un aparat care furnizează o rășină naturală, ce nu deteriorează firul de păr.
Întregul proces este extrem de delicat și poate fi asemuit cu munca unui bijutier pentru că extensiile sunt aplicate pe șuvițe foarte fine sau chiar pe câteva fire de păr. Rezultatele sunt însă pe măsură, pentru că micro-extensiile sunt practic invizibile, iar rezultatele pot rezista circa 3-4 luni de la aplicare.


Dacă alegi micro-extensiile poți spune că noul tău look este o mică operă de artă pentru că extensiile din păr natural sunt atât de delicat aplicate încât este practic imposibil să faci distincția între parul aplicat de stilist și părul tău natural.
Tehnica de aplicare creează o coafură flexibilă, care se va comporta exact ca părul real, oferind extensiilor de păr un aspect autentic și natural. Chiar dacă părul tău este scurt, lung, fin, gros, ondulat, drept, blond sau brunet, micro-extensiile profesionale de păr pot fi aplicate cu succes fără a lăsa să se vadă acele semne pe care le întâlnești la extensiile clasice.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod