Frumuseţe. Ce culoare de păr ţi se potriveşte în funcţie de ten şi ochi



Tonurile reci


Această categorie prezintă de cele mai multe ori subtonuri roşiatice sau albastre. Fie că ai un ten măsliniu sau unul palid cu pistrui, se poate spune că ai un ten în tonuri reci. În plus, aceste persoane au adesea părul în nuanţe de brunet şi castaniu.

Luând în considerare toţi aceşti factori, ar trebui să alegi culori precum şatenul, blondul cenuşiu sau negrul. În plus, trebuie să ştii că nuanţele de roşcat nu sunt recomandate pentru acest tip de ten, acestea riscând să-ţi scoată în evidenţă defectele, oricât de mici ar fi.

În cele din urmă, dacă ţi-ai propus să te bucuri de o transformare totală, ce-ar fi să-ţi alegi şi o coafură care să-ţi poată pune în evidenţă frumoasele trăsături fizice? Ai la dispoziţie nenumărate surse de inspiraţie, aşa că tot ce trebuie să faci este să alegi coafura care se potriveşte de minune cu forma feţei tale si cu nuanţa părului.

Cum să-ţi alegi vopseaua de păr în funcţie de nuanţa ochilor


Nuanţa ochilor reprezină un alt criteriu pe care ar trebui să îl iei în considerare. Astfel, dacă ochii tăi sunt căprui, negri, gri cenuşiu sau albastru închis, este important de menţionat că aceştia sunt asociaţi cu tonurile reci de piele.
În acest caz, poţi opta cu încredere pentru nuanţele de vopsea în tonuri de şaten închis sau negru.

Pe de altă parte, dacă eşti una dintre acele persoane cu ochi deschişi la culoare, precum cei albaştri, căprui sau verzi, poţi alege acele tonuri de vopsea de păr care sunt asociate tonurilor calde de piele. Cu alte cuvinte, vei merge la sigur dacă alegi nuanţele deschise, precum şatenul, blondul miere sau chiar roşul cupru
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod