Frumuseţe. 7 trucuri simple pentru păr care-ţi fac viaţa mai uşoară

Ştiai că poţi masca vârfurile degradate cu ajutorul unei picături de ulei sau că poţi netezi firele rebele cu o periuţă de dinţi şi fixativ?
Descoperă şi alte trucuri foarte utile pentru care părul tău să arate impecabil zi de zi, dar fără să petreci o veşnicie aranjându-l.

Ondulează începând de la mijloc, nu de la vârfuri

Prinde şuviţele de păr pe ondulator de la mijloc, nu de la vârfuri. În acest fel vei obţine bucle cu un aspect mult mai natural, care vor rezista mai mult. Pe de altă parte, vei proteja vârfurile, care sunt de obicei cele mai degradate pentru că sunt partea cea mai "bătrână" a părului tău.

Nu aplica mască şi balsam la rădăcini

Dacă ai părul fin sau cu tendinţă de îngrăşare, evită să aplici balsam sau mască la rădăcini pentru că vei pierde mult din volum. De asemenea, aceste produse pot stimula secreţia de sebum, ceea ce face ca părul tău să se îngraşe şi mai repede. 

Maschează vârfurile degradate cu ulei

Uleiul este excelent pentru a masca vârfurile despicate şi degradate. Pentru că reflectă lumină şi oferă imediat o strălucire naturală, uleiurile aplicate pe vârfuri sunt o soluţie simplă şi la îndemână.
Aplică foarte puţin ulei în palme şi atinge numai pe vârfuri, nu şi pe lungime. Foloseşte uleiuri speciale pentru păr degradat, dar poţi apela şi la variante naturale, aşa cum sunt uleiul de cocos, cel de măsline, de avocado etc.

Pulverizează fixativ pe agrafe

Pentru că sunt mici şi alunecoase, poate fi o adevărată provocare să-ţi fixezi părul cu agrafe atunci când îţi faci un coc sau orice alt tip de coafură. Dar acest truc te va ajuta foarte mult: pulverizează spray fixativ pe agrafe înainte de a le folosi şi vei observa că sunt mai uşor de prins, iar coafura va rezista mai bine.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod