Frumuseţe: 7 trucuri pentru coafuri perfecte furate de la hairstilişti

Pulverizează fixativ pe perie pentru a netezi firele reble şi fă-ţi onduleuri lejere din cozi împletite peste care treci cu placa pentru îndreptat.
Descoperă şi alte trucuri pe care le folosesc specialiştii pentru a obţine întotdeauna coafuri impecabile.

Nu îţi ondula părul proaspăt spălat

Buclele ies mult mai bine dacă foloseşti ondulatorul pe părul spălat cu o zi inainte, nu înainte de a te coafa, potrivit lui George Papanikolas, haistilistul unor vedete care arată întotdeauna impecabil, precum Mila Kunis, Nicole Richie sau surorile Kardashian. Prin urmare, spăla-ţi părul seara, usucă-l şi fă-ţi buclele a doua zi.

Răsuceşte-ţi părul în prosop

Dacă firele rebele îţi dau mari bătăi de cap, înfăşoară-ţi părul ud într-un prosop, răsuceşte-l şi ţine-l astfel câteva minute. În acest fel umezeala este absorbită şi vei avea nevoie de mai puţină căldură pentru a-l usca cu foehnul.


Foloseşte funcţia de aer rece

În cazul în care foehnul tău este prevăzut cu această funcţie, este foarte important să o foloseşti după ce ai terminat de uscat părul. Cuticulele, formaţiunile minuscule sub formă de solzi care acoperă fiecare fir de păr în parte, se expandează din cauza aerului fierbinte, ceea ce face ca părul să-şi piardă rezistenţa şi strălucirea.
Un ultim jet de aer rece le aduce la poziţia lor iniţială, oferindu-i părului strălucire.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod