Frumuseţe. 6 moduri în care părul tău te poate îmbătrâni



Culoarea nu te avantajează

Pe măsură ce îmbătrânim, tenul devine mai palid, iar nuanţele de păr care ne avantajau la 25 de ani nu mai au acelaşi efect la 45 de ani. Cea mai bună soluţie este să-ţi alegi o nuanţă care să semene cu cea pe care o aveai în copilărie, fie că e blond, şaten sau roşcat. De asemenea, şuviţele subtile ofera impresia de luminozitate, comparativ cu părul vopsit total în aceeaşi nuanţă.

Foloseşti de mult timp aceleaşi produse de îngrijire

La fel ca şi pielea, părul tău îşi schimbă treptat structura odată cu trecerea anilor. De aceea este necesar să adaptezi produsele cosmetice pentru îngrijire la nevoile părului tău.
Fibra capilară poate deveni mai uscată şi casantă, motiv pentru care ai nevoie de produse intens hidratante, precum măşti şi seruri. Evită şampoanele prea agresive, precum cele purifiante.

Părul tău nu are volum

Lipsa volumului este o problemă majoră a părului care te poate face să pari îmbătrânită. Alege tunsori până la jumătatea gâtului sau mai scurte dacă ai părul fin, optând şi pentru şuviţe inegale, care ofera impresia de mai mult volum. De asemenea, şi culoarea poate crea impresia unui păr voluminos.
Şuviţele în culori cu câteva tonuri mai deschise dau senzaţia unui păr mai des.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod