Frumuseţe. 6 moduri în care părul tău te poate îmbătrâni


Lungimea exagerată nu este recomandată femeilor de peste 40 de ani. Poate crea impresia unui look învechit, total nepotrivit vârstei. Descoperă şi alte greşeli care îţi adaugă câţiva ani în plus

Este foarte lung

Părul foarte lung poate avea un efect de îmbătrânire pentru femeile de peste 40 de ani. Dacă de la spate arăţi precum o adolescentă, atunci când te întorci cu faţa nu se mai poate spune acelaşi lucru. Părul foarte lung te face să pari demodată şi pune în evidenţă efectele trecerii anilor. Alege în schimb lungimea care favorizează orice femeie, indiferent de forma feţei sau vârstă, care ar trebui să fie până la nivelul claviculei.

Este prea scurt

Nu ai timp să-ţi aranjezi părul şi te-ai tuns "băieţeşte"? Poate fi o altă greşeală care îţi adaugă în mod neplăcut câţiva ani în plus. Tunsorile foarte scurte sunt interesante şi trendy atunci când le acorzi atenţie.
Dacă în schimb părul tău este lipsit de strălucire sau nu este deloc aranjat, va părea nîngrijit, ceea ce te face să pari mai în vârstă. 

Ai aceeaşi tunsoare de ani de zile

Dacă nu mai porţi acelaşi stil de haine ca acum zece ani, de ce ai purta aceeaşi tunsoare? Schimbările de look sunt necesare de-a lungul vremii pentru ca stilul părului tău să se adapteze vârstei. În cazul în care nu-ţi plac transformările bruşte, încearcă schimbări treptate în ceea ce priveşte lungimea, culoarea sau modul în care te coafezi. Chiar şi cărarea pe o altă parte poate avea efecte spectaculoase.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod