Frumuseţe. 5 coafuri care te îmbătrânesc. Află de la un expert ce stiluri să eviţi

Culorile foarte închise scot în evidenţă orice rid sau imperfecţiune a tenului, de aceea nu sunt recomandate după vârsta de 40 de ani. Descoperă şi alte recomandări
Hairstilistul Cristi Pascu este de părere că cea mai potrivită tunsoare pentru o femeie se alege în funcţie de vârstă şi personalitate şi consideră că multe doamne şi domnişoare fac, de multe ori, alegeri total neinspirate, care le îmbătrânesc prematur. 

Iată lista coafurilor pe care hairstylist-ul Cristi Pascu le consideră nepotrivite femeilor cu vârsta de până la 40 de ani. 

Buclele în exces 

Din păcate, şi acum se mai văd la unele petreceri femei tinere coafate excesiv, cu părul buclat în exces. Această coafură îmbătrâneşte şi nu mai face parte din tendinţe de foarte mulţi ani. 

Volumul exagerat 

Doamnele şi domnişoarele care îşi doresc volum pot folosi tapatul, dar cu măsură, pentru a da armonie feţei. Tapatul excesiv te duce cu gândul la frizurile vintage de la începutul anilor ’70. 

Permanentul 

Spre surprinderea mea, am mai întâlnit doamne de până în 35 de ani care au cerut să fie coafate în acest mod. Uitaţi de permanent! Este un procedeu chimic din ce în ce mai puţin folosit pentru că dă un aspect bătrânicios părului şi duce la o degradare accelerată a firului de păr. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod