Frumuseţe. 30 de coafuri pentru noaptea de Revelion

Stilurile lejere şi relaxate pentru părul tău sunt variantele ideale pentru această seară festivă. Buclele cât mai naturale sau cocurile uşor răvăşite sunt uşor de realizat.
Ai acum un motiv întemeiat de a purta accesoriilor strălucitoare pentru păr, fie că este vorba de bentiţele acoperite cu paiete, clamele cu pietre strălucitoare sau lănţişoarele menite să-ţi decoreze coafura.

Împletiturile lejere, chiar uşor răvăşite, se potrivesc de minune cu ţinutele foarte sexy pentru noaptea de Revelion. Sunt foarte uşor de obţinut şi le poţi oferi un aer aparte dacă alegi să incluzi în împletitură şnururi delicate aurii sau argintii, dar şi lănţişoare.
Este o metodă simplă care îţi permite să transformi foarte simplu împletiturile în coafuri pentru petreceri.

Dacă ţinuta pe care ai ales-o este una ceva mai elegantă şi mai sobră, atunci un coc simplu este opţiunea perfectă în cazul tău. Un coc răsucit, plasat jos, la ceafă sau într-o parte îţi oferă un aer retro, glamour, în timp ce un coc înalt, aşezat cât mai sus, este o alegere modernă şi sofisticată.

Pentru ieşirile în club sau petrecerile între prieteni, poţi încerca chiar şi perucile colorate sau pe cele realizate din materiale strălucitoare.
Vei atrage toate privirile şi vei fi sufletul petrecerii! 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ELA pe 30 Dec 2015, 14:24
    operare calculator

    Cea mai accesibila oferta de lucru! Suntem in continua extindere, cu mari perspective pentru perioada urmatoare! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) . Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: ela.afaceri@yahoo.ro

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod