Fructe de mare pentru un par superb

Nu ti s-a intamplat niciodata sa admiri parul stralucitor si plin de sanatate al sirenelor? Nu e de mirare ca mitul marinarilor care naufragiaza la vederea pletelor splendide ale sirenelor este perpetuat pana in prezent. Se pare ca aveau ele un secret, usor de urmat si in zilele noastre - fructele de mare. Acestea sunt benefice nu numai pentru par, ci si pentru intregul organism.
Daca ai mancat vreodata sushi, nici macar nu-ti inchipui cat bine i-ai facut parului tau! Fructele de mare constituie un aliat de incredere pentru fiecare persoana care-si doreste un par sanatos. Dar stiai ca aceste minuni ale marii pot fi mancate ca si snacks-uri, folosite in supe, tocane si alte retete, sau pur si simplu imprastiate peste cereale sau alte alimente?

Fructele de mare sunt foarte bogate in mineralele si nutrientii atat de benefici pentru organismul fiecaruia.


Cateva sfaturi bune de urmat

1.
Fructele de mare ajuta organismul si impiedica absorbtia substantelor chimice, inclusiv efectele nocive ale poluarii radioactive. Este recomandat consumul de fructe de mare in timpul chimioterapiei si dupa o expunere excesiva la soare.

2. Ajuta la intarirea sistemului imunitar si revitalizeaza organismul, asigurand o inima sanatoasa, o digestie buna, un echilibru hormonal si ajuta la buna functionare a sistemului nervos.

3. Fructele de mare intaresc firul de par si-i dau o stralucire aparte.
Unii sustin ca ajuta la cresterea si indesarea parului. De asemenea, intaresc unghiile si dantura si catifeleaza pielea.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • oros claudiu pe 22 Oct 2006, 11:24
    caderea parului

    mai eu numai stiuce sa cred uleiul de ricin este bun ptr. indesarea parului sau ce este bun ca nuci nu mai stiu ce as putea sa iau .Eu nu prea am asa mari probleme cu parul si cu carerea luyi dar as vrea sa mil indes .Ce sa iau pina la urma.....?:)

    0
    0

  • iulia pe 6 Aug 2006, 15:01
    sirene

    prietena mea, Ariel, are probleme cu caderea parului...se pare ca fructele de mare nu sunt suficente sirenelor :))

    0
    0

  • putine informatii pe 2 Feb 2006, 13:44
    incomplet

    cam lacunar articolul...sigur dupa un asemenea sfat voi fugi la primul magazin...imi cumpar "fructe de mare" si ma apuc sa mananc ca sparta

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod