Folosește săptămânal această mască de păr cu ou și ulei de măsline. Efectele sunt uimitoare!

Folosește săptămânal această mască de păr cu ou și ulei de măsline. Efectele sunt uimitoare!

Părul trebuie îngrijit ca o podoabă de preț, pentru că atunci când este sănătos și stralucitor ne face absolut irezistibile.
Nu este suficient sa te speli pe cap si sa folosesti cateva produse cosmetice care promit efecte miraculoase, ci trebuie sa faci un efort suplimentar si sa iti hranesti parul cu cateva masti naturale care te pot face sa arati ca o diva.

Cum ne ajuta o masca de par cu ou


Ouale si uleiul de masline nu mai sunt de mult produse folosite exclusiv la gatit. Aceste doua alimente au castigat, de ani de zile, un loc de frunte in topul produselor preferate de femei din intreaga lume pentru ingrijirea parului. Galbenușul de ou și uleiul de masline sunt ambele bogate în grăsimi, aceasta proprietate făcându-le hidratante naturale.
În plus, proteina din gălbenușul de ou contribuie la intarirea firului de parul.

Dar iata care sunt, pe larg, beneficiile oului pentru par:


Apara impotriva radicalilor liberi: Proteinele din ou ajuta la intarirea podoabei capilare sis a o faca mai rezistenta in fata radicalilor liberi.
Hidrateaza: proprietatile din galbenus ajuta la hidratarea parului care este uscat.
Hraneste: vitaminele A, E, biotina si folatul care se regasesc in galbenusul de ou sunt o combinatie binefacatoare pentru cositele tale. Conform studiilor, acesti nutrient au stransa legatura cu mentinerea sanatatii structurii firului si cu cresterea parului.
Regenereaza: cea mai intalnita deficienta a organisumului este lispa de fier.
Oul contine o cantitate mic, dar semnificativa de fier, necesara pentru regenerarea celulelor.
Crestere accelerata a parului: folosit in masti de par, galbenusul de ou poate repreenta o adevarata infuzie de vitamine pentru radacini. Parul va creste mai puternic, va fi mai putin predispus caderii si deci, vei avea o podoaba capilara mai bogata.
Uleiul de masline, de cealalta parte, vine si completeaza misiunea galbenusului de ou, in ceea ce priveste intarirea si regenerarea firului de par.

Afla care sunt beneficiile uleiului de masline pentru par:


Hidrateaza: parul uscat se bucura de un adevarat rasfat cand uleiul de masline actioneaza.
De ce? Pentru ca datorita proprietatilor uleiului de masline, acesta va capata o textura proaspata si sanatoasa.
Hraneste: daca parul tau este agresat nu doar de poluare, dar si de device-urile de coafare sau de produsele de styling, uleiul de masline te ajuta sa il repari.
Regenereaza: varfurile despicate si-au gasit cel mai mare inamic. Uleiul de masline va regenera firul de par de la radacina, pana la varfuri.
Fă-ți propria mască de păr cu gălbenuș de ou și ulei de măsline pentru o cale naturală de hidratare și condiționare a firelor uscate și fragile, o combinatie care te va face sa uiti de toate variantele chimice de pe rafturile magazinelor de cosmetice! Citeste continuarea pe divahair.ro


divahairro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod