De ce ar trebui să accepți textura naturală a părului tău. Imagini înainte și după care te vor convinge

Una dintre nemulțumirile clasice ale femeilor când vine vorba de propria frumusețe este textura părului.
Pare să fie o regulă nescrisă, dar femeile care au părul drept și-ar fi dorit să aibă onduleuri, în timp ce femeile care au părul creț sau ondulat și-ar fi dorit să-l aibă drept.

Drept urmare, este de înțeles de ce industria cosmetică și cea destinată îngrijirii părului pune atât de mult accent pe diverse soluții pentru schimbarea texturii părului. De la ondulatoare, plăci de păr, perii rotative, bigudiuri electrice sau tratamente chimice permanente, de-a lungul anilor au fost inventate tot felul de soluții pentru a ne face părul să stea așa cum ne dorim.
Și de obicei ne dorim opusul a ceea ce avem deja. 

Rezultatul este adesea un păr deteriorat, lipsit de strălucire și afectat iremediabil de toate procesele chimice sau termice la care îl supunem. Dar în ultimul an a apărut un trend foarte interesant, care ia avânt pe zi ce trece. Este vorba despre acceptarea frumuseții naturale, inclusiv acceptarea texturii naturale a părului.

Tot mai multe femei au devenit adeptele acestei mișcări de frumusețe și au început să accepte faptul că textura părului lor poate deveni un aliat, și nu trebuie să fie un inamic.
Astfel au luat naștere transformări de look spectaculoase.

Descoperă câteva imagini înainte și după care te vor convinge să accepți frumusețea naturală a părului tău.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod