Da culoare frumusetii tale!

Blond cu suvite, saten deschis, brunet cu reflexe castanii - e limpede: esti mai frumoasa atunci cand parul tau este frumos!
Acesta e secretul tau!
Frumusetea parului tau îsi are, la randul ei, secretele sale! Daca vrei o viata plina de culoare pentru parul tau, e bine sa stii ca, pentru fiecare “tusa”, parul tau plateste un pret - mai mic sau mai mare. Si ca acum exista o linie unica de îngrijire a parului care stie sa “vada” diferenta, în functie de nuanta pe care vrei sa o obtii: noua linie Dove COLOR CARE!

Asadar, te-ai plictisit un pic de culori închise si vrei sa încerci o schimbare radicala: un blond cu reflexe aurii. Pe lînga garderoba potrivita, trebuie sa te gandesti, la fel de serios, sa mai asortezi ceva la noul tau “look”: gama de produse de îngrijire a parului! Pentru ca deschiderea la culoare este un proces de vopsire foarte agresiv care poate afecta firul de par, îndepartandu-i anumite componente si lasandu-l casant si tern.

Noua gama Dove Color Care - Revitalizare îngrijeste parul vopsit în culori mai deschise sau cu suvite si ii reda acele elemente vitalizante care au fost îndepartate prin vopsire, protejand culoarea firului de par. Dupa ce folosesti samponul, care lasa parul matasos si plin de stralucire, aplica balsamul pe parul umed si lasa-l un minut înainte de a clati. Foloseste Spray-ul pentru a accentua luminozitatea culorii si a netezi suprafata firului de par, chiar si într-o zi în care nu te-ai spalat pe cap: cam 5 pufuri pentru un par de lungime medie.

Daca ai un superb par blond natural si vrei sa vezi cum este de partea cealalta a baricadei, printre satene si brunete, trebuie sa ai în vedere un plan serios de protejare a investitiei: Noua gama Dove Color Care - Îngrijire protectoare, care netezeste firul de par, pastrand culoarea si mentinandu-l stralucitor si matasos. Pentru ca vopsirea parului într-o nuanta apropiata sau mai închisa decat cea naturala îmbraca firul de par într-un strat de culoare care-l face matasos si stralucitor, dar care dispare, cu timpul, lasand parul aspru si tern. Dupa sampon, aplica concentratul pentru mai multa stralucire care hidrateaza si reda instantaneu textura si stralucirea parului (saptamanal, lasand un minut pe parul umed înainte de clatire). Apoi foloseste balsamul (la fiecare spalare) sau masca intensiv hidratanta (o data pe saptamana, lasand 3 minute pe parul umed), iar înainte de uscare, laptele protector hidratant, cu filtru UV.


Publireportaj
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Batiz Nikoletta pe 6 Feb 2009, 11:39
    Parerea mea

    pai nu prea imi place

    0
    0

  • ana pe 20 Ian 2009, 19:22
    parerea mea

    da si nu

    0
    0

  • ana pe 20 Ian 2009, 19:21
    parerea mea

    Nu mi'a placut pt k e o reclama si noi suntem satuli de reclame... nu isi era rostu si aici, trebuiau sfaturi pentru vopsire cum si cand.

    0
    0

  • Adriana pe 17 Sep 2007, 12:19
    Dove

    sunt produse f. bune. intotdeauna mi/au placut.

    0
    0

  • roxana popa pe 22 Sep 2006, 07:13
    DOVE SI NUMAI DOVE

    ce pot sa spun? folosesc numai dove , si gelul de dush si sapunul in toate variantele lui , pt ca toate sunt hidratante, emoliente si nu-mi usuca pielea. ma simt foarte bine dupa ce folosesc sapunul dove , la baie. Faptul ca nu ai senzatie de "piele care strange" e f b. pt noi femeile........produsele noi inca nu am avut ocazia sa le folosesc.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod