Cum să-ți faci un bob scurt fără să-ți tunzi părul

Bobul se numără printre coafurile în tendință ale acestui an. Dar dacă nu ești convinsă că ți-ar sta bine și nu vrei să regreți apoi, poți să-ți faci un bob scurt fără să-ți tunzi părul.
O tunsoare bob este perfectă pentru zilele fierbinți de vară, când faci față cu greu temperaturilor ridicate. Părul scurt îți lasă ceafa liberă, ceea ce te ajută să te răcorești.

Dar dacă nu ești dispusă să renunți la părul tău lung, pe care te străduiești să-l îngrijești de atâta vreme, există o variantă de compromis care te ajuta să experimentezi o nouă coafură cu păr scurt, dar fără să renunți la lungimea părului tău.

Este vorba despre bobul fals, o coafură ușor de realizat și foarte interesantă.
Îi poți surprinde pe cei din jur cu un look nou, fără ca părul tău să aibă de suferit. Vei avea nevoie de un elastic subțire de păr și multe agrafe.

Iată cum trebuie să procedezi ca să-ți faci un bob scurt fără să-ți tunzi părul:


Separă părul la spate printr-o cărare pe orizontală, de la o ureche la alta, și prinde partea de top cu o clamă.
Răsucește apoi partea de jos, de la ceafă, și prinde-o foarte bine cu agrafe, astfel încât să rămână bine fixată și să fie plată.
Cu un elastic subțire, prinde partea de sus a părului într-o coadă joasă.
Trage elasticul până la jumătatea părului, apoi bagă vârful cozii sub păr și fixează-l foarte bine cu agrafe.
Dacă părul tău este tuns în scări, ascunde și fixeaza șuvițele mai lungi din față cu agrafe.
Așază apoi coafura la spate cu grijă, astfel încât să imite perfect un bob scurt.




De asemenea, poți obține un bob scurt fals, dar cu un aspect foarte natural, dacă îți ondulezi părul. În acest fel părul tău va avea mai multă structură, iar parte de jos va arăta exact ca și cum ai avea părul tăiat.
Nemeroase staruri de la Hollywood aleg un astfel de look pe covorul roșu, iar printre ele se numără Taylor Swift sau Zooey Dechanel, care optează des pentru această coafură.


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod