Cum să te trezești dimineața cu părul coafat. 5 metode simple și eficiente

Este visul oricărei femei să se trezească dimineața cu părul gata coafat. Din fericire acest lucru este posibil, dacă încerci câteva trucuri simple
Atunci când părul tău arată impecabil dimineața, fără să fii nevoită să petreci prea mult timp în fața oglinzii, vei economisi timp și te vei simți excelent în pielea ta. Încearcă aceste metode prin care te poți trezi dimineața cu părul gata coafat:

Onduleuri beach waves

Nu trebuie neapărat să fii pe plajă pentru a obține acele onduleuri lejere pe care le ai de obicei după ce ieși din apa mării. Este foarte simplu să te trezești dimineața având bucle sexy în stil beach waves. După ce te-ai spălat seara pe cap, aplică pe păr un ser cu apă de mare. Dacă nu vrei să investești într-un astfel de produs, îl poți face singură, amestecând 300 ml de apă plată cu două linguri cu sare de mare și o linguriță cu ulei de cocos sau de măsline.
Pune soluția într-un pulverizator și aplică pe păr. Prinde apoi părul în două codițe laterale, pe care să le răsucești și să le fixezi vârfurile sub elastic. Dormi cu părul prins astfel, iar dimineața vei avea bucle beach waves impecabile!

Bucle perfect definite

Dacă ai părul creț sau ondulat, în mod sigur te confrunți cu o problemă stresantă: buclele tale nu stau așa cum ai vrea și fie sunt prea voluminoase, fie sunt nedefinite. Vei scăpa de aceste probleme dacă apelezi la acest truc. După ce te-ai spălat seara pe cap și ți-ai șters bine părul cu un prosop și l-ai lăsat câteva minute să se usuce puțin, aplică un balsam leave in pe păr, distribuind uniform.
Folosește apoi un prosop pe post de bandană și înfășoară-ți părul cu el, ca în imaginea de mai jos. Dormi cu părul astfel înfășurat, iar dimineața vei avea bucle foarte bine definite, dar și un păr strălucitor.



Păr drept și strălucitor

Cea mai simplă soluție pentru a avea un păr drept și strălucitor dimineața este aceea de a te spăla pe cap seara și de a te culca cu părul uscat. Usucă bine părul cu foehnul, apoi aplică în palmă câteva picături de ulei de cocos și distribuie pe păr, insistând asupra vârfurilor. Piaptănă-ți părul cu grijă înainte de culcare. În acest fel, părul tău va fi strălucitor și drept la prima oră a dimineții.
Pentru a nu afecta strplucirea și sănătatea părului tău, folosește o față de pernă din material fin și alunecos, precum satenul sau mătasea.

Bob texturat

Este o adevărată provocare să păstrezi textura părului fin și drept. Iar dacă ai ales o tunsoare de tipul bob texturat, atunci cu atât mai mult ai nevoie de un plus de volum și onduleuri discrete. Pentru a le obține peste noapte, aplică pe păr puțin ser cu apă sărata, apoi împletește-l în șase codițe lejere. Ai grijă să nu îți faci condițe prea strânse pentru că te poți trezi cu onduleuri ciudate, în stilul anilor '80. Dimineața tot ce trebuie să faci este să-ți desfaci codițele, să-ți scuturi puțin capul, iar părul tău va avea textura la care ai visat.

Bucle de a doua zi

Este foarte trist să-ți faci bucle absolut impecabile și să știi că atunci când te vei trezi a doua zi nu le vei mai avea. Din fericire, le poți păstra o zi în plus.
Pulverizează-ți buclele cu fixativ pentru fixare medie, apoi fă-ți două cocuri în lateral. Dimineața vei avea iar bucle frumoase, care se vor menține întreaga zi, fără să fii nevoită să mai folosești ondulatorul.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod