Cristi Pascu: Ce coafuri se poartă în 2015

Cunoscutul hairstilist Cristi Pascu susține că în 2015 sunt la modă coafurile ce presupun împletituri, noduri, bucle rebele, cărare exagerată într-o parte, dar și aspect voluminos sau sauvage. Specialistul subliniază însă că, dincolo de tendințe, este important ca alegerea coafurilor să fie făcută în funcție de fizionomie, la sfatul unui hairstilist experimentat.
„O parte din tendințele de anul trecut se regăsesc și în 2015. Vorbim în continuare de împletituri, coafuri cu noduri sau cozi înodate, coafuri cu volum și ușor ciufulite (așa cum a purtat Jennifer Lopez la cele mai recente premii), wet look, bucle rebele, tip sauvage, în cascadă pentru a da un aspect natural. Se poartă cozile de tip cal cu influențe retro, cu cărare dusă la extrem într-o parte, ori combinate cu wet look (efect umed). Sunt in tendințe cozile aplicate și accesorizate cu adaosuri de păr.
Ca și accesoriii, purtați creștișori, agrafe, ace de păr sau diverse accesorii din piele, pene, flori, eșarfe îmbinate cu șuvițele de păr, coronițe sau diademe”
, explică hairstilistul Cristi Pascu.

Cristi Pascu va forma anul acesta noi specialiști în industria de hairstyle, prin intermediul Academiei de Coafură Cristi Pascu, ale cărei cursuri încep în această primăvară. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod