Cocuri lejere facute acasa

Cocuri lejere făcute acasă

Cocurile sunt adevărate coafuri salvatoare. Se potrivesc în multe situații și dacă înveți tehnica de bază, sunt apoi foarte ușor de realizat. Descoperă câteva idei pentru cocuri lejere făcute acasă.
Cocul este coafura la care putem apela în foarte multe situații. De exemplu, este coafura de bază pentru zilele petrecute acasă. Îți ține părul strâns astfel încât să nu te incomodeze și în același timp îl protejează.

Citește și: Tunsori care nu necesită aranjare. Sunt frumoase și ușor de întreținut!

De asemenea, poți apela la un coc simplu între spălări, când părul devine mai gras și vrei să maschezi acest lucru. Și nu în ultimul rând, cocul este alegerea perfectă pentru orice eveniment special. Nu este nevoie să înveți tehnici dificile de coafare pentru a-ți face singură acasă un coc elegant.
Tutorialele video sunt cât se poate de utile pentru a învăța cum să-ți faci cocuri rapid și ușor. 

Iată câteva idei pentru cocuri lejere făcute acasă:


Cocuri lejere făcute acasă: Coc spiralat


Această coafură este simplu de realizat și se potrivește perfect pentru un eveniment special. Tot ce trebuie să faci este trasezi o cărare dreaptă pe centru, să-ți netezești foarte bine părul cu o perie deasă și să prinzi părul într-o coadă joasă la spate. Răsucește apoi coada sub forma unei spirale și prinde vârful sub elastic sau fixează cu agrafe. Aplică spray fixativ pentru un rezultat de durată.

 



Cocuri lejere făcute acasă: Coc răvășit


Poate pare greu de crezut, dar foarte multe femei se străduiesc să obțină acel efect de coafură dezordonată.
Cocul răvășit se numără printre cele mai dorite coafuri de acest tip. Are un aspect relaxat și sexy, ca și cum ți-ai fi prins părul în grabă, fără să-ți pese prea mult cum arată. Iată cum să-ți faci rapid un coc răvășit:




Cocuri lejere făcute acasă: Coc franțuzesc


Cunoscut și ca „chignon”, cocul franțuzesc este situat de obicei la ceafă și are un aspect feminin și delicat. Este o coafură potrivită pentru zi, dar și pentru seară sau evenimente speciale. Poți adăuga accesorii interesante precum agrafe sau clame cu cristale, perle sau elemente prețioase atunci când îți faci un coc franțuzesc pentru o ținută de seară.




Cocuri lejere făcute acasă: Coc înalt


Dacă ai părul suficient de lung, atunci poți încerca un coc înalt foarte ușor de realizat.
Prinde părul într-o coadă înaltă, pe care o mai prinzi încă o dată cu un elastic subțire transparent. Separă apoi părul sub primul elastic și bagă coada prin spațiul format, până la nivelul celui de-al doilea elastic. Răsfiră cocul pentru mai mult volum, apoi împarte vârful cozii în două secțiuni, înfășoară-le în jurul elasticului și fixează cu agrafe.




Cocuri lejere făcute acasă: Coc răsucit


Un alt coc pe care îl poți face ușor și repede acasă este cocul franțuzesc răsucit. Este o coafură perfectă pentru zi, care are capacitatea de a-ți proteja părul de frecarea de haine și de despicarea vârfurilor, dar poate fi la fel de bine folosită și pentru un eveniment special.
Pentru fixarea cocului răsucit poți folosi un pieptăne special care va menține coafura și va fi puțin vizibil.



Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod