Coafuri pentru parul lung

Iti doreai parul lung de ceva vreme, te-ai straduit sa il ingrijesti cat mai bine pentru a creste sanatos, dar odata ce l-ai vazut crescut, ai intrat intr-o rutina plictisitoare. Este normal, pentru ca parul lung implica mult efort si multa ingrijire.
Iti doreai parul lung de ceva vreme, te-ai straduit sa il ingrijesti cat mai bine pentru a creste sanatos, dar odata ce l-ai vazut crescut, ai intrat  intr-o rutina plictisitoare. Este normal, pentru ca parul lung implica mult efort si multa ingrijire.

Dar tocmai pentru ca te-ai straduit atat de mult sa il ai lung, acum este momentul sa il redescoperi. Afla ce fel de coafuri sa alegi si cum sa iti reinventezi stilul pentru a-ti pune in valoare cea mai de pret podoaba.  
 

Onduleuri

 
Parul lung si ondulat poate fi foarte romantic, mai ales daca alegi sa ii definesti cat mai bine buclele. Pe de alta parte, un par ondulat si usor ravasit iti poate oferi un aer jucaus si rebel.
   
Daca parul tau este ondulat in mod natural, pune-i in valoare buclele cu ajutorul produselor special concepute, dar daca este drept, ondularea frecventa il poate distruge. Daca iti doresti totusi bucle, alege un stil precum cel din imagine, in care onduleurile sunt destul de voluminoase si plasate de la jumatatea parului in jos. O astfel de coafura se potriveste celor cu fata rotunda sau triunghiulara..

Varfuri întoarse

 
Pentru parul in crestere, care a depasit lungimea medie, dar nu este totusi suficient de lung incat sa poti incerca diverse coafuri elaborate, o coafura precum cea din imagine te poate salva. Este un stil potrivit atat celor cu parul des, voluminos, cat si celor cu par subtire si fara volum. Varfurile intoarse ofera senzatia de volum, iar coafura este suficient de simpla incat sa iti permita sa o pui in practica chiar daca esti in criza de timp.
 
Parul tuns in scari este ideal pentru un astfel de look pentru ca suvitele mai scurte sunt cele care pot fi puse in valoare. Daca vrei o coafura asemanatoare, foloseste un ondulator pentru bucle mari pentru a intoarce spre exterior suvitele care iti incadreaza chipul.


Par cret

 
Parul cret este destul de dificil, atat in ceea ce priveste coafarea, dar si cresterea. Pentru ca onduleurile ii reduc drastic lungimea, vei avea de asteptat pana ce parul tau cret va fi atat de lung pe cat iti doresti. Pe de alta parte, din cauza structurii sale, parul cret reflecta mai putin lumina decat cel drept, motiv pentru care va avea nevoie de produse de ingrijire care sa ii ofera stralucire.
 
Dar cu toate acestea, daca vei reusi sa ai parul cret, lung si sanatos, cu siguranta vei atrage privirile, tocmai pentru ca sunt putine cele care se pot mandri cu o astfel de podoaba capilara. Odata ce a ajuns la lungimea potrivita, parul tau nici nu va avea nevoie de coafuri elaborate. Este suficient sa ii definesti buclele pentru un stil romantic sau sa le ravasesti pentru un stil rebel.
 
O alta varianta este indreptarea, la care poti apela din cand in cand. Nu uita ca indreptarea frecventa cu solutii chimice sau prin tratament termic iti deterioreaza parul. Pe de alta parte, persoanele cu parul cret au mai putini foliculi de par decat cele cu parul drept, iar prin indreptare parul tau va parea mai rar si lipsit de volum.

Parul perfect drept

 
Daca ai norocul ca parul tau sa fie perfect drept in mod natural, poti adopta cu succes acest stil. Parul lung, taiat drept sau in scari poate fi intretinut cu efort minim.

 
Spre deosebire de parul cret sau ondulat, care are volum chiar daca este ceva mai rar, parul tau trebuie sa fie ceva mai des, astfel incat sa nu para "lipit" de cap.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Cristina pe 16 Mai 2013, 19:44
    :)

    Si eu am parul drept , si nu il intind cu placa sau alt ceva de genul acesta ... Intrebarea mea este ... ca mereu ma trezesc cu varfurile despicate , nu sunt vopsita :)!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod