Coafuri pentru păr scurt. Află ce se poartă în acest an!

Părul scurt la spate și ceva mai lung în partea din față se numără printre tendințele acestui an. Descoperă coafurile pentru păr scurt care se poartă în 2016
Dacă te gândești de multă vreme să încerci o tun soare scurtă, dar nu ai avut curaj, 2016 este anul perfect pentru o schimbare radicală de look. Tunsorile scurte sunt un trend major. "Părul scurt este ‘must have’ în anul 2016, iar tunsorile scurte și agresive, pe alocuri de inspirație masculină, sunt noul trend pentru doamnele și domnișoarele care își doresc un look fresh, cool, adecvat unei societăți moderne, cu tentă minimalistă. Doamnele care nu vor să-și tundă părul vor putea adopta tunsori cu forme geometrice”, declară hairstilistul Cristi Pascu.

Nu doar că este în vogă, dar părul scurt este și un stil foarte practic, ideal pentru femeile ocupate.
Te vei spăla rapid pe cap, te vei usca la fel de repede, iar în zilele caniculare vei fi foarte fericită că ai ales să te tunzi. 

În cazul în care te temi că părul scurt este plictisitor, pentru că nu îl poți coafa în prea multe moduri, află că nu este adevărat. Există stiluri și idei foarte interesante pentru părul scurt pe care le poți încerca. 

O tunsoare pixie, cu părul mai lung în față și scurt la spate îți permite să obții mai mult volum în zona de creștet, fiind ideală în cazul în care ai fața rotundă și dorești să creezi iluzia de alungire.
Câteva exemple sunt actrițele Lily Collins și Shailene Woodley, care au ales o astfel de tunsoare și care se coafează optând pentru mai mult volum în partea din față.


Bobul foarte scurt, "bont", este de asemenea o tunsoare în tendințe pentru anul acesta. Vârfurile sunt tăiate aparent neglijent, brut, iar rezultatul este un păr cu mai mult volum, ușor de aranjat. Această tunsoare se potrivește oricărui tip de păr, dar arată excelent pe părul drept sau pe cel ușor ondulat.

Poate fi foarte ușor coafat folosind accesorii interesante pentru păr, precum clamele cu un aspect prețios, dar și cu ajutorul bentițelor elastice, pe care le poți purta în stil retro, mai ales la petreceri și evenimente speciale.
Un bob foarte scurt poate fi coafat în stilul wet look, care presupune un aspect de păr ud. Îl poți da pe spate și vei avea astfel o coafură foarte sexy!

Împletiturile pot fi de asemenea realizate și pe parul scurt, așa cum este un bob până la urechi. Împletește o suviță subțire în partea din față, precum actrița Carey Mulligan, iar rezultatul va fi o coafură feminină și elegantă.

Nici buclele nu ar trebui evitate, chiar dacă părul tău este scurt. Poți obține bucle lejere, care vor pune foarte bine în valoare un bob scurt, dar și pe cele bine definite, care sunt perfecte pentru evenimente speciale.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod