Coafuri in pas cu moda

Odata cu venirea lui martie, toate ne dorim sa inflorim impreuna cu ghioceii, si, de ce nu, sa ne schimbam stilul. Mihaela Radut, hair stylist la Gett's Hair, ne recomanda tendintele in coafura pentru acest anotimp.

Podoaba capilara este un mare atu al feminitatii daca este infrumusetata si ingrijita corespunzator. Coafura si culorea potrivita te scot din anonimat si iti intaresc increderea in sine. Dar si parul, precum obiectele vestimentare, trebuie actualizat la moda zilei.

Tendinta generala a anului trecut a fost de intindere a parului, insa in acest sezon se vor purta buclele, onduleurile lejere sau combinatii intre diferite marimi de carlionti. Revine moda bretoanelor, dar acestea vor fi stilizate inegal, pentru a lasa totusi fruntea libera.

Se pune foarte mult accent pe volum, de aceea se permite taparea parului la baza, dar numai in cazul parului drept. Nu mai sunt in voga coafurile fixe, uniforme. Acestea se vor aranja studiat rebele.

La ocazii se recomanda cocuri sau "coada de cal" in care sa se jongleze cu suvite buclate si intinse.

In materie de culoare nu se mai folosesc tonurile socante precum rosu aprins, blond platinat sau brunet cu reflexe puternice. Se recomanda nuantele naturale: roscat aramiu, blond mediu, brunet cu reglexe luminoase, ciocolatiu.

Daca esti adepta suvitelor, atunci poti folosi culori intense. Brunetul se combina cu rosu aprins, blondul cu ciocolatiul iar roscatul cu nuante mai deschise.

Indiferent de sugestiile care te vor inspira, cand iei decizia sa te "faci frumoasa" tine cont de trasaturile tale, coloritul, personalitatea ta, si primeste primavara in sufletul tau.


 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • stanescu ariana pe 17 Iun 2011, 20:12
  uratenie

  ce urate sunt vai nu pot sa ma uit macar la ele

  0
  1

 • elena pe 9 Iun 2009, 16:29
  suvite

  sunt blonda ce culoare la suvite sa imi fac

  0
  2

 • st3fy pe 21 Mar 2009, 08:47
  suvite

  sunt bruneta,am parul carliontat..si vreau sa-mi suvite cu tenta spre albastru..m-ar avantaja?..e la moda?

  0
  2

 • carla pe 16 Apr 2008, 13:13
  parul lung

  De ce nu aratati parul lung cu suvite sau cu clame cu pimcuri sau alte decorari?

  0
  2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod