Coafuri de vară pentru părul lung. 50 de idei

Deși vara probabil regreți că ai părul lung din cauza temperaturilor foarte ridicate, acest sezon este în același timp perfect pentru a purta coafuri romantice și feminine, ideale pentru zilele de relaxare la plajă.
Iar dacă știi ce stiluri să alegi, poți transforma coafurile de vară în aliatele tale împotriva căldurii. Cozile împletite, cocurile înalte sau părul prins într-o coadă accesorizată cu elemente interesante sunt numai câteva dintre coafurile care te vor ajuta să-ți ții părul prins astfel încât să nu resimți și mai puternic căldura. 

Sezonul acesta se poartă eșarfele pentru păr, pe care le poți folosi pentru a accesoriza sau crea coafuri ideale pentru vară. Îți poți prinde un coc înalt pe  care să-l legi la bază cu o eșarfă ce îl va completa perfect.


De asemenea, o coadă legată cu eșarfă este un alt stil pe care să-l încerci. Iar dacă vrei să obții simplu efectul unei cozi groase împletite, include o eșarfă subțire în împletitură. 

Nodurile de păr, realizate prin înfășurarea cozii în jurul bazei sale și fixarea vârfului sub elastic, sunt extrem de simplu de realizat. Le poți face în numai câteva secunde, chiar și fără să ai o oglindă la îndemână. 

Descoperă 50 de coafuri pentru vară din care să te inspiri.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod