Coafuri cu bentiță. Cele mai frumoase 35 de stiluri pe care să le încerci

Accesoriile de păr sunt în tendințe de câteva sezoane, iar bentițele decorate cu cristale, perle sau paiete sunt adevărate piese must-have pentru acest sezon. Descoperă cele mai frumoase coafuri cu bentiță pe care ți le poți face rapid și ușor.
Dacă ultima dată ai purtat bentiță când erai la școală, află că ratezi numeroase coafuri extrem de interesante și foarte simplu de realizat. Bentițele s-au schimbat foarte mult de-a lungul anilor, de la accesoriul obligatoriu și plictisitor purtat de eleve, la un accesoriu statement deosebit, pe care fashionistele îl iubesc.

Bentița este unul dintre cele mai importante trenduri ale acestui an și se potrivește indiferent care lungimea sau textura părului tău. Sunt în trend bentițele plușate decorate cu cristale, mărgele sau perle, care oferă coafurii un aer elegant și sofisticat.


Sunt ideale pentru ieșirile în oraș seara sau pentru evenimente speciale. Poți purta o astfel de bentiță și în timpul zilei, însă este de preferat să lași modelele foarte încărcate, de tip statement, pentru seară.

Bentițele cu perle aplicate sunt un trend major al acestui sezon. Perlele pot fi aplicate atât pe bentițele textile, cât și pe cele plușate. Reușesc să transforme rapid cea mai banală coafură într-un look excepțional. În ceea ce privește bentițele realizate numai din material textil, nodurile din zona frunții sunt în tendințe.
Lasă impresia că ți-au legat singură, rapid, o bandană în jurul capului și ai ieșit pe ușă. Tocmai de aceea se potrivesc foarte bine cu acele coafuri simple și lejere pe care le faci ușor, precum coada înaltă ușor răvășită, cocul voluminos și părul dat pe spate.

Bentițele textile, de tip bandană, se potrivesc perfect cu look-urile relaxate de zi. Le poți purta numai pentru a-ți ține părul departe de față în zilele caniculare și, de asemenea, poți realiza cocuri lejere și răvășite, completate perfect de o bentiță de tip bandană, care îți va oferi acel aspect relaxat.


Descoperă cele mai frumoase coafuri cu bentiță pe care ți le poți face rapid și ușor.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod