Coafeaza-te pentru plaja

Coafeaza-te pentru plaja

Din piscina sau din mare iesi cu parul ud. Dar si acesta se poate coafa. Cu ajutorul unor accesorii amuzante si cat mai colorate, realizezi coafuri la care nici nu visai.

Eleganta
Parul umed se strange in spatele capului si se ruleaza intr-un nod sever. Prinde-l cu ace de par invizibile si "decoreaza-l" cu mai multe agrafe cu flori. Parul umed se strange in spatele capului si se ruleaza intr-un nod sever. Prinde-l cu ace de par invizibile si "decoreaza-l" cu mai multe agrafe cu flori.

Coc "banana"
Faci o carare adanca laterala si tragi cele doua suvite strans spre spate. Prinde-le cu multe agrafe colorate. suvitele si restul de par le rulezi in spate intr-un coc "banana". Capetele firelor se trag inafara.

Tropical
Pe frunte si lateral se rasuceste cate o suvita care se trage spre spate. Le fixezi cu agrafe cu floricele. La ceafa strangi parul intr-o coada de cal, pe care o prinzi cu un elastic ornat tot cu flori.

Un pic obraznic
Tot parul din crestet se desface in trei suvite groase, iar pe cel de la ceafa il desparti in doua suvite. Toate aceste suvite le prinzi strans in cozi de cal, cu ajutorul unor elastice speciale, plusate. Ai grija si alege aceste ornamente in culori cat mai vii, ca sa se potriveasca atmosferei estivale in care vei arbora coafura.

Foarte modern
Se imparte tot parul in suvite subtiri, din care vei impleti multe codite. Capetele coditelor se rasucesc si le prinzi pe fiecare cu elastice speciale, prevazute cu bilute cat mai viu colorate. Chiar daca iti va lua putin mai mult timp, rezultatul merita efortul.

Stelute colorate
Tot parul de pe frunte si din crestet este prins cu agrafe decorate cu stelute albastre si argintii. Dupa ce ai iesit din piscina, impleteste parul umed in multe codite subtiri, pe care le vei desface mai tarziu. in acest fel, parul tau va avea mai mult volum.

Rasucit
Parul de pe frunte se desparte cu pieptenele in multe suvite subtiri, pe care le strangi in codite. Le rasucesti si le prinzi cu elastice colorate.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod