Coada cu bule, coafura trendy a verii care este foarte ușor de realizat. 20 de idei

Nu oricine are timp să încerce o împletitură complicată la prima oră a dimineții, înainte de a pleca la birou.
Cu atât mai mult cu cât ai nevoie de 20 de minute pentru a încerca una și alte 20 de minute pentru a-ți descurca părul după ce ai obținut un eșec total.

Pentru cele dintre noi care sunt tot timpul în criză de timp sau care nu au chef să stea cu orele în fața oglinzii, s-a inventat o coafură care arată precum o împletitură sofisticată, dar nu este deloc astfel. Este vorba despre coada cu bule, trendul care a cucerit rețelele de socializare, influencerițele și vedetele.

Poate că nu este tocmai un stil nou, însă a reapărut pe Instagram la începutul acestei veri și a devenit rapid un trend masiv. 
Deși arată precum o coafură realizată de un profesionist și poate părea dificil de realizat, coada cu bule este extrem de ușor de pus în practică și o poți face singură, acasă. Trebuie să recunoaștem că din cauza pandemiei suntem tot mai creative în ceea ce privește coafurile pe care le încercăm acasă.

Cozile cu bule oferă o alternativă cool și interesantă la clasicele cozi prinse la spate sau cozi înalte la care apelăm atât de des.
Durează numai câteva minute să le faci, pentru că dacă îți poți prinde părul în coadă, atunci poți realiza și o coadă cu bule.

Iată cum să procedezi:


Începe prin a-ți prinde părul în coadă. Fă-ți o coadă înaltă, de tip sport, una midi dacă vrei un look casual sau coadă joasă, la ceafă, dacă vrei o coafură cu aspect elegant.

Prinde un alt elastic subțire puțin mai jos de primul și apoi trage ușor cu degetele părul prins între cele două elastice pentru a oferi volum și a crea un aspect de bulă.

Repetă procesul și prinde de-a lungul cozii câteva elastice, în funcție de lungimea părului tău.

Lasă partea de la vârfuri liberă pentru a avea o coafură cu un aspect modern.

Trage iar de fiecare „bulă”, cu grijă, ca să te asiguri că obții forma pe care o dorești.

Acești pași simpli te vor ajuta să creezi o coafură cu aspect modern și interesant.
Poți să adaugi elemente de noutate și să experimentezi, de exemplu, cu două cozi sau să obții look-uri diferite în funcție de cum este plasată coada. 

Există cel puțin patru moduri de a purta o coadă cu bule:

Coada înaltă cu bule

Prinde coada în partea de sus a capului pentru a crea un aspect sport.

Coada midi cu bule

Pentru un look casual, prinde coada puțin mai jos, în zona urechilor.

Coada joasă cu bule

O coada plasată jos, la ceafă, va avea un aspect elegant și sofisticat

Două cozi cu bule

Îți amintești codițele împletite pe care le purtai în copilărie? Le poți include iar în coafurile tale, de această dată sub forma cozilor cu bule, care au un aspect cool și modern.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod